Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1514)
  • Obrazy
  • Wideo(4)
  • Wszystkie gwiazdy
    • Wszystkie gwiazdy(1514)
    • 5 Gwiazda(1446)
    • 4 Gwiazda(49)
    • 3 Gwiazda(5)
    • 2 Gwiazda(4)
    • 1 Gwiazda(10)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 31/05/2023

    Daję to.5 gwiazdek, ponieważ było tak przyjazne dla dzieci. Nigdy w życiu nie latałem samolotem i jest to pierwszy samolot, który kupiłem i byłem w stanie walczyć z łatwością, zwłaszcza z żyroskopem, jedną rzeczą, która jest trochę dziwna, jest to, że kiedy baterie padną, po prostu spadają z nieba, ale jeśli lecisz, powinien mieć przyjemną prędkość ślizgową, więc nie spodoba się jej uszkodzeniu, jest bardzo trwały, jak bardzo bardzo trwały. Jeśli coś nie działa na początku, po prostu odłącz baterię i podłącz ją z powrotem i to powinno to naprawić. Jeśli tak nie jest, musisz również kopać trochę głębiej, uwielbiam czas wysyłki. Przyjdzie za tydzień od momentu zakupu. Uwielbiam to tak bardzo i bardzo polecam, jeśli chcesz dostać samolot dla swojego dziecka lub dla Ciebie, jeśli nigdy wcześniej nie latałeś samolotem. A nawet jeśli masz, można umieścić go w trybie eksperta i latać jak profesjonalista.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2020

    Ten samolot jest naprawdę dobrze zbudowany, to był mój pierwszy samolot i w ciągu pierwszych pięciu lotów utknął prawie na szczycie drzewa i myślałem, że już nigdy go nie zobaczę ale po dwóch tygodniach pobicia przez wiatr i deszcz na drzewie w końcu spadł, ale Cały przód odpadł. Nie przeszkadzało mi, że cieszę się, że go odzyskałam, więc próbowałam to wszystko poskładać z gorącym klejem, a teraz lata tak jak wtedy, gdy był zupełnie nowy. Nie mam pojęcia, jak przetrwał, ponieważ miał jeszcze podłączony akumulator i naprawdę mocno padał deszcz w czasie, kiedy się zaciął, więc daję samolot 10/10 za wytrzymałość, jak również jest super zabawa w latanie, więc polecam go każdemu, kto chce dać RC Samolotowe hobby. Ps biorą tyle miejsca, ile potrzebujesz, żeby go potroić, więc powiedziałbym, że boisko albo park bez drzew. (drzewa są twoimi wrogami)

    Komentarze (18)
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2020

    To wspaniały samolot i jak na taki mały samolot. Wspaniałe funkcje i tyle technologii, aby pomóc nowej ulotce. 3 tryby startu. Zaawansowana i ekspertka. Ten samolot leci jak samolot powinien Przybył na czas i w świetnym stanie. Naprawdę podoba mi się ten samolot i plan latać o wiele więcej dzięki banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/08/2021

    Fantastycznie!!! Uwielbiam to!!! Ja też dostanę F-4U. Ma Aileron, Ster, Windę i kontrolę przepustnicy. Tryby początkujące, pośrednie i eksperckie pomagają nawet nowicjuszowi, jak ja, poczuć się jak pilot ACE WW2. Byłoby miło zobaczyć, jak Każdy robi kilka myśliwców Osi. Może Mitsubishi Zero i kilku niemieckich myśliwców. Jest mały, ale nie daj się zwieść. Jest szybki, reagujący i zwinny! Śmigło „odłam się" to świetny pomysł! Przypadkowo rozbiłem to wiele razy. Tylko przymocuję śmigło test funkcji i wysyłam je ponownie w powietrzu. Bateria działa średnio około 15 minut, może trochę mniej, jeśli leci się na pełnym gazie i nie kończy się rozbiciem przez cały czas. Sprawdź moją recenzję na moim kanale YouTube. ...i nie zapomnij uderzyć w Subskrypcję. Więcej filmów pojawia się na różne tematy. https://youtu.be/MStGEmr5gnk

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • Laurie
    AU
    31/10/2019

    This one is a winner. I wouldn't have believed that a good stabilisation system could make a plane like this so easy to fly. Unfortunately it seems to be only available in Mode 2, and I am a Mode 1 flyer, so I have only used the Beginner and Intermediate options at this stage. I am hoping that the protocol it uses will eventually become available on the Jumper or iRangeX multi protocol module so I can fly it with my Taranis QX7.

