Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(152)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(152)
    • 5 Star(121)
    • 4 Star(21)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/07/2021

    Doskonały zestaw dla początkujących chcących szybko wejść w FPV hobby! Wszystko jest skonfigurowane i działa z pudełka (no lub prawie wszystko). Małe minusy: 1) Potrzebujemy pistoletu przylepnego do naprawy anten; 2) Niektóre śruby się poluzowały po pierwszym locie, w wyniku czego jeden został zgubiony, musieliśmy szukać wymiany (pin-sprawdź docisk przed lotem); 3) Jak zmontowano, Dron nie pasuje już do walizki, wycinając dziury w uszczelce, albo dźwigając ją oddzielnie. Jeśli chodzi o ustawienie - musisz pobrać i zrozumieć BetaFlight, aby dostosować zwrot GPS, ponieważ jest on domyślnie wyłączony. Jako całość - zakup jest szczęśliwy jak słoń! Dron lata całkiem na dorosłych. (nie zapomnij dostosować na nim tryb acro!) I daje dużo przyjemności. Czas lotu na jednej baterii wynosi 10 minut w trybie bardzo aktywnym i 20 minut w trybie spokojnym. Ładowanie baterii tutaj gniazdo wyważenia (chociaż spodziewałem się być przez xt30). Do sprzedawcy - dziękuję bardzo!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 30/05/2021

    Świetny dron dla początkującego i profesjonalnego użytkownika. Ma wszystko, czego potrzebujesz.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 17/06/2021

    wow a good long rang quad and ready to go with very good TX12 transmitter and a EV800DM goggles and I can fly up to 800 meters with only 25mW VTX power. good quality. only 127g and 218g with a Lipo and 246g with gopro8 lite

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2022

    It's a great Quad for novice level, but can be flown by beginners (who do their research first!) I say this, because although it is ready to fly, the settings need a little bit of tinkering in Betaflight first... Unlike some other reviews, my GPS recovery WAS enabled out of the box (prepare to wait 5-10 mins for satellites), but the lost model alarm feature was not, so didn't sound when battery is disconnected, only the LED lit up, which is pretty useless during the day. Easily fixed in betaflight. There were a few other controls and settings that I played around with, but other than the two failsafes mentioned above, the rest is preference. Definately read up on Betaflight first though! The Goggles were a let down, as the screen was small and they showed a red empty battery warning after 2 minutes of being turned on (even though fully charged) and if there was an SD card inserted, it would turn off after 20 seconds. When I removed the SD card, they stayed on for some time (at least as long as my flight times), however still showed red warning the whole time, so really hard to guage if it was going to cut out or not... With the SD card, apparently this is a known issue where it isn't formatted correctly, or the file name is too long it shorts the goggles? (better to Google that one...) The TX12 radio was a real winner! Felt great and worked perfectly. Definately a radio that can be used again and again, even when upgrading to a different quad. Also has the ability to add voices, but you have to do that seperately with downloads and SD cards (not out of the box). On a side note, my antenna straws were a snug fit, so may be different from other reviewers... Overall, I'm really enjoying this quad (as a beginner who does his research) and I find it has good flight time, quality radio and decent features built in (even if you need to check they are turned on). I will replace the goggles though, as they are the only real let down of the set and potentially faulty.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/11/2021

