Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(403)
  • Obrazy
  • Wideo(5)
  • All Star
    • All Star(403)
    • 5 Star(389)
    • 4 Star(11)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/07/2021

    This tiny RC aircraft is absolutely incredible, with gyro-stability in 6axis, elevator/aileron/rudder/throttle control it really does fly like a full size acro, it struggles with knife-edge flight because the rudder travel is limited but you can do pretty much everything else with a full acro plane, I managed a hand launch and catch on my first flight. The fact it comes with its own transmitter but it can also bind to my tx16s is also fantastic! If you are looking for a trainer or first plane, then this is definitely your best choice. I think pro's will love it too as it can be flown in manual mode as well as beginner and medium modes too.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 14/08/2021

    T28 trojan jest w tej samej rodzinie co FU4 corsair i P51 mustang, wszystkie trzy doskonałe 3D6G samoloty, kocham to. Polecam.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2021

    Żużel pudełkowy zniszczony, ale produkt ok. Pat miła jakość przetwarzania. Jeszcze nie latałem, ale sen będzie w porządku. Pierwszy samolot wysłał na dach, żebym nie poleciała. Więc mam nadzieję, że tym razem nauczę się i polecę... Dziękuję, Banggood. I więcej produktów do magazynu CZ, proszę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/11/2021

    Nice plane for beginner... bought with 3 batteries but come with 2 batteries, and BG give the antenna 5.8 ghz for bounus or exchange 1 pcs battery that did not included. Suggestion, if you put additional item, please put in inside the box of package, not outside the box of package...the box came with broken because of that.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2022

    Zamówienie otrzymane szybko, bardzo mi się podoba ten samolot, możesz latać w trybie pomocy lub wyłączyć go. Pochodzi z tej samej rodziny, co mustang P51 i korsarz. Możemy zrobić wiele figur latania, to jest naprawdę miłe, w skrócie polecam ten piękny T28 Trojan.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/12/2021

    Otrzymane w dobrym porządku i zgodnie z obietnicą w ciągu 4 dni. Latać z radiem, który pochodzi z samolotu na zewnątrz i lata świetnie w trybie dla początkujących i trybu doświadczenia. Tryb eksperta niż bardzo drgający na sterownikach. Mam moduł 4 w 1, a protokół 761 współpracuje z tym odbiornikiem. Kanał 5 służy do wyboru początkujących/doświadczonych/ekspertów. Z moim Taranis X9D plus mogę teraz dostosować moje spodnie w trybie eksperta. Ogólnie dobry gadżet do latania doświadczenia, dla początkujących tylko w trybie dla początkujących i po tym, jak jest w stanie latać w trybie doświadczenia.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/06/2022

    Jest to mój drugi trojański T28 kupił to, ponieważ cena była świetna. Otrzymany w ciągu 5 dni z amerykańskiego magazynu przez FedEX. Paczka była w porządku, a przedmiot wewnątrz był w dobrym stanie. Samolot lata swietnie. Styropian jest dobrej jakości. Dodałem trochę żółtej farby na śmigło, żeby łatwiej było zobaczyć na trawie, czy spadnie podczas lądowania. Nie przymocowałem podwozia, bo latam nad trawą. Pilot zdalnego sterowania (nadajnik) jest bardzo elastyczny. Sugeruję, że może w przyszłości te małe warbirdy będą sprzedawać jako PNP. Więc jeśli masz całą serię z Echine Warbird, nie potrzebujesz tylko jednego nadajnika. Każdy samolot wiąże się z pierwszym (ON) nadajnikiem, który wyczuwa. Polecam samolot dla początkujących i zaawansowanych pilotów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/08/2021

    Ten T-28 był dla mnie najlepszym z trzech serii „War Birds Series". W końcu kupiłem wszystkie trzy, bo straciłem pierwsze dwa. P51 był moim pierwszym samolotem RC w historii. Wspiął się na drzewa podczas pierwszego lotu i zniknął. Przycisk zawracania jest bezużyteczny. Poszło 85.00 dolarów. Potem dostałem F4 Corsair i nauczyłem się, jak trzymać go w zasięgu wzroku. Ale nigdy by nie wystartował. Jako koło ogonowe, ciągle węszyło i łamało rekwizyty. To było drogie. Więc po prostu odpalę to teraz. Próbowałem ponownie z drugim P51. To samo z kółkiem. Nosy przy starcie. Więc zdjąłem koła i po prostu rzucałem ręcznie i lądowałem na brzuchu. W końcu kupiłem T-28, bo ma sprzęt trójkołowy. Startuje i ląduje! Jest też trochę bardziej stabilny niż pozostałe dwa. Po wypadku lub pozwolić im usiąść na chwilę, to dobry pomysł, aby „re-set" żyroskop, tak aby latały ładnie i poziomo. Z jakiegoś powodu nie muszę ponownie ustawiać T-28 żyroskopu prawie tak samo, jak z pozostałymi dwoma. Kiedy już dojdziesz do sprawności z kontrolerem, te samoloty są bardzo zabawne. Jeśli jesteś nowy w samolotach RC takich jak ja, leć nimi w bardzo otwartym terenie. Drzewa mają sposób na jedzenie tych rzeczy! Rekwizyty do Mini Cessny są łatwiejsze do znalezienia i działają dobrze na wszystkich trzech warbirdach, T28, Corsair i Mustangu. Rekwizyty czerwonego mustanga będą działać tylko z mustangiem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/10/2021

    Przedmiot wydaje się być dobrej jakości i wysyłka do Niemiec w mniej niż tydzień! Nie mogę się doczekać, aby spróbować na zewnątrz!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2021

    Złożyłem system RTP (okół słupa) w garafe, gdzie samolot lata wokół słupa w 14-metrowym okręgu. Na podłodze mam złączone piankowe płytki. Ten samolot i inne z serii Warbird są fantastyczne do latania dla mnie. Dokonuję kilku poprawek, na przykład przesuwam jedno z ogniw FLP na serwo, żeby poruszały się razem i przesuwały linkę windy dla większego ruchu. Latam w trybie pośrednim. To jest dużo zabawy. Będziesz musiał uklęknąć piankowe koła abt, aby mogły swobodnie się obracać. Biorę i ląduję cały czas z niewielką ilością kwasów. Wykonany z pianki EPP i piankowej podłogi, nie mam żadnych uszkodzeń. Zapasowy rekwizyt jest wliczony w cenę, ale chciałbym zamówić dodatki i uzyskać dobrą ładowarkę baterii, taką jak HTRC LiPo Ładowarka akumulatora RC 150W 10A 1-6S AC/DC dla NiCd Bateria Li-ionowa NiMH LiHV PB (biała). Uwielbiam te wszystkie samoloty. Mam 3 z 5 czy 6 nadjeżdża. Zdjęcie przedstawia Mustanga AEachine P-51D, najlepszy z serii IMO. Niedługo będę miał zapasową.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$72.99
    • US$118.99
    • US$61.99
    • US$109.00
    • US$89.99
    • US$109.99
    • US$64.99
    • US$116.90
    • US$91.99
    • US$173.24