Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(60)
  • Obrazy
  • Wideo(3)
  • All Star
    • All Star(60)
    • 5 Star(53)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • Laurie
    AU
    13/02/2021

    Ten samolot ma pewne problemy, zwłaszcza w nadajniku, który jest dostępny tylko w trybie 2. Jednak teraz można nim latać za pomocą multiprotokolowego radia, lub z Taranisem lub Skoczkiem przy użyciu modułu wieloprotokołowego, w dowolnym trybie. I w najnowszej wersji oprogramowania trzy tryby lotu i powrót do domu są obsługiwane. To dużo lepsze doświadczenie, gdy latasz nim w ten sposób.

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2021

    Otrzymałem przesyłkę w idealnym stanie i bardzo szybko. Wszystkie części w pudełku były idealnie rozmieszczone i dotarły bez uszkodzeń. Montaż nie był trudny, z wyjątkiem ciągnięcia tylnego skrzydła na pręt węglowy, przez co się pociłem. Ustawienie było trochę szorstkie, ale nie jest tak źle. To ciekawe, że mam 2 sztuki baterii 380mAh i 1 szt 400mAh. Nie rozumiem, dlaczego coś tak małego, a denerwującego nie może być rozwiązane. Maszyna wygląda dobrze, próbuje wszystko w mieszkaniu działa, ale ostry test jest nadal iść, mam nadzieję, że mogę latać na zewnątrz z nim jak najszybciej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2021

    Zamówiłem dwa takie na wyprzedaży, aby moi chłopcy w wieku 8 i 10 lat latali. Po dwóch sesjach udało im się go przybić (z aileronem i windą. Smok mini skrzydeł dobrze lata, jeśli rzucisz bez mocy, sam się prześlizgnie na 20 metrów i wyląduje płynnie, lepiej niż którykolwiek z moich starych belsy! Lot jest łagodny i powolny na tyle, że pozostawia czas na reakcję. Jedno lub dwa power-on zanurzenie w ziemi nie wystarczyło, aby je rozbić, a oni ocaleli z drzew z długim kijem (było wietrznie). Byliśmy w trybie początkującym (w pełni stabilizowanym). Aileron autorytet nie jest wysoki - obraca się pod wiatr, gdy wolno czasami wymagało cierpliwości. Można łatwo zmieścić 600mah 1s w środku. Czas lotu był długi. Myślę, że są świetne dla początkujących i dla wszystkich innych też.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2021

    Świetny mały samolot większy niż myślałem powinien dobrze latać, tylko złe było to, że koła nie musiałyby się rozmontować i zreem 3 mm grzywny teraz 👍😁 i naklejki nie były stosowane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2021

    To kolejny wspaniały samolot dla początkujących z „Każdyine"! Jest to bardzo potulny, wolno latający samolot, który jest bardzo trwały. Zgromadzenie jest bardzo proste i nie wymaga kleju. Dla kogoś, kto nigdy wcześniej nie latał samolotem RC, to byłoby na mojej liście polecanych 1. samolotów. Do zobaczenia w powietrzu! Kontrola naziemna RC

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/10/2021

    Szaleństwo samolotu. Dla mnie idealny, jako prawie początkujący. Podobał mi się zestaw z 3 bateriami do ładowania i jestem bardzo zadowolony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/06/2021

    Dobry samolot!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 06/02/2021

    Dojechał bardzo dobrze i szybko do Mexico City, to największy samolot, jaki kiedykolwiek kupiłem, jadę powoli, mam nadzieję, że lata tak dobrze, jak wygląda.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2021

    W porządku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2021

    Samolot jest w górze, i jest próbowany, dobrze lata

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft33 423
    • Ft28 479
    • Ft36 083
    • Ft45 799
    • Ft23 129
    • Ft24 091
    • Ft29 738
    • Ft6 606
    • Ft17 379
    • Ft77 718