Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(41)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(41)
    • 5 Star(37)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/02/2021

    Kupiłem to, bo wciąż miałem baterie 3S. Lata z bateriami 3S 650mA Tattu od 3 do 4 minut, w zależności od tego, jak to zrobić. Moc z 4S z pewnością będzie znacznie większa, ale także z 3S jest to zabawne. Również nagrywanie kamer w HD jest całkowicie OK. Obraz kamery FPV jest bardzo zadowalający. Należy jednak odczuwać lekkie utajenie obrazu FPV w porównaniu do „zwykłego" aparatu. Ale po niewielkim opóźnieniu jeden jest używany szybko i nie powinien być wyłączony. Nie przeszkadzało mi to, ale zauważysz, jeśli nie latałeś wcześniej podwójną kamerą. Jeśli pogoda się poprawi, z pewnością wrzucę też filmy na mój kanał YouTube"

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/07/2021

    Jest tak gładki, lata ładnie i cicho, że nikt nie ma nic przeciwko nim. Problem w tym, że odbiorniki Flysky nie mówią dobrze. Musiałem przylutować żółty przewód sygnałowy do RX1 dla Ibusa, a poza tym tego niesamowitego drona. Tak jest w przypadku desek F411. Uczę się

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/05/2021

    💥💥🔥

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/07/2020

    Co za radość z dotarcia do mojego LAL3 Każdy, co za pokaz dronów, quad, idealny 👌 Dziękuję Banngood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/08/2020

    Niższy węgiel i FC to tylko 2uarty

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Z33VIP4
    JP
    06/01/2021

    Smartaudio musi kupić złącze montażowe SH1.0 w Sengoku Electric Co., Ltd. (lub kupić zestaw złączy dla Czarodzieja), nie jest konieczne, aby trzymać się tutaj zbyt wiele, nie wiem do zmiany w, A także pomija się złącze, które wydaje się być niedostępne dla kamery. Dostałem aktualizację FC (aktualizacja sterownika USB wymagała resetu FC), i zamówiłem Attitude6, ponieważ czułem, że nie wystarczy mi gogle EV100.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2020

    Naprawdę świetny dron. Nie rozumiem, dlaczego nie udało się połączyć badań. Udało mi się rozwiązać problem. Ale dla tych, którzy są niepraktyczni z lutownicą może być problem.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • Blockai
    CA
    12/05/2021

    Czy ktoś ma ten śmietnik, który mógłby dla mnie wysłać? Jestem nowy w hobby przypadkowo umieścić złe kli na nim i nie zapisany pierwotnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2020

    Otrzymany szybko w niecały tydzień, jednakże jest to moje drugie zamówienie, pierwsze zamówienie nie przybyło stracone po drodze, Banggood musi zwrócić jeden szybko. To nie przeszkadza, że banggod jest dobre strony sprzedaży.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2020

    Szybka dostawa! Wylatujesz z pudełka już naprawdę dobrze. Niestety VTX przepalił się podczas pierwszego lotu. Wymieniłem go na TBS VTX. Teraz wszystko idzie świetnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft29 320
    • Ft69 679
    • Ft81 976
    • Ft135 578
    • Ft53 167
    • Ft115 872
    • Ft87 021
    • Ft44 140
    • Ft90 313
    • Ft51 710
    • Ft85 943
    • Ft50 616
    • Ft39 691
    • Ft334 221
    • Ft81 803
    • Ft355 980
    • Ft160 803
    • Ft35 686