Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(94)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(94)
    • 5 Star(82)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/02/2021

    Kiedy go zobaczyłam, musiałam go kupić, bo jest taki słodki. Mam inne samoloty 3-4 kanałowe i szybowce, ale ten jest tak mały, że mogę go włożyć do plecaka i latać, gdy idę na wycieczkę. Jest bardzo ciężki i ciągle gra na zwłokę, więc nałożyłam na nos 0,5 g wagi. Próbowałem 1g, ale był trochę za szybki i za słaby jak dla mnie. Wyprostowałem też ogon - położyłem go na płaskim ogonie stołu i zmierzyłem odległość od stołu do końcówek skrzydła i trochę skręciłem ogon, tak aby odległość była równa.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/03/2021

    Dobry mały samolot, potrzebuje większego pokoju niż oczekiwano, muszę lecieć na zewnątrz, bo mój dom nie jest wystarczająco duży, żeby się skręcił, na zewnątrz leci całkiem nieźle, jeśli jest mało wiatru, trochę ciężko lecieć prosto, jak leci w górę i w dół, Ale jako że jest bardzo lekki, może wytrzymać wielokrotne zderzenie nosowe bez żadnych uszkodzeń. Ogólnie dobry samolot dla początkujących.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2021

    /Niezła zabawka! Proste w zarządzaniu, ciekawe i zabawne do oglądania, upadki się nie boją, z gałęzi drzewa łatwo wytrząsają ))) Musiałem naładować nos, co oznacza, że możemy włożyć więcej baterii... Można walczyć z wiatrem w 3-4 m/s, ale potrzebujesz umiejętności...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/08/2021

    Dostarczono 9 dni przed planową dostawą. Dziękuję. Otworzyłem pudełko, sprawdziłem akcesoria i znalazłem dwie baterie w nadajniku. Po włożeniu baterii do nadajnika i naładowaniu akumulatora, silnik włączył się, gdy włączy się włącznik obok połączenia akumulatora. Szyb ręczny też jest dobry.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2022

    Samolot jest chłodny, wykonany z pianki, bardzo lekki. Został naliczony od razu z pudełka. Nie rozgryzłem jeszcze sterowania, ale wydaje się, że mniej lata. W zestawie 3 baterie. Dostawa zadowolona, dotarła w ciągu miesiąca, a pudełko nie jest zgniecione. Jest dość rzadki w Banggud. Dla dzieci będzie to wspaniały prezent.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/11/2021

    Doskonały mały, niezawodny samolot dla początkujących polecam start zarówno dla dzieci, jak i dorosłych.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/10/2021

    Zamówienie otrzymane szybko. Podoba mi się ten mały samolot, jest w zasięgu każdego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/06/2021

    Ładny ˡⁱᵗᵗˡᵉ samolot

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2021

    Samolot jest wielkości palmy. Kontroler na rękę dziecka. Zabranie go na próbny lot było zabawą. Kilkakrotnie lądował i nie uszkodził.👍🏻👍🏻

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/11/2021

    To całkiem fajny samolot.. Mój syn to lubi i ja też

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$122.42
    • US$167.46
    • US$91.99
    • US$75.89
    • US$71.91
    • US$47.34
    • US$95.44
    • US$85.99
    • US$150.14
    • US$106.25
    • US$51.90
    • US$107.40
    • US$56.34
    • US$99.99
    • US$39.99
    • US$80.49
    • US$138.84
    • US$6.40