Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(417)
  • Obrazy
  • Wideo(4)
  • All Star
    • All Star(417)
    • 5 Star(371)
    • 4 Star(35)
    • 3 Star(9)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/07/2021

    Dobra, szczera recenzja po 7 dniach prostego latania... Dobrych Świetny bagażnik, w porównaniu do Emax Tiny Hawk 2 Freestyle, 100% lepszy. A dobra sprawa jest ważna. Czas lotu jest dobry. Trzeba nieźle bić, ale moje wypadki były dość łagodne. Baterie są ładne i napięte Wszystko jest modułowe, łatwo wymienialne, mały jastrząb NIE jest Ekran nie jest zły dla wydanych pieniędzy, Zasięg wydaje się być około 500 jardów bez przeszkód, LEDy są jasne jak cholera i chłodne w nocy mały jastrząb nie ma ich Kontroler jest naprawdę miły, Latać więcej opcji z 10 bateriami to droga do wyjścia. Kąt kamery ustawiono bardzo nisko, do którego miło było się przyzwyczaić, zanim stał się bardziej agresywny, TH2FS czuł się jakby zawsze patrzył w niebo. Antena jest wymienialna! Fajnie, bo ja swoje złapałam na linie tkanin podczas nurkowania, puf nie było, ale zamówiłam więcej, niż potrzebowałam do sprzedania kolejnego. A teraz złe rzeczy Słuchawki są małe, lepsze niż Emax TH2FS, ponieważ widać cały ekran. Anteny powinny być natychmiast wymieniane w celu lepszego przenikania prostych obiektów, tj. drzew. Dlaczego nie jest z własną mocą? Musiałem kupić jeden w sklepie z odzieżą, 12v 2000mA Ładowarka wydaje się trochę tania i frustrująca, ale działa wystarczająco dobrze. Prawdopodobnie wada fabryki, ale jedna z moich baterii wybuchła jak balon i zrobiło się gorąco, kiedy nim leciałem. Nie wiem dlaczego Nie tak potężny jak Tiny Hawk 2 freestyle... Może dlatego, że nowicjusz 2 ma dwa śmigła zamiast tri ostrza, więc mniej przyczepności? Kable akumulatorowe zawsze wchodzą w drogę rekwizytom, i są przecinane... Kiedy próbuję uruchomić z baterią, kontroler bije na mnie LOW BATERY naprawdę głośno. To irytujące W sumie... Cena była uczciwa, myślę, że dla produktu dobry poziom wejścia dron. To nie jest do wewnątrz, Zacznij od ogromnego pola te rzeczy są szybkie!!! Chcesz zacząć od małej wersji Whoop Chcą trzymać się każdego z nich i utrzymać kontrolera, uaktualnić moje gogle, a następnie dostać Nazgul 5!!! Wesołego latania i staraj się nie rozwieść lol

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 02/04/2021

    Very good product for novice. You get all you need for beginning to fly fpv. Fly more set gives you a lot of batteries. Resolution of googles is low, but I expected worse result. 4 starts because packaging is not good enough - throttle tsicked was jammed inside the case and did not worked. One plastic part was partially broken. For my luck I could get it all together anf now its working again. Hope this will not brake easily in future...

