Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(56)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(56)
    • 5 Star(48)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/05/2021

    Ta Każda Mini Cessna będzie kolejnym opiekunem ;-) Podobnie jak wszystkie samoloty fabryki, wymaga trochę regulacji na łącza sterowania windą, aby było mniej nerwowo. To łatwa zmiana. Samolot jest trochę Tail Heavy, więc trochę wagi trzeba będzie dodać do Nosa, aby uzyskać CG w sam raz. To bardzo łatwe rozwiązanie. Do tej pory miałem to na (2) Test Lotów Sesji i po mechanicznej korekcie jestem gotowy zabrać go z powrotem na ostatni lot testowy zanim zamieściłem moje wnioski. Jak na razie jestem bardzo zadowolony z wykonania tego samolotu ;-) Wyglądam jak kolejny wspaniały samolot Busha, który będę często latał. Do zobaczenia w powietrzu! Kontrola naziemna RC

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 30/10/2021

    Skrzydła wysokoskrzydłowe są na ogół najbardziej stabilne i najłatwiejsze do startu, lądowania i latania. Może usiąść i odlecieć setki metrów dalej, nie obawiając się, że go zgubisz lub rozbijesz się o ziemię, aby wstać z krzesła. Lata wysoko też. Podobnym samolotem jest Sonik Cub, który jest polecany zarówno dla trenerów, jak i relaksacyjnych lotników. Warbirds i samoloty kaskaderskie są następne, ale nie są one relaksujące.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/08/2021

    Przybył w idealnym stanie i to w niecały tydzień. Jak widzicie na zdjęciu, dodałem kilka naklejek na okna, które myślę, że jest jedyną rzeczą, która może przegapić mały samolot. Muszę tylko spróbować, wierzę, że pomoże mi to w trybie początkującym na te dni z powietrzem, które jest luźnym punktem tych małych samolotów. Stabilizator reaguje na 0' i o ile wiesz jak latać samolotami, myślę, że zawsze jest dobry. W każdym razie, możesz go odłączyć kiedy chcesz od pilota. 1 salut

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2021

    Niesamowite mały samolot otrzymał w świetnym stanie, tylko trzeba go złożyć mam już jeden taki z przegrodą baterii i 6*4 rekwizyt 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/07/2021

    Jak na razie nie poleciałem, instrukcje mogą być o wiele lepsze. Widzę, że pierwszy raz lotnik ma z nimi problemy i składa samolot

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/09/2021

    Płacę za 3 baterie, a ty dostarczasz tylko 2. Chcę ostatni Potrzebuję jeszcze jedną baterię, jak pokazujesz na swojej stronie. Proszę

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/10/2021

    Przyjechali w około tydzień. Łatwy samolot. Wygląda na to, że przewraca się dość łatwo, więc trzymaj się gazu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/09/2021

    Jestem zadowolony z tej mini Cessny. Mój pierwszy samolot rc!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Lauland
    US
    24/10/2021

    Nie mogę się doczekać latania w ten weekend

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2021

    Przyszedł szybko i jest bardzo ładny.Następnie Banggod.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft46 467
    • Ft84 723
    • Ft28 384
    • Ft24 198
    • Ft39 829
    • Ft41 907
    • Ft21 576
    • Ft36 509
    • Ft18 917
    • Ft27 547
    • Ft12 265
    • Ft21 805
    • Ft41 820
    • Ft12 843
    • Ft27 215
    • Ft9 523
    • Ft49 837
    • Ft15 714