Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1145)
  • Obrazy
  • Wideo(34)
  • All Star
    • All Star(1145)
    • 5 Star(1014)
    • 4 Star(83)
    • 3 Star(24)
    • 2 Star(11)
    • 1 Star(13)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/03/2021

    Wszystkie baterie wyglądają w porządku, a 2 ładowarki w zaawansowanym pakiecie są super dobre. Wkrótce przetestuje tego drona, 😁 Kupcie to ludzie. Recenzja na moim kanale YouTube wkrótce wyszukaj kanał From Over and Beyond.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2020

    Dron jest ze skonstruowaną strukturą i nie można kontrolować w locie i zawsze robi swoje. Proszę, żebyś wysłał mi konstrukcję drona jako zapasową, żeby to naprawić

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2021

    Ładna i mała. Dużo się nauczyłem. Oglądanie youtubowych rzeczy bardzo pomaga. Polecam tego sprzedającego. Szybka wysyłka i dostawa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/09/2021

    Drugi qx65, który został wysłany jest wadliwy. Miałem to na Frsky i to był pierwszy raz, ale potem uzbrajasz go, aby leciał i traci telemetrię i nie leci, tylko mówi „stracona telemetria". Wypatroszony, by mieć dwa takie same i żaden z nich nie działa. Nie chcę zwrotu pieniędzy Banggood, chcę qx65 na frsky reciever, który został przetestowany fabrycznie i działa, proszę. Mam zaproszenie, które przegapię, jeśli nie wyślesz mi quada, który działa. Bez zwrotu pieniędzy tylko działający quad proszę. To może mnie kosztować pieniądze, jeśli nie będę mógł się ścigać.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2021

    Jest dobry dla swoich pieniędzy. Możesz ustawić bardzo wysokie promile. Flips, rolki kręcą się prawie jak bez kolektora. Nawet pilot 😀 będzie w stanie wykonać ruch z właściwą bezpośredniością. Po prostu nie podobały mi się 6 portowe ładowanie w zestawie. Jest skłonny do przeładowania akustycznego. A poprzedni spalił trzy porty. A u przyjaciela w ogóle przeszła na tryb wyładowania i podłożyła do dwóch kwasów. Więc lepiej tego nie używać, ale bardzo ostrożnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/10/2021

    Dostarczone w ciągu 23 dni. Odpowiednio zapakowane, bez uszkodzeń. Dobra jakość, stabilny lot. Przetestowany za pomocą T-Lite, DSM wymaga ustawienia protokołu SPEKTRUM1024 w Betaflight i dostosowania pozycji kija do odpowiedniego uzbrojenia. Działa świetnie, rekomenduję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2021

    Otrzymałem go po dwóch miesiącach oczekiwania. Warto było czekać. Dobry dron dla początkujących. Popchnąłem go tak mocno, aż jeden z silników się spalił. Teraz czekam na zapasowy silnik 😟

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2021

    Znakomity szczotkowany, 👍👍👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2021

    Jest trochę stary, ale dobrze jest je powoli pominąć.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2021

    Otrzymałem zdeformowaną ramę. Po ogrzaniu w gorącej wodzie i niskiej prędkości chłodzenia pod ciśnieniem, rama stała się płaska

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft35 205
    • Ft25 548
    • Ft39 941
    • Ft42 913
    • Ft6 427
    • Ft36 161
    • Ft3 272
    • Ft9 454
    • Ft30 461
    • Ft37 996
    • Ft13 427
    • Ft120 876
    • Ft7 203
    • Ft35 047
    • Ft8 841
    • Ft5 009
    • Ft43 564
    • Ft35 938