Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(354)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(354)
    • 5 Star(310)
    • 4 Star(37)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/11/2020

    Świetny produkt! Nauka jest spektakularna, jedyną wadą jest pilot, którego musisz się bać nie zbłądzić za daleko z drona w obawie przed utratą sygnału, jak już się stało, 400 metrów i straciłem... Port USB kontroli radiowej uszkodzony przy pierwszym wejściu. Dron i zestaw słuchawkowy wielki zakup dla radiosterującej tablicy x9 taranis i przejść przez krzyk!!!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/07/2021

    Dziś otrzymałem „Każdyine Novice 3". Wystarczyło 10 dni roboczych od zamówienia do dostawy. To wielkie osiągnięcie. Wszystkie części są dostępne i w idealnym stanie. To powód, by znowu zamówić u Bangooda. Nie mogę nic powiedzieć o dronie i jego funkcjach, ponieważ pogoda nie jest najlepsza. Właśnie sprawdzałam funkcje i wszystko działa.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2021

    Dostałem tego drona 10 dni temu. Próbowałem uzbroić drona nie udało się i zabił dwie baterie, z którymi przyszedł. Powinienem przynajmniej użyć rzeczy, którą testowałem lub próbowałem, ale nie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2021

    Wszystko było w dobrym stanie. To trochę dłuższe niż się spodziewaliśmy, ale wszystko jest w szczękach rozsądnych.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2021

    Nowicjusz 3, świetny dron. Rozpakuj akumulator i startuj. Super wytrzymały i wybacza jeden lub drugi wypadek. Tutaj już z innymi łopatkami wirnika, ponieważ mam po krótkim czasie pragnienie aktualizacji. Z 3 trybami lotu masz wszystko pod kontrolą dość szybko i zacznij ćwiczyć mniejsze manewry dość szybko. Dla mnie godny polecenia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2021

    Dron jest bardzo odporny i pięknie, ale kiepski w detalach konstrukcyjnych (bardzo delikatny przykład: antena vtx, kontroler złącza USB rc). Zestaw może zawierać więcej śmigł, a kontroler rc posiada wejście USB do danych (dla symulatorów). Miłej sprawy. Odczekać długi czas na reking Fly więcej opcji zestawów kombinacji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/09/2021

    Dron został dostarczony bardzo szybko i wszystko działa idealnie. Jestem bardzo zadowolony z produktu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2021

    Jest w idealnym stanie, jeszcze nie poleciałem, ale wszystko jest połączone!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2021

    Przesyłka dotarła dobrze, stan idealny, walizka kompletna wszystkie elementy były obecne. Dostarczono łącznik wtykowy UE. Wszystko jest ograniczone, lot perfekcyjnie, trochę kruche, zapewnić nagły wypadek. Bardzo dobrze na początek.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2021

    Niczego nie brakuje. Pokój, który próbowałem działa. Prawdziwy test będzie otwarty, jeśli czas pozwoli.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft72 517
    • Ft59 959
    • Ft61 166
    • Ft68 097
    • Ft81 803
    • Ft37 834
    • Ft28 374
    • Ft14 501
    • Ft40 987
    • Ft48 797
    • Ft34 958
    • Ft50 446
    • Ft32 473
    • Ft69 364
    • Ft88 283
    • Ft173 415
    • Ft47 671
    • Ft59 722