Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(306)
  • Obrazy
  • Wideo(5)
  • All Star
    • All Star(306)
    • 5 Star(288)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/10/2020

    Drogi Banggood, Dziękuję za przesłanie F22. Ten samolot RC to jeden z moich najlepszych samolotów. Jest bardzo stabilny i w trybie zaawansowanym, mogę wykonać szalone manewry. W trybie startowym, leć jak prawdziwy samolot F22. Polecam ten samolot RC dla początkujących, pośrednich i zaawansowanych pilotów. PS: Zrobiłem kilka poprawek do malowania.

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2021

    Właśnie dostałem ten artykuł dziś rano, więc nie mogę napisać pełnej recenzji, ale mogę powiedzieć, że Bangood pobił rekord szybkiej dostawy zamówiłem ten produkt 4 dni temu i dotarł o 10 rano. Teraz to szybko, moje ostatnie zamówienie było 6 dni, co było szybkie. Przedmiot został wypuszczony w świetnym stanie, co jestem pod wrażeniem, ponieważ niektóre elementy nie są dobrze w tranzycie. Chciałbym, żeby wszystkie produkty Bangood były dostarczane tak szybko, jak to mam jedno zamówienie, które zostało zamówione w zeszłym tygodniu, a które według szacunków zostało wysłane dzisiaj. Nie wiem, czy będzie, czy nie. Ale wszyscy mówią, że nie testowałem jeszcze przedmiotu, może będę musiał najpierw ustawić samolot przed pierwszym lotem, ale dokonam przeglądu produktu. Ale na razie dziękuję Bangood za szybką transakcję, zwłaszcza, że zapłaciłem tylko 42 funty za ten piękny ptak i nie mogę się doczekać, aby nim polecieć. Mam nadzieję, że mój XK K110 przybędzie wkrótce. Ale w przyszłym miesiącu mam nadzieję, że zamówię kolejne helikoptery i prawdopodobnie mini P51 RC. Jeszcze raz dzięki, Bangood, duży kciuk w górę ode mnie. P.S do każdego, kto szuka samolotu dla początkujących RC dostać ten!!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/02/2021

    Każdy z nich Volantex Mini F22 Raptor to zabawny odrzutowiec RC, samolot RC Park. Jego absolutnie początkujący przyjaciel z wbudowanym w system stabilizacji. Może wykonywać jedno kliknięcie i pętle aerobatics. Jego bezpieczny do latania wokół ludzi i oferuje dużo czasu lotu na pojedynczym w pełni naładowanym akumulatorze 3,7v. Tanie i niedrogie, ale i przyjemne w lataniu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2021

    Dam to 5 z 5, bo za pieniądze (mój w sprzedaży za mniej niż 50 euro) jest naprawdę dobry. Jest jedna wielka wada - serwo zostanie wyrwany brzuch lądując na trawie. Przykleiłem mu kawałek pianki i to rozwiązało problem. Może mógłbyś zrobić coś bardziej eleganckiego, ale właśnie zrobiłem szybki numerek i mogę z tym żyć. To konieczne, jeśli wylądujesz na trawie. Mój serwis wyrywał się w ciągu dwóch lotów. Włożyłem też 1c do baterii, żeby CG było trochę do przodu. Nie jest super płynny w lataniu - mam Corsair i lata wszędzie lepiej (niewielkie skrzydła mewy chronią również serwo lepiej), ale jest to zabawne do po prostu rozrabiania (ekstra zabawa z grupą tych samolotów wielkości..) ps Baterie lat Ch też łatwo się złamał. Czas lotu jest zaskakująco dobry.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2020

    Doskonały samolot. Łatwy w lataniu dzięki 3 trybom lotu. To był mój pierwszy model samolotu RC. Więc nadaje się także dla początkujących. Miałem kilka wypadków. Musiałem przykleić nos kilka razy. Ale wciąż lata. Ze względu na pozytywne doświadczenia, kupiłem też P-51 i F4U. Wszystkie trzy są po prostu zabawne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2020

    Robię przegląd pierwszego dnia odbioru paczki i lotu. Model jest stabilny i zaskakująco dobrze zaplanowany, ale w pierwszym locie prawy ster wysokości musiał być przyklejony podczas upadku, a w drugim locie śruba pękła. Jest jeszcze sekunda w magazynie, ale na wszelki wypadek, sugeruję kupić jeszcze kilka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/06/2021

    To mój drugi, który zamówiłem. Kocham ten samolot! Lata świetnie, wygląda dobrze i jest zaskakująco szybki. Jeszcze raz dzięki, Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2021

    Bardzo zabawna ulotka, trzymaj ją blisko i chroń funkcje życiowe. P.S. Dodaj 2 zszywki dla wagi nosa! & baw się dobrze!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2020

    To wygląda na szybką ulotkę. Jest zrobiony z trwałej pianki. Są to silniki pędzące, więc pozwól samolotowi odpocząć przez 10 minut po każdym locie, albo spalisz silniki przedwcześnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/04/2021

    Not tested yet but plug battery in and all works ok👍 So far love it😃👍 Stabilization works ok👍 Amazing value for money👍 Thank YOU BANGGOOD!👍👍👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft20 039
    • Ft50 697
    • Ft17 859
    • Ft11 186
    • Ft31 467
    • Ft24 216
    • Ft35 115
    • Ft50 225
    • Ft81 468
    • Ft22 097
    • Ft59 183
    • Ft96 154
    • Ft28 334
    • Ft4 680
    • Ft10 487
    • Ft51 048
    • Ft24 216
    • Ft4 193