Opinie klientów

4.89 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(45)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(45)
    • 5 Star(40)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/01/2021

    Polecam tego drona, ważne jest, że kiedy go kupujesz, sprawdzasz śruby dokręcające zarówno silniki i ramiona, to zajmie chwilę, aby poprawić można umieścić wkręt w silnikach, które wspierają zabezpieczenia TPU, Chociaż nie jest to konieczne. Dron jest bardzo zabawny, bardzo potężny i działa świetnie. VTX; byłem pod wrażeniem, dostałem 1,5 km od hotelu bez problemu. W zależności od zastosowania, zalecam ustawienie trybu bezpieczeństwa, aby uniknąć obaw, PID, które są standardowo miękkie i trochę wolne, ale mogą latać bardzo dobrze. Aparat; bardzo szczęśliwy, idzie bardzo dobrze. Bateria; lot z 6S 1500, przy cichych lotach przybywasz około 10 minut, ta bateria przychodzi do Ciebie na pół, jeśli dasz pręt, od 5 do 7 minut. Moja opinia; lubię ją bardzo, jest bardzo wytrzymały i bardzo mocny, jest również ładny, latałem nim z bateriami 6S 2200 i przybyłem do lotu 16 minut, spokojny lot, ciężar baterii bez problemu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2020

    Punktualna dostawa, a w paczce znalazłem również adapter gopro i pakiet śmigł. Zalecane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/08/2020

    Fantastyczny i piękny wyścigowiec 5 cali!!! Dziękuję Banggood!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/07/2020

    Zamówione 14.07.2020. Otrzymano 30.07.2020. Rozkaz został namierzony. Bardzo szybka dostawa na Ukrainę, kurier przyniesiony do drzwi. Produkt pasuje do opisu. Dron wygląda porządnie, dobra jakość budowy. Jest barometr, można go zamienić w lot dalekiego zasięgu. Dobry zakup dla początkujących.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2021

    Bardzo dobry dron dla początkujących i zawodowców, ale jedyny problem jaki mam to, że podczas pierwszego lotu użyłem kilku słabszych rekwizytów i jeden z nich wybuchł, a kiedy mój dron spadł na ziemię, jedna ręka pękła i niestety muszę kupić całą ramkę, bo tak zrobiłem. Nie można kupić broni, bo ich nie sprzedają... Ale ogólnie to dobry dron 4/5, ponieważ nie ma części zamiennych w pakiecie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/11/2020

    Doskonały quad i sprzęt. Proszę pamiętać, że docelowo firmware to VGOODRCF4, a nie +405! Jeśli kiedykolwiek uaktualnij do najnowszego betalotu. Użyj firmware VGOODRCF4. Jeśli wczytasz +405 lub betaflef4 u nie będzie miał błędu żyroskopowego. Lot dalej. Remont awarii much powtarzaj! Dziękuję. VSKWAD

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2021

    Dobry quad w tej cenie, Lata wystarczająco dobrze, dobry czas lotu na 6s 1000/1200 mAh baterii (5-6 minut latania freestyle) dość bombowy dowód, jak rozbiłem się już kilka razy, Włącznie z pełnym przepustnicą w twardy grunt, a wszystko co się zepsuło to kamera i małe pęknięcie w dolnej ramie, zdecydowanie polecam to przyjacielowi

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/05/2021

    Dostarczenie wiarygodne. Jednak kabel został źle przetworzony. Ale mogę to naprawić

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2021

    Przybył w idealnym stanie

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2021

    BnF au top, vole très bien, tés bon rapport qualité prix.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft90 455
    • Ft330 771
    • Ft62 208
    • Ft81 712
    • Ft96 845
    • Ft67 925
    • Ft91 709
    • Ft27 510
    • Ft56 858
    • Ft62 881
    • Ft131 450
    • Ft110 051
    • Ft49 093
    • Ft40 014
    • Ft66 029
    • Ft407 564
    • Ft79 480
    • Ft6 722