Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1007)
  • Obrazy
  • Wideo(5)
  • All Star
    • All Star(1007)
    • 5 Star(964)
    • 4 Star(39)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/09/2017

    After an initial inspection, what I can say is that the antenna looks reasonably well build. The plastic cover used for protecting the six leaf is very rigid and resistant. The cable used will keep the position once deformed, which is nice. The connector looks fine. The maximum range I obtained with a 600 mW transmitter was 2.8 km

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/11/2019

    Отличные антенны! Не ожидал таких высоких результатов от антенн серийного производства. Обе антенны имеют очень низкий КСВ, и благодаря близости параметров КСВ обоих антенн их можно считать идеально подобранной парой. Всем рекомендую такие антенны. С доставкой были некоторые проблемы, но это скорее разовое исключение. Ещё раз скажу - по характеристикам это лучшие из серийно выпускаемых антенн диапазона FPV 5,8 ГГц. На фотографиях сначала графики КСВ для первого клевера из пары, а затем - для второго.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/08/2017

    Very good antennas at a very reasonable price. Good choice for both FatShark Dominators / HD as well as cheapper goggles like the fantastic Eachine EV800. Very long range even on a 25mW VTX!!! Tested up to 1km in open area with very good image quality at that distance.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/12/2020

    Prosimy OGLĄDAJ, JAK, Komentarz i WSTĘP DO UTOYSTVMAGZ Na Youtube dla recenzji produktów, Jak, Unboxing i więcej.. *****5 gwiazdek* ***** Przedmiot został dostarczony wcześniej niż się spodziewano. Rzeczy były dobrze spakowane. Przedmiot jest dobry i działa. Dziękuję, Seller. Dziękuję, Banggood. Dziękujemy za kuriera NINJAVAN.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/06/2017

    These antennas have a great manufacturing quality. They also show a very very good range comparable to others twice or three times their price!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2019

    Muito boa a antena excelente ganho de sinal, mercadoria de ótima qualidade,já testei e gostei, usei ela em um transmissor Eachine e fiquei satisfeito, parabéns.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/06/2017

    My review with upcoming build is here: https://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?2898491-Review-of-Eachine-K-Loverleaves-5-8G-5dBi-6-Leaf-Clover-Mushroon-Antenna

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/03/2022

    Bezbłędne, „klasyczne" anteny lizaków mają większy zasięg - w zamian za większe.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/11/2021

    Używam tych anteny K od ponad 5 lat, niektóre z najlepszych anten Clover liść jest tam. Używam ich na wszystkich moich goglach FPV. Wygląda na to, że ma lepszą penetrację niż większość innych.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2018

    These are great. Using them with Goggles Two and a Wizard X220 which has a Eachine 25, 200, 600mw VTX and a Foxeer Arrow V3 camera. They look good and perform very well. Can't be beat for the price.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$16.99
    • US$10.99
    • US$138.59
    • US$21.99
    • US$15.12
    • US$279.00
    • US$384.99
    • US$62.99
    • US$17.59
    • US$37.94
    • US$269.99
    • US$65.99
    • US$120.99
    • US$31.50
    • US$131.99
    • US$18.99
    • US$12.99
    • US$8.99