Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(55)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(55)
    • 5 Star(50)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/01/2021

    Polecam tego drona, ważne jest, że kiedy go kupujesz, sprawdzasz śruby dokręcające zarówno silniki i ramiona, to zajmie chwilę, aby poprawić można umieścić wkręt w silnikach, które wspierają zabezpieczenia TPU, Chociaż nie jest to konieczne. Dron jest bardzo zabawny, bardzo potężny i działa świetnie. VTX; byłem pod wrażeniem, dostałem 1,5 km od hotelu bez problemu. W zależności od zastosowania, zalecam ustawienie trybu bezpieczeństwa, aby uniknąć obaw, PID, które są standardowo miękkie i trochę wolne, ale mogą latać bardzo dobrze. Aparat; bardzo szczęśliwy, idzie bardzo dobrze. Bateria; lot z 6S 1500, przy cichych lotach przybywasz około 10 minut, ta bateria przychodzi do Ciebie na pół, jeśli dasz pręt, od 5 do 7 minut. Moja opinia; lubię ją bardzo, jest bardzo wytrzymały i bardzo mocny, jest również ładny, latałem nim z bateriami 6S 2200 i przybyłem do lotu 16 minut, spokojny lot, ciężar baterii bez problemu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2020

    Punktualna dostawa, a w paczce znalazłem również adapter gopro i pakiet śmigł. Zalecane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/08/2021

    Jest bardzo szybka dostawa teraz muszę się przygotować i zobaczyć jak idzie Lal5. Jestem bardzo zadowolony z zakupu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/08/2021

    Przesyłka bardzo szybka, niesamowity dron i cena ña oferta jeszcze lepsza, c tpu dla go pro mu dobre wykończenia, trzeba spróbować

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2021

    Szybka dostawa: Jest to normalne, że antena vtx nie jest dostarczana

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/09/2021

    Wygląda i lata bardzo dobrze 😎

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/07/2020

    Zamówione 14.07.2020. Otrzymano 30.07.2020. Rozkaz został namierzony. Bardzo szybka dostawa na Ukrainę, kurier przyniesiony do drzwi. Produkt pasuje do opisu. Dron wygląda porządnie, dobra jakość budowy. Jest barometr, można go zamienić w lot dalekiego zasięgu. Dobry zakup dla początkujących.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/08/2020

    Fantastyczny i piękny wyścigowiec 5 cali!!! Dziękuję Banggood!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2021

    Bardzo dobry dron dla początkujących i zawodowców, ale jedyny problem jaki mam to, że podczas pierwszego lotu użyłem kilku słabszych rekwizytów i jeden z nich wybuchł, a kiedy mój dron spadł na ziemię, jedna ręka pękła i niestety muszę kupić całą ramkę, bo tak zrobiłem. Nie można kupić broni, bo ich nie sprzedają... Ale ogólnie to dobry dron 4/5, ponieważ nie ma części zamiennych w pakiecie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2021

    Dobry quadcopter w tej cenie. Wymaga konfiguracji Betalot z pudełka, aby poprawnie latać. Bardzo ważne: Kabel łączący ESC z FC ma 7 pinów, ale złącze zarówno FC, jak i ESC ma 8 pinów. Jeśli rozłączysz ten kabel jest bardzo ważne, aby podłączyć go z powrotem w taki sam sposób, lub uszkodzisz FC.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft86 555
    • Ft66 646
    • Ft118 030
    • Ft77 374
    • Ft53 771
    • Ft36 194
    • Ft92 948
    • Ft47 374
    • Ft68 800
    • Ft108 194
    • Ft95 046
    • Ft103 000
    • Ft71 568
    • Ft92 017
    • Ft109 060
    • Ft162 129
    • Ft117 702
    • Ft62 292