Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(785)
  • Obrazy
  • Wideo(8)
  • Wszystkie gwiazdy
    • Wszystkie gwiazdy(785)
    • 5 Gwiazda(733)
    • 4 Gwiazda(37)
    • 3 Gwiazda(8)
    • 2 Gwiazda(2)
    • 1 Gwiazda(5)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/02/2021

    Mój przyjaciel dostał T-28 i był zachwycony, więc mam F4U Corsair i uwielbiam go! Są wspaniałymi ulotkami. Ustawienie zaawansowania jest jednak nieco zbyt czułe i trudne do opanowania. Najlepiej w lewo na pośrednim lub początkującym. Wygląda tak dobrze w powietrzu bez tych zgrabnych kół, że postanowiłem je wyłączyć, łącznie z tylną kołem. O ile nie latasz w środku z gładką podłogą, lądowanie i start w drogę jest dość trudne do zrobienia. Zamiast ryzykować uszkodzenie delikatnych prętów i rogów pod spodem podczas lądowania, ustawiłem na zamówienie zbiorniki paliwa jako poślizg. Chronią wszystko pod samolotem podczas lądowania. Ja tylko odpalam na start. Czołgi są tylko platformami rybackimi z Walmartu (na zdjęciu są podobne, ale różne kształty). Nadal świetnie lata bez wpływu na wydajność!

    Komentarze (14)
    Pokaż oryginał
  • 08/06/2020

    Kiedy brytyjski zamek się zaczął, zdecydowałem się kupić samolot RC, zawsze chciałem lecieć na RC, ale nigdy się nie martwiłem, teraz nie miałem wymówki, obejrzałem wiele filmów na wielu różnych modelach, wybrałem mini Mustanga EaChine, jego genialne, Jako nowicjusz mogę ci powiedzieć, że każdy może tym latać. Byłem pod wrażeniem, że zamówiłem F4U i jest też genialny. Latanie nimi razem jest dobrą zabawą, najlepiej latają w spokojnej pogodzie, jednak latałem nimi w dość wietrznych warunkach, a kiedy są w powietrzu to jest zabawa dzika jazda! Dostarczenie było dobre, zdecydowanie wybierz opcję 3 baterii. Ja latam swoim przez 9 minut, a ich ładowanie zajmuje 3 godziny.

    Komentarze (9)
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2021

    Trochę sceptyczny na rozkaz, w końcu zostałem uwiedziony przez tę małą maszynę. Ma bardzo dobry wygląd, jest bardzo łatwy w użyciu. Lataj jak czar z żyroskopem, bez żyroskopu to małe mydło na płetwach! Klucz aerobatyczny dobrze wykonuje swoją pracę, a liczby są dobrze wykonane. Lądowanie to formalność... Za uderzenie w drzewo z pełną siłą na wysokości 15m, nie miałem najmniejszych uszkodzeń. System wyrzutu śmigła jest naprawdę przydatny. Super dobrze - urodzony samolot!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2020

    Już mają p51d Mustang, za pieniądze nie ma nic lepszego, nawet dla zaawansowanej zabawy pomiędzy, zdjęcia z lotu, nawet start na ziemi i lądowanie na tarcie nie ma problemu, wystarczy napiwek

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2020

    Dobry samolot początkujący kiedykolwiek, łatwy w lataniu!!! Dwa razy HV zderzył się z asfaltem i złamał nos, ale z gorącym klejem wrócił jak nowy, już zmienił kolor teraz wygląda mi na bardziej skalę 😆 z mods węglowych rekwizytów, Nie zapomnij kupić dodatkowego centrum rekwizytów, bo wydaje się kruchy

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/08/2020

    Ten mały samolot jest niezwykły. Stabilizacja trybu lotu działa doskonale. Nawet nie asertywny wiatr 25/35km/h W trybie akro powiedziałbym, że brakuje mu gwiazdy mocy, ale i tak naprawdę ładne Polecam go wszystkim

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/10/2021

    Otrzymałem paczkę w idealnym stanie i bardzo szybko. Samolot jest bardzo wymagający, tak jak na zdjęciach. Mam nadzieję, że jest dobry moment, by go wkrótce wypróbować. Wystartowane w pomieszczeniach, wszystko wydaje się działać dobrze. Nie mogę się doczekać, żeby go wypróbować.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2021

    Spektakularny samolot, praktycznie taki sam w eksploatacji i obsłudze jak P-51, najlepsze drony, które latałem w tym co mam z tym hobby, przetestowałem go w dniu, kiedy przypłynął z wiatrem powyżej 25 km/h i zareagował wspaniale, absolutnie polecam

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 31/07/2020

    Bardzo dobry samolot

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/10/2021

    Dobra jakość i wysyłka do Niemiec w mniej niż tydzień! Szkoda, że zamówiłem wersję z dwoma bateriami, ale brakowało 1 baterii!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$52.99
    • US$32.99
    • US$59.74
    • US$65.90
    • US$59.99
    • US$85.99
    • US$54.33
    • US$82.99
    • US$19.99
    • US$18.99
    • US$85.99
    • US$69.99
    • US$56.99
    • US$32.99
    • US$52.99
    • US$49.99
    • US$84.99
    • US$21.99