Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(8692)
  • Obrazy
  • Wideo(82)
  • All Star
    • All Star(8692)
    • 5 Star(7964)
    • 4 Star(463)
    • 3 Star(168)
    • 2 Star(78)
    • 1 Star(19)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 31/10/2020

    Myślę, że zrecenzowałem już tego małego faceta, ale kocham ich. Są idealne dla początkujących, moim zdaniem, mają tryb bezgłowy, ale mogą być używane na wiele sposobów. Są dość szybkie, są dobrze wycenione, kontrole trochę małe i podatne na martwe strefy, ale wszystko jest bardzo dobre. Wsadziłem do lutowania USB i nie mogłem się doczekać. Zainstalowałem 6x15 silników Racerstar w jednym i na drugim zrobiłem pierwszy podstawowy dron FPV. Wydaje się to być najlepsza droga dla początkujących, którzy chcą zanurzyć się i nauczyć dostosować, mod i podstawy budowania. :) Ale myślę, że byłby to świetny mini rajdowiec z odpowiednimi modyfikacjami. Kupić jedną lub dwie i je przetestować. Może dać jedną przyjacielowi, nawet kto się o nich zastanawiał. Części też są tanie, 👍

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2021

    Cudowny helikopter za swoje pieniądze, lata pięć minut, dźga przez około 40 minut. Pilot jest zasilany przez 3 baterie mesinchik. Prishol kopter z Moskwy do Nowosybirska w ciągu 5 i pół dnia od zamówienia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2020

    Przybywam szybciej niż oczekiwałem pakiet dotarł doskonały w kwestii drona jest doskonałe muchy bardzo szybko i jest bardzo zabawne, ale polecam kupić dwie baterie, ponieważ trwają średnio 6min. I te są mijane bardzo szybko, jest też dość wytrzymałe to wymaga trochę doświadczenia, ale masz trik szybko polecam je bardzo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/03/2021

    W porządku, ale musiałem rozmontować pilota, a przycisk się włączył. Trochę abgrade) antena do broni. Prosty śrubokręt w zapalniczce podgrzewany i dziurawy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2021

    To świetnie, dziecko się uczy, prawie działa, dziecko jest podniecone idealnym dronem, sprzedawca jest dobry. Polecam to.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/10/2020

    Te rzeczy są świetne, ale naprawdę bardzo staram się kupić 10 z nich jako prezenty i projekt i mam mnóstwo problemów z zakupem przed terminem sprzedaży. Od kilku dni staram się być fair :P zespół zamierza pomóc, ale najwyraźniej- pomaga podać numery zamówień i zrobić zdjęcia z ekranu problemów, aby pomóc tobie. W każdym razie, to świetny 👍 polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2021

    Dobra baza dla małego zbudowania. Możesz włamać się do tablicy, aby uzyskać tryb akro i podłączyć do nadajnika typu hobby z modułem wieloprotokolowym. Najlepszy quad, jaki możesz dostać. Wiem, moja mała budowa nie jest czysta. Spieszyłem się...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2020

    Doskonały z najlepszych zakupów jakie kiedykolwiek zrobiłem to świetna zabawa i pomimo bycia prostym to jest bardzo warte zachodu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/07/2021

    O wiele szybciej niż e010. Istnieje opcja, aby zrobić tryb akro z FPV. Biały świeci w ciemności bardziej niż czarny. Przeciw.. Lata około 3-4 minut. Spróbuję większy Akum. Ogólnie polecam:)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2020

    Doskonały produkt Polecam go całkowicie, łatwy w użyciu, polecam do użycia w otwartych miejscach cieszyć się więcej

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft9 987
    • Ft6 052
    • Ft17 859
    • Ft27 244
    • Ft10 896
    • Ft11 886
    • Ft6 052
    • Ft22 025
    • Ft3 024
    • Ft35 115
    • Ft9 079
    • Ft11 534
    • Ft19 578
    • Ft25 125
    • Ft49 998
    • Ft26 638
    • Ft117 767
    • Ft5 401