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2020

    Kupiłem tego drona, bo bardzo interesowało mnie latanie FPV, ale chciałem tylko zainwestować pieniądze.... Mój wniosek... TOP.... jasne zalecenie Wszystko przyszło do mnie szybko... Nic się nie zepsuło. Niestety nie było pasującego zasilania (na szczęście pasujący tutaj) Akkus i okulary naładowane....i jazda Załączone śmigła są stosunkowo hałaśliwe, ale działają. Zamówiłem te pokazywane na zdjęciach tutaj w Banggood bezpośrednio i zaadaptowałem piankę w kieszeni. Wszystkie 10 baterii z napięciem łożyskowym!!! 👍🏻 Są one wentylowane do momentu wyświetlania 3,2V na komórkę (pod obciążeniem otrzymuje się tam sygnał akustyczny), który ma około 3,8v czystego napięcia, więc mogą być ponownie przechowywane w torbie Latam do tej pory tylko w domu z jedną baterią (mogą być dwa wbudowane dla większej mocy) Siedzę na parterze i mogę przelatywać przez piwnicę i górne piętro, nie przerywając połączenia, albo mam zły obraz wideo. Dla okularów muszę powiedzieć, że nie masz zdjęcia HD przed oczami.... Ale to wciąż dobre i widzisz wszystko, czego potrzebujesz Noszę okulary i mam szeroką twarz... Ale to jest możliwe bez okularów wzroku i całość jest bardzo wygodne w głowie Mogę polecić zestaw każdemu, kto chce przetestować latanie FPV Wyczyść Kaufempfehlunga 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2021

    Zrobiłem to 3 tygodnie przed wysłaniem dostał 4 tydzień i ludzie nie zapominają o wtyczce do ładowarki zapomniałem, który kupić wszystko jest kompletny 1s/2aterij dla większej mocy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2020

    Dron jest idealny. Cena jest świetna za ten pakiet. Nie mam lepszego wyjścia dla początkującego. Google są trochę małe, ale bardzo dobra jakość wyświetlania. Nadajnik Fsi6 jest już mistrzem w swojej cenie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/12/2020

    Wszystko dotarło zgodnie z reklamą, jednak musiałem wymyślić odpowiedni zasilacz do ładowarki akumulatora.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2020

    Dobre wejście na poziom drona. Latając bardzo dobrze prosto z pudełka, tempo może być trochę napompowane.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 21/08/2021

    Sam dron jest świetny dla początkujących FPV. Lata jak czar, jest szybki i łatwy w kontroli, jeśli używałeś wcześniej symulatora. Przed lotem upewnij się, że wyłącz Motor_Stop na Betaflet i ustaw silnik na 7-9%, w przeciwnym razie będziesz miał problem z przewracaniem lub zasilaniem. VTX jest w porządku, wystarczy wziąć Patch Antena i Grzyb/Pagoda, aby uzyskać znacznie lepszy zasięg. Oceniałbym gogle na 4/5, działają dobrze, mają autoszukanie i jakość wideo nie jest zła, ale ekran jest zbyt powiększony i wygląda blisko twoich oczu. Radio jest dość podstawowe, ale działa całkiem nieźle, niestety ma miejsce na 4 AA Baterie. Pamiętaj, aby kupić kabel danych Flysky, aby uaktualnić program i przejść z radia 6ch do 10ch. Ostatnia rada: użyj zapięcia, krawata kablowego, lub czegokolwiek innego, aby upewnić się, że kable akumulatorowe nie zostaną przecięte przez ostrza, bo inaczej to zrobią, zaufaj mi. Części zamienne nie są tak tanie, jak sam dron, i nie sprzedają drona bez radia i gogli, więc prawdopodobnie najlepszym, co można zrobić, to kupić używane do zakupu części zamiennych.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/08/2021

    Gotowy do wyjścia! Ten dron jest łatwy do ustawienia i kontroli. Ten dron jest szybki i zabawny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/06/2021

    Nieźle, mały dron dziś go dostał. 13-dniowa dostawa do Szwecji. Wystarczyło naładować baterie i Google i grać dużo zabawy, ale bardzo czuły na kije, ale trzeba iść na betalot słyszałem zestaw bóg w cenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft74 757
    • Ft65 685
    • Ft416 241
    • Ft44 037
    • Ft83 309
    • Ft45 889
    • Ft29 797
    • Ft53 509
    • Ft48 872
    • Ft150 279
    • Ft397 685
    • Ft59 597
    • Ft65 685
    • Ft72 530
    • Ft345 746
    • Ft36 266
    • Ft401 184
    • Ft102 218