Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(853)
  • Obrazy
  • Wideo(4)
  • All Star
    • All Star(853)
    • 5 Star(830)
    • 4 Star(22)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/01/2021

    Vtx naprawdę idealny do projektowania małych wielowirników. 25 mW wystarczy, by latać po mojej posiadłości. Zmieniam antenę na rhCP i jest naprawdę niklowa. To nie są pierwsze, które kupuję i nadal jestem zadowolony. Dostawy są zawsze szybkie. Polecam ten mały, ale bardzo skuteczny produkt.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2021

    To trochę mocy, jest tani i lekki (^-^) Myślę, że to dobry VTX, aby zbudować tani i lekki samolot W teście wyjściowym ani ten VTX, ani V2 nie wydaje się mieć mocy 400 mW Wygląda na to, że ten produkt jest bliżej 400 niż V2 Jeśli nie potrzebujesz mikrofonu, myślę, że to dobry produkt Jazda hałasem różni się od innych Jest lekka i kompaktowa, i może być zamontowana na dwucalowej maszynie Jest tani z zasilaniem Można go załadować jako część zamienna w polu częściowym (^-^) Co najlepsze, nie możesz tego złamać Zalecany VTX (^-^)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/09/2020

    Nano vtx bardzo dobrego rachunku. Nie są to moje pierwsze zamówienia, ponieważ jestem bardzo zadowolony z dwóch poprzednich. W połączeniu z antenami lolipopu Uruav, ten nadajnik daje mi ogromną satysfakcję z emisji, nawet w 25mw. Jeszcze nie próbowałam z innymi mocami. Jego nano-wielkość jest idealna, by umieścić go w bardzo małym miejscu, jak w koronie wykałaczek. Ponadto, jego cena jest równa jego wielkości, bardzo droga i jest to doskonały stosunek jakości do ceny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2021

    Najlepszy stosunek jakości do ceny VTX 400mW z PitMODE IRCtrmp z prostą konfiguracją dla nowoczesnego batlotu Bez mikrofonu, ale tanio, więc bez problemów Przy okazji, V2 jest wyposażony w mikrofon, ale jest tak hałaśliwy i bezużyteczny Wygląda na to, że wyjście nie jest wyjściowe z tego VTX, nawet jeśli jest ustawione na 400 mW Używam też TBS VTX, ale nie czuję różnicy w cenie Używam tego VTX często, ale można go bezpiecznie używać bez żadnych problemów

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 20/06/2021

    Bardzo mały vtx i do 400mW wyjście!! Jestem pod wrażeniem tego, dobrze działa z bardzo czystą transmisją. Łatwy kanał i zasilanie z mojego nadajnika przez IRC Tramp. Zamontowałem go, by zastąpić 25mW vtx w moim Darwin59, łatwo mieści się w koronie korony. Nie ma nic złego w Darwin vtx, ale 59 leci tak dobrze, że zasługuje na większą moc, jak jestem szczęśliwy, aby latać dalej od siebie niż zwykle z małą wykałaczką!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/12/2020

    Jak w reklamie, idealny mały nano VTX DLA MIKRO BUILDS! Ups, 95 mm, 120 mm albo większa maszyna.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/06/2021

    Niski koszt, bardzo dobra transmisja i bardzo dobra jakość obrazu. Należy pamiętać o dobrym przepływie powietrza, ponieważ nawet przy 25mw jest gorąco, ale bez problemów

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2021

    Zgodnie z opisem, dobra jakość i to, czego chciałem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2021

    Ładny wygląd i mały rozmiar. Powiadomienie dostarczone. Pozostaje do przetestowania!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2021

    Nie próbował, ale łatwy do zainstalowania. Pasuje świetnie do mojego reddevila ze zmienionymi vtx i fc

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft7 260
    • Ft14 807
    • Ft2 464
    • Ft7 755
    • Ft4 934
    • Ft6 695
    • Ft15 158
    • Ft9 165
    • Ft11 632
    • Ft15 845
    • Ft3 661
    • Ft2 464
    • Ft5 169
    • Ft8 851
    • Ft4 577
    • Ft8 811
    • Ft188 983
    • Ft6 793