    Zabawa, praktyczna i świetna do nauki, mając kilka myśli o łamaniu czegokolwiek. W przeciwieństwie do nowicjuszy 3, to ma znacznie płynniejszy lot,. Wstępne ustawienia betalotu pozwalają na lot bardziej w kierunku kinematycznego niż akr, który jednak odnosi sukces bardzo dobrze. Pilot zdalnego sterowania, Tx12, jest bardzo ważne, aby być tani, ma OpenTx, Multiprotocol i oczywiście możliwość montażu dodatkowych modułów, takich jak TBS Xfire itp. Klasyczny przeglądarki, raczej wygodne, z dobrym kontrastem i ogólną wizją.Wbudowana żywotność baterii nie jest najlepsza, jeśli z każdym lotem nagrywasz również na karcie SD przez DVR, najprawdopodobniej zostaniesz na ziemi z wyprzedzeniem. Wyposaż się w powerbank i naładuj wszystkie możliwości. Są one z 4s Tattu rebranded Everyine, gwarancja od 8 do 12 minut lotu nawet z Insta360 Go 2 zamontowane na górze. Ogólnie oporne, podwozie, więcej niż kilka kajdan śrub i ramion, nigdy nie doznało nieodwracalnych uszkodzeń. Zamiast tego, silniki, dość mocne i z dobrym momentem obrotowym w stosunku do kosztów / wielkości, cierpią uderzenia. Cement nie wybacza i mimo, że trafiłem w dyskretną sytuację, najwyraźniej uderzyłem w punkt „prawy/zły", drzewo wykrzywiło mnie na nowy. Doskonały brzęczyk zintegrowany z błyskiem i niezależnymi bateriami. Więcej o telemetrii, niż do ratowania GPS, z betalot natychmiast zresetować i zwolniony z satelitów konta.Basic jest ustawiony z minimum 6 satelit, które można uruchomić silniki i start. Jeśli chcesz mieć pewność, aby ustawić punkt domowy, a następnie mieć funkcję ratunkową dostępną w przypadku awarii, zostaw go w ten sposób, ale, świadomy, że pierwszy hak może to zrobić nawet w ciągu 5 minut lub więcej, w zależności od warunków, które otaczają. Oczywiście w wersji beta można ustawić ją inaczej i zwolnić z uzbrojenia. Polecane zarówno dla tych, którzy na początku, jak i dla tych, którzy chcą udoskonalić i rozpocząć podejmowanie ryzyka w małych przestrzeniach bez patema umysłu, aby zrobić nadmierne szkody w kosztach. Zuch chłopak, każdy!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2021

    Sam produkt jest świetny dla początkujących, Vtx ma bardzo mały promień, więc jeśli nie chcesz rozbić drona, ponieważ nic nie widzę sugeruję, aby go zmienić

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2022

    Mega zestaw, wszystko w nim wygląda dobrze .. Cieszę się, że mam mały dla Long Range z Insta360 Go 2. Świetny kompaktowy zestaw dla bagażnika samochodu, aby latać szybko raz na dobę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2021

    Tym razem nie za bardzo. Torba przybyła w najgorszych warunkach i bez europejskiej wtyczki.i skontaktowała się z obsługą klienta i mam nadzieję, że znajdą dla mnie rozwiązanie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/09/2021

    Dzień dobry, sir Moja paczka była dobra, ale przyjechała ze szkocką i zamek był otwarty i brakuje baterii i adaptera AC do Francji Dziękuję, że mnie pani zaprosiła Hasło

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/06/2021

    First of all: Definitively tighten the screws before the first flight! I am talking about the ones clamping the arms and frame, however the controller (has dampeners) and the plasticspacers should not be too tight. + Fast, sturdy, nimble drone, long flight time, nice analog camera image - For complete beginners the Drone may be a bit large und the arms are relatively thin - After a light crash one of the motor bells was slightly bend which led to vibrations which freaked the controller out. Whoops. These new vibrations are probably how I lost two screws from the frame. So now I ordered replacement motors. + Great small universal Remotecontrol that can also be used in a simulator and with other receiver-types + Very useable universal Goggles with Record-Function (no micro sd included, max 32GB) and even my glasses can just fit + gps-directions if you get lost + really loud beeper with backup energy source - The beeper has to be manually armed/disarmed to work + charge brick is idiot proof, eu travel adapter was included, can be used to check voltage before takeoff - charge brick only charges to 4,2V not to 4,35V what the included hv-lipos are rated for (standard lipos like the ones in the remote control are 4,2V; but these can also be charged inside remote through usb-c) - charge brick has no option for storage-charge - Mine stopped working after 6 charged batteries. So maybe use this one only as a battery-checker and get a better charger. However Banggood kindly reimbursed me some money for it (Thank you) + fancy bag with shoulder strap - after assembling the antennas the bag is too shallow for the quad to fit with the rest of the set and because of the glued antenna tubes even unscrewing is no real option Changes I did: - Enabled Gps Resque as Failsafe + put it on a switch - Put Turtle Mode on a Switch - Set Pre-Arm (after accidently launching the drone one time) - Reduced Video Transmit Power to 25mW (local Regulations...) - Tightened the screws!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$116.83
    • US$130.19
    • US$452.18
    • US$117.60
    • US$259.99
    • US$239.99
    • US$365.99
    • US$121.89
    • US$358.99
    • US$194.99