Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(228)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(228)
    • 5 Star(214)
    • 4 Star(14)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/02/2021

    Z tego, co wiem, to najmniejszy z mikrofonem. Akrylowa płyta montażowa jest dość gruba z 1,75 mm, to może być za dużo dla małego drona.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2021

    Ten vtx jest mały. Mniejsze niż znaczek, ale duże cechy. Ten mały facet byłby idealny dla wrażliwej wagi, jaką buduje, ponieważ jest mały i może być dwustronna taśma wszędzie. Ma inteligentne Audio, mikrofon i silikonowe druty. Zostawili czarną maź z drutów, ale nie chcesz ich usuwać, chyba że jesteś profesjonalistą, bo dziury są małe. Mam antenę dipolową, którą podmieniłem na połączenie antenowe. W sumie myślę, że to warte pieniędzy i to jest Każdy, jak Matek wiesz, że zdobywasz produkty wysokiej jakości i w świetnej cenie od BG

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/11/2020

    Znacznie bardziej stabilne vtx w porównaniu do akcji Tinyhawk S. Uważam jednak, że zużycie energii jest również większe. Leciał około 5 minut na malutkiego jastrząbka S. Teraz tylko 4:20-4:30.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2020

    Bardzo mały, z gwoździem tego rozmiaru. Nawet przy 25 mW potrzebujesz wybuchu. Działa dobrze, podobało mi się.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2020

    Świetny vtx. Bardzo małe, ale ma duży zasięg. Przymocowane do tablicy, co ułatwia życie. Dołączona jest z płytą montażową o wymiarach 20x20m akrylowych i termokurczliwym. Instrukcje są trochę mylące, ale trochę figlowania i to rozwiążesz. Najlepszy huk dla ciebie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2020

    Pakowane tylko w kopercie bez bąbelków, nie byłoby пепедатчик więcej, mogą być uszkodzone

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2021

    Bardzo dobry VTX, bardzo mały i niezawodny. Już miałem kolejną, bardzo dobrze sobie radzą. Szybka dostawa z magazynu CZ, 4 dni. Zdecydowanie polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2021

    reçu très vite

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2021

    as described

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2021

    Przyszedł bez anteny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 753
    • Ft6 968
    • Ft6 584
    • Ft6 968
    • Ft11 404
    • Ft5 022
    • Ft9 144
    • Ft11 340
    • Ft4 753
    • Ft8 412
    • Ft11 058
    • Ft7 890
    • Ft6 217
    • Ft5 485
    • Ft16 831
    • Ft17 741
    • Ft199 615
    • Ft3 289