Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(17)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(17)
    • 5 Star(16)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/12/2021

    Właśnie skończyłem montaż tego skrzydła. Chociaż wygląda trochę przytłaczająco, jest to naprawdę bardzo prosta i łatwa budowa. Cała elektronika sprawnie przetestowana, a jutro zainstaluję ją w płatowcu i przygotuję na Maiden Launch ;-) To całkiem dobra cena za to skrzydło. Do zobaczenia w powietrzu! Sterowanie naziemne RC

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2022

    Bardzo zadowolony z wszystkich produktów przyniósł zostały dostarczone szybko i nieuszkodzone za każdym razem bardzo zadowolony klient, sklep wkrótce.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/04/2022

    Wszystko w porządku, dzięki!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/02/2022

    Super łatwe do poskładania. Wciąż zastanawiam się, jak skalibrować mój Frsky S8R, żeby był stabilny. Nie mogę się doczekać dziewiczego lotu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2022

    Naprawdę dobrze zrobiony model. Uważam, że cena ogólnie przesadzona. Odpowiednia cena zestawu powinna wynosić około 30/35 euro nie więcej!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2022

    Nie, nie, nie, nie. dostawa Lightspeed - 3 dni od CZ do IT. Bardzo dobrze zapakowany, nie zmontowany, jeszcze nie latał.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2021

    Krótki film pokazujący pierwsze spojrzenie na deltę Mobula https://youtu.be/T5IcxO2awo0

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/05/2022

    Odnowiłem zamówienie bardzo szybko. I mieszkam w Brazylii. Zadowolona jakość i szybkość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/05/2022

    Great kit and cool setup. Nil issues

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/04/2022

    Bardzo dobrze zrobiony świetny produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$110.99
    • US$75.99
    • US$69.99
    • US$79.99
    • US$99.99
    • US$81.99
    • US$109.00
    • US$64.99
    • US$156.39
    • US$91.99