Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(224)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • Wszystkie gwiazdy
    • Wszystkie gwiazdy(224)
    • 5 Gwiazda(209)
    • 4 Gwiazda(8)
    • 3 Gwiazda(4)
    • 2 Gwiazda(1)
    • 1 Gwiazda(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/06/2022

    Bardzo fajnie wyglądający Warbird! Byłem zaskoczony, że nie widziałem (1) zapasowych rekwizytów, ale (2) zapasowych rekwizytów i (1) jest rekwizytem 3-ostrzowym. Zobaczę, który z nich zapewnia najlepsze osiągi, rekwizyt 2-ostrzowy czy 3-ostrzowy. Schemat farby sprawia, że wygląda jak warbird. Ten samolot ma również jedno z najlepszych podwozie jakie widziałem w Micro Warbird. To na pewno nowość. Wkrótce będę go testować w moich przeglądarkach wideo, a także zobaczyć, czy wiąże się z moim nadajnikiem TX16S ;-) Stay Tune (ang.).... Sterowanie naziemne RC Zobacz nas na Youtube, Facebook i Patron

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 11/07/2022

    Te ulotki o parkach są niesamowite. Mam F4U, Spitfire'a i P40 i uwielbiam latać na każdym z nich. Nie mogę ich wystarczająco gorąco polecić!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/06/2022

    Wspaniały samolot, jeden z najlepszych z każdego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/08/2022

    To niesamowite samoloty i świetna zabawa w latanie. Przymocujcie pasy inwazyjne P51 i Spitfire'a 👌

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2022

    Produkt zgodnie z opisem. Ładny samolot RTF RC dla początkujących, aby sprawdzić, czy lubisz to hobby. Jest wyposażony w 2 dodatkowe śmigła, dzięki czemu masz zapas w razie wypadku. Podręcznik w języku angielskim. Sterownik ma trzy tryby pracy (początkujący, średniozaawansowany, ekspert) Szczegóły grafiki w kamuflażu są trochę niechlujne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/04/2024

    Świetny pierwszy samolot. Może być bezlitośnie rozbijany na ziemię bez większego problemu. Zaopatrz się w zapasowe śmigła i klej do napraw. Dostępne są niektóre części zapasowe. Udało mi się znaleźć ramię sterowe po złamaniu jednego. Wydaje się to świetnym sposobem na rozpoczęcie hobby przed zakupem droższego, większego samolotu dla początkujących. Kamuflaż jest fajny, ale nie można go zobaczyć w powietrzu ani na ziemi, kiedy go szukasz. Dlatego dodałem trochę żółtej farby.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2023

    Piękne, ale zbyt słabe. Pomysł na wykonanie śmigła, które po uderzeniu odrywa się od ciała, jest doskonały, ale odkryłem, że ostrza pękają zbyt łatwo. A potem jakość tworzyw sztucznych użytych do śmigła powinna zostać poprawiona, a może nawet powiększona u podstawy dwóch łopatek. Lata dobrze nawet w obecności wiatru, biorąc pod uwagę koszt, między 120 a 140 euro, mogliby zrobić nieco szerszy kadłub, ale wystarczyłoby tylko, aby bateria działała nieco dłużej, aby włożyć baterię 800 mhA, a nie 400, są małe nawet przy wyższym natężeniu i dwukrotnie dłuższym czasie lotu, dlaczego zawsze tworzą modele, które w locie muszą zawsze trwać tak mało czasu, zwłaszcza jeśli zaczniesz manewrować, ale także dla początkujących, którzy wysyłają go w górę iw dół i muszą zwracać uwagę na czas!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/07/2022

    Najpierw rozpakowałem pudełko, które zawiera produkt i martwiłem się, kiedy zobaczyłem, że jest trochę zgniecione, potem pianka, która zawiera model, została zmiażdżona, ale wykonała swoje zadanie i ochroniła samolot. Nie latałem jeszcze, bo mam go (czekałem prawie miesiąc) i muszę naładować baterie.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 15/06/2022

    Przybycie dzisiaj było w kiepskim stanie. Lewe skrzydło lekko wgniecione nie powinno na nic wpłynąć. Poza tym świetnie wyglądającym małym samolotem, nie może się doczekać, aby go wzbić w powietrze!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/05/2024

    Jak zwykle, ten mały samolot wojenny Eachine o rozpiętości 400 mm jest świetny. Powiedziałbym, że P-40 Warhawk/Kittyhawk jest najbardziej zbliżony wyglądem do swojego dużej skali odpowiednika. Przepłynąłem swój jako RAAF.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$156.99
    • US$79.99
    • US$89.99
    • US$82.99
    • US$71.99
    • US$79.99
    • US$79.99
    • US$59.99
    • US$89.99
    • US$49.44