Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(957)
  • Obrazy
  • Wideo(8)
  • All Star
    • All Star(957)
    • 5 Star(853)
    • 4 Star(71)
    • 3 Star(24)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(8)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/05/2021

    Doskonały dron, doskonała jakość produktu. Wypróbowany na zewnątrz ma doskonałą stabilność i płynność ruchów. Wypróbowałem również wszystkie funkcje i muszę powiedzieć, że byłem pod wrażeniem jakości produktu. Dron, który polecam spróbować, również bateria ma długie życie. Zalecane!!!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2021

    Ten dron lata bardzo dobrze przy słabym wietrze, maksymalnie 10 15 km/h. Jest wyraźnie widoczny w powietrzu. Zdjęcia są doskonałej jakości z bezpośredniego słońca, filmy są dobrej jakości, brak stabilizacji w niektórych przypadkach, jak zmiany kierunku lub wysokości, w przeciwnym razie w elastycznym locie, jest przejezdny. W tej cenie, brak stabilizacji kamery i to normalne. Doskonała wartość dla pieniędzy na początek. Przycisk „Powrót do domu" jest naprawdę pocieszający dla tych, którzy nie praktykują aeromodelizmu. Torba dostarczona z dronem jest wspaniała! Z dwoma bateriami, dron może być prawie godzinę bez wiatru i z wolną prędkością. Zdjęcie pozwala porównać maszynę z jej starszym bratem, Zino2. Szybka i niezawodna dostawa. Brawo Banggood 👍👌🏁😃

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 03/08/2021

    Rozkaz wysłany 11.07.21 i dotarł w moje ręce 03.08.21.. Przybyło idealnie, teraz tylko do latania!! Obg wszystkie Bang dobry zespół i gratulacje za wydajność..obs : Będzie powrót do zakupu 👏👍

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2021

    | Wszystko działa, ponieważ moja aplikacja jest nie tylko EN w CZ i nie można przełączyć na km / h lub metry. Zdjęcia nie są złe, ale film jest okropny. Nie Jeśli istnieje możliwość Lokalizacja nie jest w CZ przed EN, a nieruchomość będzie zlokalizowana do km / h lub poniżej. Nie są złe, ale wideo jest nadal dostępne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/07/2021

    To bardzo silny i stabilny dron. Polecam go wszystkim, którzy chcą zacząć Zdjęcia są w porządku, filmy trochę mniej, ale masz dużo zabawy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2021

    Piękny mój pierwszy dron. To działa, próbowałem. Mam nadzieję, że to trochę potrwa. Nawet zadrapania. Plastikowy miękki w dotyku. Polecam trzy wersje baterii, tak jak ja. Mam nadzieję, że to potrwa i nie odleci. Stabilna bardzo. Polecam to. Goob banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2022

    Doskonały dron do ćwiczeń, jeśli nie planujesz użyć go do wideo, który jest niestabilny ze względu na brak gimbalu. Dron jest również bardzo cichy do latania po okolicy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2021

    I like my new drone EX5 EACHINE LOOKS AND FEELS LIKE ITS MADE WELL AND DOING MY FIRST FLIGHT WHEN ITS NOT RAINING AND THE WEATHER CLEARS UP I HAVE NO DOUGHT THAT IT WILL DO AS SAID I SEEN THE REVIEWS

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2021

    Świetna stabilność jak na naprawdę lekkiego drona. Nie oczekuj profesjonalnej jakości w tej cenie, ale to naprawdę świetna opcja, aby zacząć i ćwiczyć bez utraty oszczędności w pierwszym locie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/07/2021

    To, czego oczekiwałem, dotarło trochę do pudełka. Wyobrażam sobie inspekcje i takie tam. Musisz tylko spróbować i cieszyć się członem inicjującym.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$16.99
    • US$465.99
    • US$159.00
    • US$349.00
    • US$29.99
    • US$26.99
    • US$529.99
    • US$225.99
    • US$199.99
    • US$189.99