Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(231)
  • Obrazy
  • Wideo(5)
  • All Star
    • All Star(231)
    • 5 Star(199)
    • 4 Star(30)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/04/2021

    Dron i baterie są tanie i warte tego, co kosztuje, radio jest praktycznie zabawką.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2021

    Dron przyszedł około 13 dni i w porządku. Niestety, nie przyszedł żółty kabel ładowarki, więc mogę używać ładowarki i naładować baterie, które jeszcze muszę kupić. Ale dron lata dobrze i jestem zadowolony z zakupu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/01/2021

    Bardzo dobry produkt dla początkujących. Po miesiącu użytkowania i 30 awarii, zepsułam antenę. Ostrożnie z baterią. Zajmij się tym, bo mam już jedną, która już nie działa. Kabel do ładowarki nie jest zawarty w produkcie

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2020

    Otrzymałem zamówienie 19 października i 11 listopada. 491 TL Cło. Dużo pracy było od czasu, gdy pojawił się w DHL. (waga startu, podpis dokumentów itp.) Jeszcze nie zacząłem, wygląda na to, że jest kompletna.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2021

    Muszę powiedzieć, że ten dron jest trochę potężniejszy, niż zamierzałem i myślę, że wszystkie recenzje, które przeszedłem, mają również nie upadłem, jest super reagujący ze wszystkim, z którym latałem coraz bardziej wiem. To i latam tylko od miesiąca, więc powiedziałbym, że wspaniała robota. Kocham tego drona

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/03/2021

    Świetny zestaw polecam każdemu. Przybył do Ankary w 10 dni. Zajęło 1 tydzień, aby przetworzyć cło, zwracają opłatę celną, jak jest ubezpieczona. Polecam

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2021

    Świetnie zacząć

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/04/2021

    perfektní hračka na rozlétání a vyblbnutí! doporučuji maximálně! dron přišel za 10 dní cca. cena - kvalita určitě odpovídá.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/12/2020

    Przyjazd z Hiszpanii do Francji w 2j pozostaje więcej niż spróbować

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2020

    Szybka dostawa. Kontroler - klasa dla dzieci, brak adaptera zasilania dla Chgera. Małe gogle.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft45 889
    • Ft35 526
    • Ft29 797
    • Ft54 031
    • Ft49 590
    • Ft41 653
    • Ft91 781
    • Ft52 551
    • Ft160 213
    • Ft73 379
    • Ft74 385
    • Ft56 191
    • Ft38 449
    • Ft51 266
    • Ft105 899
    • Ft43 640
    • Ft401 184
    • Ft5 547