Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1007)
  • Obrazy
  • Wideo(8)
  • All Star
    • All Star(1007)
    • 5 Star(896)
    • 4 Star(74)
    • 3 Star(24)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(11)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/11/2020

    Za taką cenę nie powinienem narzekać, to mój pierwszy dron, który kupiłem z zamiarem nauki latania dronem przed zakupem droższego modelu DJI. Dron w tej cenie lata fantastycznie i jest bardzo łatwy w obsłudze, nawet jeśli jesteś początkującym. Bateria działa gdzieś około 20 minut, a przy zakupie dwóch nie powinno być problemu. Jeśli kupujecie drona do nagrywania wideo, nie polecam tego, ponieważ kamera jest przymocowana bezpośrednio do drona, a filmy bardzo się trzęsą, tylko zdjęcie można zrobić bardzo ładnie jak na ten przedział cenowy. Ale niestety wszystkie dobre funkcje są zepsute przez złą aplikację EACHINE, która jest bardzo buggy pomimo dobrego projektu. LG G7 z Androidem 10 zamraża każdy lot dłużej niż 200 metrów, co czyni drona niebezpiecznym i bezużytecznym, bo nie widać gdzie leci. Musisz ponownie uruchomić aplikację i oddzwonić przez pilota. I powtórzyć procedurę. Ale odkąd kupiłem go na krótszy okres, nie przeszkadza mi to i używam go głównie do szkolenia lotniczego, tak jak miałem zamiar.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/08/2020

    Szybka wysyłka, testowany ok hałaśliwy i bardzo mały jak duża pszczoła, kamera jest tylko dla Kiepskich 4K inaczej dla wideo jest 1080p, Uważaj na śmigła, które łatwo ci się serce. To naprawdę imponujące, a pierwszy lot trwał ponad 30 minut!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/09/2020

    Dron lata bardzo stabilny. Zdjęcia są UltraHD i wideo HD. Pilot idealnie pasuje do dłoni. Proszę zobaczyć zdjęcia z drona. 🚚 dostaw był dość szybki. A torba dobrze chroni drona i pilota. Zasięg jest mniejszy niż 1 km

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 09/05/2021

    Doskonały dron, doskonała jakość produktu. Wypróbowany na zewnątrz ma doskonałą stabilność i płynność ruchów. Wypróbowałem również wszystkie funkcje i muszę powiedzieć, że byłem pod wrażeniem jakości produktu. Dron, który polecam spróbować, również bateria ma długie życie. Zalecane!!!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2021

    Ten dron lata bardzo dobrze przy słabym wietrze, maksymalnie 10 15 km/h. Jest wyraźnie widoczny w powietrzu. Zdjęcia są doskonałej jakości z bezpośredniego słońca, filmy są dobrej jakości, brak stabilizacji w niektórych przypadkach, jak zmiany kierunku lub wysokości, w przeciwnym razie w elastycznym locie, jest przejezdny. W tej cenie, brak stabilizacji kamery i to normalne. Doskonała wartość dla pieniędzy na początek. Przycisk „Powrót do domu" jest naprawdę pocieszający dla tych, którzy nie praktykują aeromodelizmu. Torba dostarczona z dronem jest wspaniała! Z dwoma bateriami, dron może być prawie godzinę bez wiatru i z wolną prędkością. Zdjęcie pozwala porównać maszynę z jej starszym bratem, Zino2. Szybka i niezawodna dostawa. Brawo Banggood 👍👌🏁😃

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 24/09/2020

    Vi Załączam zdjęcia, jak to przybyło, nie można umieścić dodatkowego pudełka do ochrony elektronicznych rzeczy, biorąc pod uwagę długą podróż muszą podróżować, nawet nie wiem, czy to zadziała!!! Ale kim są agenci wysyłkowi z Banggood, ale użyj jej trochę głowy, bo koronawirus stworzył problemy, nikt na świecie nie wysyłałby rzeczy w ten sposób, ze zniszczonymi opakowaniami i wgniecionymi produktami, ale w którym roku żyjesz, To bez obrazy, ale jesteście takimi kutasami w pracy..

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 28/11/2020

    Pierwszy zakup od 🇲🇽 w Banggood, był w połowie otwarty, kilka drobnych ciosów, ale jest w przypadku 🧳, który chroni, jeszcze nim nie latam, ale opublikuję załączone zdjęcia. *Jedyną rzeczą do poprawienia jest to, że nie widziałem śledzenia paczki, aby śledzić ją szczegółowo, aby zobaczyć skąd pochodzi i po prostu poczekać, byłoby bardzo dobrze umieścić go, chociaż przybyłem przez 📦'ego Redpacka, ale z pochodzenia wiedziałem niewiele, Ale wszystko było w porządku, 🤜🏼💥🤛🏼😃

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2020

    Бэнггуд na podstawie danych ze strony 17Track zaznaczył paczkę jako dostarczoną. A paczka dotarła dopiero cztery dni później. A mój jestem pewien, że paczki nie były bangood odpowiedziały linkiem do strony. Cieszę się, że znaleźliśmy paczkę, ale musiałem się o nią martwić. Bengudu za minus. Paczka też została wysłana z opóźnieniem, podobno zakład nie miał czasu na zrobienie quadrica. W rezultacie brakuje kilku śrub w czworoboku. Chyba spieszyłem się, żeby je odebrać. Pilot z quadrica Deshmana. Nie ma miejsca. Pisze przez telefon. Zaoszczędzone na wszystkim. To straszne prowadzić taki cud. Mam nadzieję, że tak będzie. Anteny są fałszywe. Nie sądzę, żeby był w stanie porozumieć się na milę.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 24/08/2020

    Otrzymany w dobrej formie, wszystko w paczce, coś czego nie brałem pod uwagę przed zakupem, ten dron nie ma obsługi pamięci microSD do przechowywania wideo w dronie.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 03/09/2020

    Warto za pieniądze, czas lotu bardzo długi i odległość lotu jest absolutnie 1 km poprawne bez problemu fpv. Oto moja recenzja tego drona Rozładowanie EX5: https://youtu.be/7g9zJMnluig Każda EX5 Tes Jarak: https://youtu.be/anpMRNrOuvI

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$35.99
    • US$89.99
    • US$135.99
    • US$29.99
    • US$539.00
    • US$109.99
    • US$303.99
    • US$99.99
    • US$329.00
    • US$69.99
    • US$133.39
    • US$969.99
    • US$66.99
    • US$419.00
    • US$169.99
    • US$359.00
    • US$229.99
    • US$89.99