Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(30)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(30)
    • 5 Star(27)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/07/2021

    przyjechać dobrze zapakowany i za drona cena tam jest pilotowany bardzo dobrze po tym na pewno nie spodziewa się bardzo dobrej jakości wideo, ale poziom pilotowania i czasu lotu bardzo dobrze polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/03/2021

    Doskonały mały dron, który lata bardzo dobrze i jest całkiem stabilny w dość porywistym wietrze. Ma rozsądną prędkość i reaguje na wejścia kontrolne. Położenie GPS jest dokładne, powrót do punktu wyjścia znajduje się zawsze w odległości 1 metra od punktu startu. Aparat jest odpowiedni - nie ma samostabilizującego gimbala czy tłumienia, ale daje się do użytku i całkiem ładne ujęcia. Wideo też jest ok, ale będziesz potrzebował przyzwoitego szybkiego telefonu do przetwarzania obrazu, ponieważ nie ma karty SD do przechowywania na pokładzie. Ogólnie jednak, to absolutnie świetna zabawa!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2021

    Wszystko działa świetnie!! Super chłodny dron absolutnie odpowiedni dla początkujących!! Szczyt wydajności cenowej!! Mogę tylko polecić jest wielka zabawa!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2021

    Chcę podziękować całemu zespołowi Banggood za ich występ, mój produkt dotarł w idealnym stanie. Jeszcze raz dzięki Banggood!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/06/2021

    very quick delivery and everything looks ok

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/05/2021

    Doskonałe na początek z komfortu GPS i systemów zwrotnych. Jestem bardzo zadowolony ze zdjęć! Jednak będziesz potrzebował modelu 3 osi, jeśli chcesz zrobić wideo. Ex4, ☺ ️

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/03/2021

    Szybka dostawa, test wciąż w toku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2021

    Ładnie

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 16/02/2021

    👍👍👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2020

    Tani, ale zabawny dron, bardzo reagujący, Fly ma dobry czas lotu, Dron ma bardzo małą wagę, plastik jest choć cienki i trochę słaby, ale ja go wyszukuję, to przez próbę utrzymania wagi w dół, W sumie bardzo lubię latać tym dronem, mam też DJI Mavic Air kupić bardziej, kiedy chcę tylko latać i nie interesuje mnie jakość aparatu, części wymiany są tanie, Warto wziąć dodatkowe baterie, bo jak już zaczniesz latać, trudno jest odłożyć kontroler.... W sumie... To zabawny dron i idealny dla użytkownika drona po raz pierwszy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 412
    • Ft4 775
    • Ft5 412
    • Ft4 775
    • Ft41 409
    • Ft3 501
    • Ft8 598
    • Ft111 177
    • Ft21 022
    • Ft20 066