Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1179)
  • Obrazy
  • Wideo(11)
  • All Star
    • All Star(1179)
    • 5 Star(1129)
    • 4 Star(34)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(5)
    • 1 Star(5)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/02/2021

    Doskonały niskokosztowy moduł zewnętrzny. Dostałem to za moje nastawienie Fatshark V6. Wprowadza go bez żadnych modyfikacji i natychmiast uaktualniłem go o firmware Achilles 2.1 Działa dobrze, nawet jeśli widzisz, że zostały zaoszczędzone pieniądze w produkcji. W każdym razie doskonały stosunek jakości do ceny.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 31/01/2021

    Dodano do moich gogli z pudełkami Każdyine 800 zakres został znacznie ulepszony. Nie zmieniałem firmware. Nie ma takiej potrzeby, ponieważ latam sam i nie potrzebuję więcej niż firma magazynowa oferuje.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 22/06/2021

    Dobry odbiornik, budowa bardzo dobra. Lepiej jest natychmiast zmienić firmware na alternatywę, są płatne i darmowe. Wybrałem darmową, z nim funkcjonalność jest szersza niż na rodzimych firmware. Taniej jeszcze nie znaleźć, a mając tak funkcjonalną i przyzwoitą wrażliwość, jest to po prostu umowa stulecia!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/06/2021

    Znam to hobby, a każdy pro58 jest niezłym uaktualnieniem do EV100 bez włamania do banku, kupując droższe gogle... Nie ulepszyłem jeszcze modułu... Jak na razie świetnie sobie radzi prosto z pudełka...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2021

    Received item in good condition. Works well and provides true diversity functionality. Superb price and value. Quality not so much since its naked as a newborn baby.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/09/2021

    Każdy Pro58 Rx został wykonany z myślą o jakości, wygląda świetnie, w świetnej cenie. Teraz pasuje do Fat Shark Attitude v4 z bardzo małą modyfikacją, która zajmie mniej niż 5min, aby zainstalować.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2021

    Ten moduł w połączeniu z uchwytem do montowania Skyzone jest dokładnie tym, czego potrzebowałem, aby ulepszyć moje gogle EV 100. Oba elementy dotarły dzisiaj i zainstalowałem je (wtyczka i gra) i był w mniej niż pięć minut. Wydrukowałem czerwoną okładkę modułu, który pasuje idealnie. Przeleciałem moją UK65 przez około cztery baterie i jestem pod wrażeniem tego, jak moduł działa. Jeszcze raz dzięki Banggood...

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/06/2021

    Szybki transport, nienaganny produkt, doskonale współpracuje z własnym oprogramowaniem. Dziękuję, Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2021

    Z firmwarem Pirx 2.0 naprawdę szaleństwo w porównaniu do innych modułów, które są znacznie droższe. Dla mnie absolutna cena / wydajność zwycięzca.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2021

    Wszystko w porządek. Bardzo szybka dostawa z cz do pl w 3dni. Polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft8 865
    • Ft6 277
    • Ft8 494
    • Ft5 980
    • Ft4 060
    • Ft15 994
    • Ft10 344
    • Ft19 164
    • Ft2 214
    • Ft5 116
    • Ft9 972
    • Ft31 671
    • Ft86 063
    • Ft4 412
    • Ft9 029
    • Ft8 494
    • Ft47 987
    • Ft22 072