Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(214)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(214)
    • 5 Star(203)
    • 4 Star(11)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/03/2021

    Wow, ten ekran jest fantastyczny. Doskonale widać w słoneczne dni. Prawdziwa różnorodność RF użyłem jednej koniczyny anteny i drugiej długiej odległości. Wszystko działa idealnie. Tylko jedna dotykowa funkcja nagrywania w VGA, ale bardzo dobra odtwarzanie. Możesz wybrać w czasie oglądania HD lotu. Przywykłem do gogli, ale chciałem wypróbować ekran na górze TX. Nie miałem problemów z tym monitorem. Dostarczony wspornik działa w porządku z Horusem, ale musiałem dodać gumową wkładkę, żeby być ciasno na rękojeści tx. Użycza się dodatkowej mocy łatwo na górze. Bardzo polecam.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/07/2021

    Super jakość monitora. Jasny ekran, jakość wykończenia. Za miękką powierzchnią dotyku z pięknymi twarzami. Wszystko psuje instalację dwóch modułów dywersyjnych w środku. Naprzeciw ich na całej powierzchni ekranu znajduje się metalowa płytka, która w komorze z szczeliną powietrzną tworzy zbiornik z końcówkami pasożytniczymi. Otwarto, połączone przez okablowanie dywersji empu panelu (ziemia) z płytką ekranową. Myślę, że jest trochę lepiej. Pozostaje zmienić anteny, ponieważ są śmieci (sprawdzone na wszystkich częstotliwościach - bliżej 5800 jest lepsze, ale nie o wiele). A za 21 lat RPSMA to wyjątkowa perwersja. Natychmiast do zakupu adaptera i anteny (i lepiej jest natychmiast omni i łatać, że dwa razy nie wstać). Inaczej wrażenia są wyjątkowo pozytywne!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2020

    Dobrze zapakowany i wygląda na produkt wysokiej jakości. Nie myśl, że użyłeś jednego z porysowanym ekranem, to tylko cienka folia, którą można usunąć. Anteny nie wydają się świetne, ponieważ przesuwając je dostaję inne DBI podczas pobytu w tym samym pomieszczeniu co nadajnik, ale mam nadzieję, że będą wystarczająco dobre do bliższego latania. Słuchacze działają, odbieranie dźwięku z mojego TX805, to też jest nagrywane. Zaakceptował moją kartę samsung 64gb po sformatowaniu jej w monitorze, tak jak powinno być zrobione dla każdego urządzenia. Recenzje YouTube często mówią, że nie można łatwo go zamontować do nadajnika, ale pasuje idealnie do Flysky i6x. Zdjęcie z monitorami pokazuje „Moneagle" po lewej i „mjx d43" po prawej. 1 gwiazdka mniej, bo anteny nie wyglądają tak dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/08/2021

    Otrzymałem zamówienie w 4 dni, jest bardzo szybkie i w dobrym stanie jest głównym. Udało mi się przetestować ekran, jest naprawdę rewelacyjny, jasny, w menu można dostosować kilka parametrów, takich jak jasność, kontrast, kolor, światło, głośność, język i dodatkowe elementy. Wyposażony w 8 kanałów i 5 pasm, można automatyczne wyszukiwanie naciskając przycisk, a obrazy pojawiają się natychmiast w zgodzie z wcześniej dostosowanym aparatem, używam kamery TX03. Ekran posiada slot na kartę SD o pojemności 64G, co pozwala na rejestrowanie naszych wyczynów i możliwe, że przeglądanie ich na ekranie. Możesz umieścić dźwięk, osobiście dezaktywowałem to zużywa baterię która ma 4000 mha i tak, ten może być ładowany przez inny lipo akumulator, kiedy idziesz na pole, na przykład to jest wygodne. końcówka do ładowania baterii przed użyciem co najmniej 7 A lub z dobrą ładowarką USB. Jak na mój pierwszy ekran, jestem bardzo zadowolony i polecam go.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/10/2020

    Szybka wysyłka do Australii, około 2 tygodni, mimo że covid powoduje opóźnienia w cłach. Rzeczy były zapakowane bardzo dobrze. Moneagle działa łatwo, trzyma ładunek przez jakiś czas i jest łatwo widoczny w świetle słonecznym. Zauważcie, że nie zdjąłem jeszcze ochraniacza ekranu na moich zdjęciach, ekran nie jest porysowany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2021

    Jestem bardzo zadowolony z wyświetlania. Dla porównania, jasność jest znacznie lepsza niż iPhone XS. Testowałem podstawową antenę w domu i jest również bardzo dobra, prawie żadnych hałasu nawet jeśli w innym pokoju za grubym murem z cegły, ale do poważnego zastosowania będę używać anteny polaryzowanych. Wolałbym rozmiar 7 cali, jeśli jest dostępny (Rozważałem o starszym LT5802D, ale Moneagle jest o wiele lepszy wyświetlacz) A ja doceniłbym ochronę ekranu lub przynajmniej jakąś torebkę materiałową, która byłaby w opakowaniu. Ale za jego cenę nie narzeka i jest to niesamowita wartość dla pieniędzy na loty kinowe lub dając przyjaciół do oglądania lotu. W trybie akro używać dobrej jakości gogli.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2020

    Odbiornik Moneyagle wysłał i odebrał bardzo szybko. Format 5" jest wystarczająco duży, aby zobaczyć i zmienić opcje poprawnie. Odwzorowanie jest genialne, jak zapowiedzieli wpływowi. Autoskan jest wygodny, można dodać mini Stubby rpsma dla lotów w pobliżu. Autonomia jest już ważna, ale można podłączyć lipo przez złącze XT. Karta SD 64 GB może nagrywać w VGA, D1 lub HD (1280x720).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2020

    Pozytywne: Szybka wysyłka Dobrej jakości materiały Dobra jakość w stosunku do ceny Wrażliwy odbiornik Dobry akumulator do długiego grania Negatywne: To może być prostsze menu. Zwłaszcza dla tak wielu przycisków Niekompletny podręcznik użytkownika Wejście AV jest tylko wideo W przypadku Av w, nagranie pochodzi również z tunera

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2021

    Zamówienie otrzymane szybko, zgodnie z opisem, ten ekran jest naprawdę wspaniały, lubię bardzo.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/10/2020

    Fantastyczny monitor FPV z audio, odbiornikiem i rejestratorem na karcie micro SD. Compact, nie jest zbyt duży, zawiera wsparcie do zakotwiczenia na stacji i po kilku lotach użytkowania, powiedziałbym, że działa bardzo dobrze. Jakość wykończenia, jakość obrazu i dobry odbiór.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft36 633
    • Ft4 543
    • Ft60 755
    • Ft4 271
    • Ft10 591
    • Ft9 156
    • Ft4 882
    • Ft188 983
    • Ft5 856
    • Ft2 464