Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(421)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(421)
    • 5 Star(364)
    • 4 Star(42)
    • 3 Star(9)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/07/2021

    Dziś otrzymałem „Każdyine Novice 3". Wystarczyło 10 dni roboczych od zamówienia do dostawy. To wielkie osiągnięcie. Wszystkie części są dostępne i w idealnym stanie. To powód, by znowu zamówić u Bangooda. Nie mogę nic powiedzieć o dronie i jego funkcjach, ponieważ pogoda nie jest najlepsza. Właśnie sprawdzałam funkcje i wszystko działa.

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2022

    Po pierwsze, zamówiłem zestaw w dniu 9.01.22, a dziś był w moim domu 19.01.22, co jest absolutnie wspaniałe, ponieważ wybrałem wysyłkę z CN. Do pakietu, wszystko przybyło w dobrym stanie i działa idealnie, właśnie leciały 4 baterie. Dla początkujących wśród was, jako że jestem jednym z nich. Wcześniej ćwiczyłem w symulatorze, co robiłem przez 10-15 godzin. Ponieważ ten dron jest bestią. Trochę za dużo gazu i to tylko 20m, więc nie przejmujmy się.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 03/05/2022

    Każdy jest absolutnie najlepszy w tworzeniu pakietu, który jest naprawdę kompletny, opakowanie jest najlepszą reprezentacją w tym gotowy do lotu. Ma wszystkie dzwonki i gwizdki. W porównaniu z innymi firmami gotowymi do lotu, to na pewno mój najlepszy zakup. Jednak, jedna mała, ale ważna rzecz, następnym razem wysyłaj przedmioty w lepszym opakowaniu, które nie może być tak łatwo podarte i widoczne. Torba była z otworami, a płótno było uszkodzone i można było zobaczyć przez te szczeliny i całość. To jest długie oczekiwanie. Zbyt długo, by dostać paczkę. Jeśli zobaczę coś, co chcę na innej stronie, że statek szybciej. Rzucam moją kasą na nich ✅😍 Jeśli Banggood obieca, że szybciej popłynie, zamówię więcej rzeczy. Ale nie mogę czekać prawie dwa miesiące na cokolwiek Potrzebujemy lepszych negocjacji w sprawie tych cen. Funkcja negocjacji będzie interesująca dla sprzedawców i kupujących. Dziękuję Banggood za niesamowite doświadczenie i mój niesamowity zakup!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2022

    Więc do tej pory naprawdę zadowolony z wyjątkiem 2 lipos przybył są niestety szkoda, ale vllt I dostać zwrot 2 Po tym wszystkim, mam cztery Reszta dotarła bezpiecznie i może być super latająca po kilku ustawieniach beta lotu Mogę tylko polecić

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2022

    Bardzo dobry zestaw dla początkujących z goglami, 3 calowym dronem i zdalnym sterowaniem T-Lite Skoczka. Zawiera ładowarkę i bardzo dobrą Lipo 450mah 3S od GNB z etykietą Everyine.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2022

    So it could probably have a little bit better video range but this thing is really nice and I already put it in the ground at full speed and only bent a motor bell so passed durability test. But it's been really hard finding parts. And I'm a little confused about the US and Chinese Warehouse thing it says it's in the US but it's shipping from China so getting parts obviously takes a while too so currently waiting on a motor.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2022

    Mam to dzisiaj przeglądając, żeby zobaczyć, co się dzieje. Nie mogę się doczekać, aby spróbować to jest dobry produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2022

    Banggood jest zdecydowanie najlepszy, miałem odebrać paczkę dopiero tydzień lub dwa później, a oni wysłali ją pierwszą klasą

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/09/2021

    Dron został dostarczony bardzo szybko i wszystko działa idealnie. Jestem bardzo zadowolony z produktu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/08/2021

    Naprawdę wszystko na początek, super szczęśliwy zakup

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$123.49
    • US$408.49
    • US$115.99
    • US$1,216.95
    • US$206.99
    • US$112.00
    • US$135.99
    • US$99.99
    • US$202.99
    • US$252.99
    • US$475.99
    • US$224.24
    • US$153.52
    • US$209.99
    • US$139.99
    • US$178.99
    • US$425.99
    • US$247.49