Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(114)
  • Obrazy
  • Wideo(3)
  • All Star
    • All Star(114)
    • 5 Star(98)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/12/2021

    Kompletny zestaw bez elektroniki, dobre materiały w cenie, nie ma wózka, nie ma regulacji steru, lata bardzo dobrze z 4S i wentylatorem 11-12.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2021

    Ten EFR Jet jest absolutnie świetny! Łatwy w odpaleniu, dobra moc, uchwyty jak na szynie, i wygląda fantastycznie! Za kilka godzin wrzucę mój pierwszy film z recenzji na Youtube Channel i Facebooku. Szukajcie „Ziemnej kontroli RC" na Youtube i Facebooku, a znajdziecie nas. Każdy ma wielki hit w tym 1. EFR Jet. Mam tylko nadzieję, że będą ich nadal 😉 Do zobaczenia w powietrzu! Kontrola naziemna RC

    Komentarze (9)
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2021

    Odrzutowiec F-16 50mm to mój ulubiony EDF Jet do tej pory. Jest niezwykle stabilna, zwinna, akrobatyczna i trwała. Zamówiłem ten jako zapas, kiedy wchodzili do sprzedaży. Jak wielką cenę za to zapłaciłem 😉 Czekam na dostawę ESC 40A, a jeden z nich będzie w F-16 dla Full 4S Power ;-) To będzie mały statek rakietowy ;-) Do zobaczenia w powietrzu! Sterowanie naziemne RC

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 09/08/2021

    Tak, łał. Samolot przyleciał w rekordowym czasie i jest bez skazy. Chciałem zobaczyć, co się dzieje i jestem pod wrażeniem. Mam wersję PNP i zobaczę, jaką wydajność mogę z niej wycisnąć.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 03/09/2021

    Latają dobrze i są szybkie dla 3S 50mm EFR. Ręczny start wymaga silnego rzutu w górę. ESC i kable muszą być zabezpieczone przed pierwszym lotem, w przeciwnym razie mogą wylądować w EFR i zostać odcięte.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 28/09/2021

    Uwielbiam ten płatowiec! Montaż płatowca jest bardzo łatwy i wszystko ładnie do siebie pasuje. Pasek baterii i rogi kontrolne są wstępnie zainstalowane. Zamierzam to sprawdzić za pomocą popychacza, aby przetestować wydajność i czas lotu z tym ustawieniem. Zostańcie z nami... będę zamieszczał wskazówki dotyczące montażu, a następnie lotu Maiden ;-) Do zobaczenia w powietrzu! Sterowanie naziemne RC

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/02/2022

    Many reviews on youtube and this is a good flying rc plane , just make sure you glue in and secure the elevator servo wires and speed controller wires to stop them being sucked into the fan unit when you are assembling the plane, to do this you need to remove the lower intake grill and re glue afterwards. main wings de not need to be glued on the built in magnets work superbly and allow easy removal is needed and some crash protection as well, after first flight i found it best to reduce the aileron travel down to a max of about 5mm, with full rates it is a real handful ! elevator travel is not a problem just had about 60% expo dialed in, only other mod was to move the C of G about 5mm further forward , battery i am using is a 3s 1800 graphine very light and good power for about 4 mins flight . general flying is surprisingly stable for a small wing area jet type hand launch is no problem as is landing on short grass . I have added some extra colour to make it stand out better against overcast sky's , Great plane for experienced flyer.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2021

    Posiadamy wersję PNP (ang.). Wysyłka była szybka. Samolot wygląda bardzo dobrze i leci bardzo solidnie, gdy jest na bieżąco. Trochę za mało mocy z rekomendowaną baterią 3s. To dlatego tylko 4 gwiazdki.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/09/2021

    Bardzo ładna budowa samolotu, bardzo szczęśliwa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/05/2022

    Kocham ten mały odrzutowiec Niech cię nie zmyli mały rozmiar, jest szybka. Używam 12 ostrza 50mm edf i baterii 4s 1800 mAh. Chciałbym tylko, żeby przesunęli pasek akumulatora dalej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$110.99
    • US$69.99
    • US$75.99
    • US$79.99
    • US$99.99
    • US$81.99
    • US$109.00
    • US$89.99
    • US$265.64
    • US$129.99