    Komentarze (15)
    Pokaż oryginał
  • 23/10/2019

    what can I say ? I was very sceptical when I bought this plane 🤔 but boy I,m happy I did 👍 it fly,s great not sure if it's a beginner plane it is really fast for what it is ! it is so much better than the train star which is the same size be sure you buy plenty of batteries because it is so much fun it has a one click aerobatic button which works good but make sure you are fairly high it tends to nose down while rolling just wish they make a 500mm version like the Super cub 500 and they need to start selling spare parts 5 stars from me 👍👌👍❤️😀

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/06/2021

    excellent model, finally even beginners can easily fly a warbird, and of such small size usually even more difficult to fly, the model is very stable but also fast, in beginner mode only requires a little familiarity with the direction of the sticks, but if you have piloted a drone there should probably be no problems, also very resistant model only thing to pay attention to the propellers that come off easily on landing, I have not mounted the landing gear because I fly in a field with tall grass

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2021

    To mój pierwszy model samolotu, jak na razie latam dronami Fpv. Cena/wydajność jest idealna dla początkujących. Pierwszy lot był udany. Więcej informacji na temat YouTube

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/08/2020

    Niezła jednostka jak na taką cenę. Estetyka nie odpowiada zdjęciom w opisie reklamy, ale jest całkiem niezła. Kupiłem 3 baterię, która była z jedną baterią w kadłubie, a dwie pozostałe schowane w przedziale akumulatorowym nadajnika. Baterie są małe 380 mAh 1S LiPo złączami mikro JST. Dostarczana jest ładowarka USB, która wykonuje zadanie do ładowania, ale nic nie jest wliczone do ładowania baterii. Pozycja przybyła stosunkowo szybko dla mnie (w Australii) pomimo światowych zakłóceń logistycznych z powodu COVID-19 (kilka tygodni). Był dobrze zapakowany z solidnym kartonowym pudełkiem i styrenem chroniącym zawartość. Ogólnie tworzywa sztuczne wydają się dość słabe - ale nie niespodziewane w tym punkcie cenowym. Przyciski stabilizacji i kaskaderstwa działają zgodnie z opisem. Nieźle radzi sobie w powietrzu, ale nie uważałbym tego za samolot początkujący. Będzie też walczył w czymś silniejszym niż lekki powiew wiatru. Jego bardzo lekka, więc będzie walczył na wszystkim oprócz najkrótszej trawy (lub twardych powierzchni) do startów i lądowań. Śmiało na zakup dodatkowych opraw chroniących śmigła, ponieważ są one delikatne. Moja pękła przy drugim wyjściu. Tu jest link: https://www.banggood.com/2pcs-Eachine-Mini-Mustang-P-51D-or-Mini-F4U-RC-Airplane-Spare-Part-Propeller-Protector-Mount-p-1611001.html?akmClientCountry=AU&rmmds=search&cur_warehouse=CN. Ogólnie przyzwoity mały warbird w cenie i z dostępności zapasowych, aby utrzymać go w powietrzu (które będą potrzebne).

    Komentarze (8)
    Pokaż oryginał
  • 30/07/2020

    Wspaniale!! Minęło 25 lat odkąd leciałem zdalnie sterowanym samolotem i wtedy byłem początkującym... Ten samolot jest świetny, jego stabilizacja pozwala latać bez stresu, próbować rzeczy poprzez przejście na tryb pośredni lub ekspercki, a następnie powrócić do trybu początkującego, aby ustabilizować samolot. Nie powstrzymało mnie to przed splunięciem, a samolot uderzył w ścianę mojego domu w locie silnika o średniej mocy, a on oparł ziemię pionowo z pełnym ruchem - dookoła i wiele innych nici. Zawsze leci bez problemu, jest uszkodzony (patrz zdjęcia), nos jest pchany i silnik porusza się trochę do środka, musiałem przykleić trochę na wierzchu, ponieważ po bardzo gwałtownym wstrząsie, bateria próbowała przejść przez kokpit. Róg z aileron Servo oderwany podczas lądowania bez silnika na bitumie, bateria była płaska i wolę latać bez kół. Gdy bateria jest pod koniec jej żywotności, silnik się wyłącza, ale pozostałe sterowanie lotem pozostaje aktywne. Zasięg jest imponujący, leci cicho, 20 minut. System ochrony śmigła jest bardzo skuteczny: jestem w drugim śmigłu, ponieważ straciłem jedno w wysokiej trawie, ale na wszystkich moich nieudanych lądowaniach śmigło skacze i podnosi się w jednej chwili. Źle go traktowałem, ale wciąż lata jak czar, nawet z wiatrem 30km/h. Wmawiam sobie, że siłą ją złamię. Jeśli tak się stanie, są nowe modele Corsaire, T28 i F22, myślę, że wezmę z powrotem Mustanga. Ale mam nadzieję, że każdy zrobi Spitfire'a albo Hurricane'a.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$145.99
    • US$52.99
    • US$59.74
    • US$103.99
    • US$39.99
    • US$32.99
    • US$19.99
    • US$54.33
    • US$65.90
    • US$45.99
    • US$19.99
    • US$85.99
    • US$49.99
    • US$189.99
    • US$44.99
    • US$73.99
    • US$84.99
    • US$69.99