Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(858)
  • Obrazy
  • Wideo(8)
  • All Star
    • All Star(858)
    • 5 Star(774)
    • 4 Star(63)
    • 3 Star(18)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/03/2021

    Ten dron lata bardzo dobrze przy słabym wietrze, maksymalnie 10 15 km/h. Jest wyraźnie widoczny w powietrzu. Zdjęcia są doskonałej jakości z bezpośredniego słońca, filmy są dobrej jakości, brak stabilizacji w niektórych przypadkach, jak zmiany kierunku lub wysokości, w przeciwnym razie w elastycznym locie, jest przejezdny. W tej cenie, brak stabilizacji kamery i to normalne. Doskonała wartość dla pieniędzy na początek. Przycisk „Powrót do domu" jest naprawdę pocieszający dla tych, którzy nie praktykują aeromodelizmu. Torba dostarczona z dronem jest wspaniała! Z dwoma bateriami, dron może być prawie godzinę bez wiatru i z wolną prędkością. Zdjęcie pozwala porównać maszynę z jej starszym bratem, Zino2. Szybka i niezawodna dostawa. Brawo Banggood 👍👌🏁😃

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 28/11/2020

    Pierwszy zakup od 🇲🇽 w Banggood, był w połowie otwarty, kilka drobnych ciosów, ale jest w przypadku 🧳, który chroni, jeszcze nim nie latam, ale opublikuję załączone zdjęcia. *Jedyną rzeczą do poprawienia jest to, że nie widziałem śledzenia paczki, aby śledzić ją szczegółowo, aby zobaczyć skąd pochodzi i po prostu poczekać, byłoby bardzo dobrze umieścić go, chociaż przybyłem przez 📦'ego Redpacka, ale z pochodzenia wiedziałem niewiele, Ale wszystko było w porządku, 🤜🏼💥🤛🏼😃

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 28/11/2020

    Za taką cenę nie powinienem narzekać, to mój pierwszy dron, który kupiłem z zamiarem nauki latania dronem przed zakupem droższego modelu DJI. Dron w tej cenie lata fantastycznie i jest bardzo łatwy w obsłudze, nawet jeśli jesteś początkującym. Bateria działa gdzieś około 20 minut, a przy zakupie dwóch nie powinno być problemu. Jeśli kupujecie drona do nagrywania wideo, nie polecam tego, ponieważ kamera jest przymocowana bezpośrednio do drona, a filmy bardzo się trzęsą, tylko zdjęcie można zrobić bardzo ładnie jak na ten przedział cenowy. Ale niestety wszystkie dobre funkcje są zepsute przez złą aplikację EACHINE, która jest bardzo buggy pomimo dobrego projektu. LG G7 z Androidem 10 zamraża każdy lot dłużej niż 200 metrów, co czyni drona niebezpiecznym i bezużytecznym, bo nie widać gdzie leci. Musisz ponownie uruchomić aplikację i oddzwonić przez pilota. I powtórzyć procedurę. Ale odkąd kupiłem go na krótszy okres, nie przeszkadza mi to i używam go głównie do szkolenia lotniczego, tak jak miałem zamiar.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/09/2020

    Vi Załączam zdjęcia, jak to przybyło, nie można umieścić dodatkowego pudełka do ochrony elektronicznych rzeczy, biorąc pod uwagę długą podróż muszą podróżować, nawet nie wiem, czy to zadziała!!! Ale kim są agenci wysyłkowi z Banggood, ale użyj jej trochę głowy, bo koronawirus stworzył problemy, nikt na świecie nie wysyłałby rzeczy w ten sposób, ze zniszczonymi opakowaniami i wgniecionymi produktami, ale w którym roku żyjesz, To bez obrazy, ale jesteście takimi kutasami w pracy..

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 09/05/2021

    Doskonały dron, doskonała jakość produktu. Wypróbowany na zewnątrz ma doskonałą stabilność i płynność ruchów. Wypróbowałem również wszystkie funkcje i muszę powiedzieć, że byłem pod wrażeniem jakości produktu. Dron, który polecam spróbować, również bateria ma długie życie. Zalecane!!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2020

    Największym minusem jest brak rekordów pokładowych (karty pamięci sd). Wideo jest napisane w locie na smartfonie i wszystkie usterki i frezy też. Jak można coś takiego zrobić? Marasmus. A więc dla jego pieniędzy normalna zabawka. Cóż, nie ma też stabilizacji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2020

    Πολύ καλό για τα λεφτά του. Το συστήνω Για κάποιον που θέλει να μπει στο κόσμο των drones.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 10/10/2020

    Quadrick to dostał. Skrzynka jest posiniaczona, ale w środku jest dobrze. Nie ma ręcznego, zapasowego ostrza, kabla do ładowania. Tego samego dnia dostałem lot. To moje pierwsze doświadczenie w zarządzaniu. Bez instrukcji, musiałem spojrzeć na YouTube jak Quadric i użyć metody naukowej pompowania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/12/2020

    Kupiłem drona, żeby go oddać, ale kiedy już dotarł, spróbowałem. Dron lata bardzo dobrze, a doskonały odbiór satelitów daje mu dobrą stabilność. Baterie działają nawet 20 minut. Odkupiłbym go z powrotem

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 03/08/2021

    Rozkaz wysłany 11.07.21 i dotarł w moje ręce 03.08.21.. Przybyło idealnie, teraz tylko do latania!! Obg wszystkie Bang dobry zespół i gratulacje za wydajność..obs : Będzie powrót do zakupu 👏👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft48 854
    • Ft45 801
    • Ft54 351
    • Ft57 713
    • Ft18 013
    • Ft85 497
    • Ft109 624
    • Ft36 677
    • Ft17 402
    • Ft211 610
    • Ft57 713
    • Ft92 175
    • Ft5 799
    • Ft59 545
    • Ft40 732
    • Ft13 127
    • Ft180 158
    • Ft50 381