Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(50)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(50)
    • 5 Star(45)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/05/2022

    Già collaudato e vola benissimo. Ho utilizzato però una batteria 4S 1300mAh. IMPORTANTE Il CG si trova a 55 cm come scritto nel manuale online. Il manuale cartaceo è errato No CG a 110cm

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2022

    Doskonały produkt idzie bardzo szybko dla 50mm, a także jest solidny i stabilny, aby latać, wielki samolot w cenie, kupiłem dwa więcej dla przyjaciół, że lubią to tak bardzo, używam wszystko od 1800mah do 2600mah, Wiem, że ostatni brzmi strasznie ciężko, ale umieść go tak daleko, jak się da, a ten samolot nadal sobie z tym poradzi

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 14/02/2022

    Pros - The plane flies very nicely, unmistakably, you like it a lot when you drag. In the case of 3s Lipol it is necessary to use very hard batteries, otherwise the start problem is. Cons - The value of the center of gravity 110 mm is meaninglessly stated in the manual. The site has already been adjusted to 55 mm, which corresponds. The recommended deflections of the control elements are not mentioned in the manual at all. For the first flight, I recommend smaller deviations. For me, after one minute of running the engine, one of the EDF blades was torn off. Fortunately, I landed without damage.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2022

    Piękny i tani odrzutowiec. Wersja PNP wraz z silnikiem wentylatora, serwomechanizmem, odbiornikiem i TX. Nie nadaje się dla początkujących

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/03/2022

    Bardzo dobrze zabezpieczone do transportu, pudełko znajdowało się w wytrzymałym pudełku z tektury falistej, więc nie uszkodziło modelu podczas transportu. Dużo ładnych detali jak na tak mały model, bardzo dobrze wykończone. Nie mogę się doczekać, żeby to wzbić w powietrze!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/05/2022

    fantastic service to the uk box in perfect condition and all looks good in the just got to get it built now. thank you

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2022

    F-18 świetnie lata. 4min pełna przepustowość z akumulatorem 2200mah 3s. Na zdjęciu widać pozycję baterii 2200mah 3s. W tej pozycji środek ciężkości pasuje idealnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2022

    Lata ładnie i lekko przy użyciu 3s 1300mah 90c, dość szybko i na tyle łatwo, aby sam podać lunch

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/03/2022

    Naprawdę świetnie! za cenę PNP, w tym 4 serwisy i turbiny .. Świetnie lata od pierwszego lotu. Łatwy do rzucania i brzmi jak szaleństwo. Znajdz wszystko w moim filmie https://youtu.be/seQEdf-sZis

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2022

    packaged extremely well,solid little jet,super fast delivery from Aus wearhouse

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$99.00
    • US$69.99
    • US$79.99
    • US$86.18
    • US$109.00
    • US$99.99
    • US$138.59
    • US$68.99
    • US$64.99
    • US$29.29