Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(613)
  • Obrazy
  • Wideo(8)
  • All Star
    • All Star(613)
    • 5 Star(572)
    • 4 Star(35)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/02/2021

    Mój przyjaciel dostał T-28 i był zachwycony, więc mam F4U Corsair i uwielbiam go! Są wspaniałymi ulotkami. Ustawienie zaawansowania jest jednak nieco zbyt czułe i trudne do opanowania. Najlepiej w lewo na pośrednim lub początkującym. Wygląda tak dobrze w powietrzu bez tych zgrabnych kół, że postanowiłem je wyłączyć, łącznie z tylną kołem. O ile nie latasz w środku z gładką podłogą, lądowanie i start w drogę jest dość trudne do zrobienia. Zamiast ryzykować uszkodzenie delikatnych prętów i rogów pod spodem podczas lądowania, ustawiłem na zamówienie zbiorniki paliwa jako poślizg. Chronią wszystko pod samolotem podczas lądowania. Ja tylko odpalam na start. Czołgi są tylko platformami rybackimi z Walmartu (na zdjęciu są podobne, ale różne kształty). Nadal świetnie lata bez wpływu na wydajność!

    Komentarze (10)
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2021

    Trochę sceptyczny na rozkaz, w końcu zostałem uwiedziony przez tę małą maszynę. Ma bardzo dobry wygląd, jest bardzo łatwy w użyciu. Lataj jak czar z żyroskopem, bez żyroskopu to małe mydło na płetwach! Klucz aerobatyczny dobrze wykonuje swoją pracę, a liczby są dobrze wykonane. Lądowanie to formalność... Za uderzenie w drzewo z pełną siłą na wysokości 15m, nie miałem najmniejszych uszkodzeń. System wyrzutu śmigła jest naprawdę przydatny. Super dobrze - urodzony samolot!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2021

    Spektakularny samolot, praktycznie taki sam w eksploatacji i obsłudze jak P-51, najlepsze drony, które latałem w tym co mam z tym hobby, przetestowałem go w dniu, kiedy przypłynął z wiatrem powyżej 25 km/h i zareagował wspaniale, absolutnie polecam

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/10/2021

    Otrzymałem paczkę w idealnym stanie i bardzo szybko. Samolot jest bardzo wymagający, tak jak na zdjęciach. Mam nadzieję, że jest dobry moment, by go wkrótce wypróbować. Wystartowane w pomieszczeniach, wszystko wydaje się działać dobrze. Nie mogę się doczekać, żeby go wypróbować.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2022

    Piękny samolot nadleciał bardzo szybko.. Doskonały produkt, aby zacząć w świecie modeli samolotów w skali. Dobrze lata i jest kolekcjonerski. Mam już trójkę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/03/2021

    1 er expérience au top très bonne sensation. Prise en main facile. Mais après 3 vole mon hélice a cassé et mon avion c'est mi a trembler. Heureusement y a une 2 eme hélice. Après mon 4 eme vol mon avion a commencé a ce fissures. Dans les commentaire je trouvais souvent avion costaud. Mais il s'abime vite même avec beaucoup précotion dommage :(

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2021

    Fajny mały warbird, mój pierwszy prawdziwy samolot RC. (Właśnie miałem loty i doświadczenie w walce lotniczej w arkadzie). Łatwy w lataniu z asystą żyrową, zwinny w ustawieniach średniej asysty, nie odważył się jeszcze użyć w pełni ręcznej kontroli. Dość szybki jak na jego wielkość przy pełnej mocy. Śmigłowy przy trudnych lądowaniach jest bardzo przydatne, po prostu włączyć go z powrotem (gdy już go znajdziesz :). zostawiam podwozie wyłączone i odpalam go, rzucając do przodu z pełnym gazem, lądowanie w trawie przy niskiej prędkości jest wystarczająco gładkie. Nic do latania w ogrodzie, rozmiar boiska jest bardziej realistyczny. Bardzo polecam, dużo zabawy!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/04/2021

    Ołowiane krawędzie i spód nosa potrzebują małej ochrony (jak taśma?), aby nie zostały uszkodzone z czasem z powodu lądowania. Koła nie kręcą się za dobrze. Straciłem Mustanga podczas pierwszego lotu, ponieważ użyłem domyślnego radia i posunąłem się trochę za daleko, z powodu braku zabezpieczenia do odcięcia silnika, straciłem go... Więc kupiłem tego Corsaira (i Mustang nie chciał mnie :'( ), zawiązałem go na moim TX16S i działa dobrze. Reszta jest bardzo ładna.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/04/2021

    Ponieważ jest wietrznie odkąd go otrzymałem, Nie miałem zbyt wiele okazji, by nim latać. Powiesiłem go trzy razy na dobrym wietrze, a i tak leciał i wypadł świetnie! F4U Corsair to mój ojciec i mój ulubiony klasyczny ptak wojenny. Nie mogę się doczekać publikacji zdjęć i filmiku z tym i mini P-51, który zamierzam kupić, by pasował do większego Volantex P-51 768-1, Ja też. Ale te rzeczy są szybkie, łatwe do lotu i wybuch prosto z pudełka, Bardzo podobał mi się mój zakup.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/10/2021

    Dobra jakość i wysyłka do Niemiec w mniej niż tydzień! Szkoda, że zamówiłem wersję z dwoma bateriami, ale brakowało 1 baterii!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$95.99
    • US$114.33
    • US$12.69
    • US$144.36
    • US$58.99
    • US$55.98
    • US$195.18
    • US$70.44
    • US$252.99
    • US$64.99
    • US$136.84
    • US$72.90
    • US$69.99
    • US$109.19
    • US$137.99
    • US$43.83
    • US$23.90
    • US$29.89