Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(271)
  • Obrazy
  • Wideo(5)
  • All Star
    • All Star(271)
    • 5 Star(263)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/01/2021

    Wielki zakup naprawdę zadowolony właśnie przybył spróbować natychmiast w terenie przed wyjątkowym domem w trybie żyroskopu, który pozwala odzyskać samolot w dowolnym momencie bardzo stabilny nawet z wiatrem 30 km tylko problem jest tak silny i szybki, że ryzyko utraty go na wysokości w kilka sekund staje się Tak mały, by nie rozpoznać położenia skrzydeł. Doceniasz jakość samolotu mniej niż pół silnika naprawdę dobra.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/07/2021

    This tiny RC aircraft is absolutely incredible, with gyro-stability in 6axis, elevator/aileron/rudder/throttle control it really does fly like a full size acro, it struggles with knife-edge flight because the rudder travel is limited but you can do pretty much everything else with a full acro plane, I managed a hand launch and catch on my first flight. The fact it comes with its own transmitter but it can also bind to my tx16s is also fantastic! If you are looking for a trainer or first plane, then this is definitely your best choice. I think pro's will love it too as it can be flown in manual mode as well as beginner and medium modes too.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/10/2020

    Produkt trwał dłużej, niż mi powiedziano po zakupie. Ale to jest Banggood. Przyleciała w świetnej formie i nie mogę się doczekać, by polecieć nim na moim F4U Corsair, który latam już od miesięcy! Te małe warbirds są niesamowite!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 14/08/2021

    T28 trojan jest w tej samej rodzinie co FU4 corsair i P51 mustang, wszystkie trzy doskonałe 3D6G samoloty, kocham to. Polecam.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2020

    Buzz Lightyear uwielbia podnosić ten niesamowity samolot w górę, to jest NAJLEPSZY KUP!!! Nie szukaj dalej, kup to, nie byłbyś rozczarowany wydajnością tej maszyny!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/06/2021

    Tylko rozpakowywane i ustawione... Paczka została uszkodzona i bardzo szybko... (4 dni) Przeczytałem podręcznik i ustawiłem go gyros, itp... Wiązanie sterownika było proste.. Tylko RTFM, 😉 Nie mogę się doczekać, żeby nim polecieć, pogoda pozwala.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/03/2021

    Niesamowity lot dziewicy był w czasie burzy 25-35moh wiatry poradziły sobie z nimi bez problemu. Wspina się jak mofo w trybie eksperckim... Zmiana do 800mah nietoperzy dla 30-35min lotów

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2021

    the plane is small but very well built it is well made for beginners and for all Rc lovers. The Gyro works really good and help you during the flight . acrobatic button wow I like it thanks good price

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2020

    Kocham te małe samoloty. Bardzo stabilny lot i niezły odlot. Mniejszy rozmiar pozwala na łatwe parkowanie. Musiałem długo czekać na dostawę, ale paczka dotarła w bardzo dobrym stanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/09/2020

    Paczka dotarła lekko poobijana, ale samolot jest cały. Wszystkie części pasują. To był dobry zakup.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 187
    • Ft15 845
    • Ft28 573
    • Ft45 765
    • Ft24 421
    • Ft44 446
    • Ft33 681
    • Ft12 456
    • Ft10 234
    • Ft11 812
    • Ft21 063
    • Ft12 209
    • Ft56 768
    • Ft22 284
    • Ft8 640
    • Ft9 516
    • Ft24 421
    • Ft5 990