Opinie klientów

4.88 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1407)
  • Obrazy
  • Wideo(6)
  • All Star
    • All Star(1407)
    • 5 Star(1260)
    • 4 Star(128)
    • 3 Star(16)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/01/2021

    Bardzo ładny dron, przybyłem dokładnie w 23 dni, pudełko przybyło trochę wgniecione, ale w środku wszystko było nienaruszone, przybyłem tą fetą do Meksyku, nie miałem żadnych dodatkowych kosztów przez celników, już naładowałem baterie i sterowałem. Pozostaje tylko sprawdzić w mikro SD, aby przechowywać filmy, dziękuję bardzo.

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2020

    Zwykle kupuję produkty Każda z nich. Kiedy to zobaczyłam, pokochałam połączenie cech i zasobów. Podobał mi się dron, mój pokazał, że działa dobrze, ale nie mogę potwierdzić, czy wszyscy tacy są, firma zraniła wielu użytkowników sprzedających wadliwy produkt. Więc jeśli „zaktualizowana" wersja będzie bezproblemowa, to świetnie, ale nie włożę ręki do ognia. Z moim, w porządku, ale czy inne wyglądają tak samo? Kupuj tylko, jeśli jesteś pewien 👍

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2020

    To bardzo dobry dron, doskonała opcja dla początkujących jak ja. W rzeczywistości to mój pierwszy zakup drona i na razie działa bardzo dobrze, odpowiada temu, czego oczekiwałem. Zrobiłem tylko jeden lot: fale radiowe są silne i FPV jest doskonałe do 500 metrów bez przerwy, zrobię test dalekiego zasięgu w przyszłości. Szybka dostawa, schludne opakowanie, dzięki za dobry produkt.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2020

    EX4 Dostarczone w ciągu 8 dni od CZ do BE (). Jest to mój drugi dron (po E520S), Dobra waga & wygląda ładnie w białym, bardzo rekreacyjnym, mały i łatwo przenośny w ładnej, chronionej walizce ze wszystkimi akcesoriami. Zwróć uwagę, że sterowanie nie jest łatwe, Roll jest dobry, ale Yaw jest bardzo wolny! MUSI mieć minimum 7 do 12 satelitów podłączonych przed startem w przeciwnym razie ZŁUMAĆ kontrolę swojego drona, który wymknął się spod kontroli!!! Spin są miękkie i muszą być wymieniane często po awarii. Aparat jest stabilny dzięki gimbalowi, ale przed startem lub zrestartem należy sprawdzić sterowanie pionowe. RTH jeszcze ze mną nie pracuje... Mam nadzieję, że wkrótce to zrozumiem. Czasami kontrola gimbala się zatrzymuje. Muszę wylądować i zrestartować, żeby odzyskać kontrolę. Zdjęcie ma dobrze 12Mpx 4kx3k o średniej jakości. Najlepsze zdjęcie robi się, gdy dron jest stabilny. Wideo jest gładkie dzięki Gimbalowi.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2020

    Kupiłem ten przedmiot za 3 baterie. Powinieneś wiedzieć, że 2 z 3 baterii są rekondygnowane i że dodatkowo nie lubią ciepła (niemożliwe, aby dron latał w upalną pogodę... wybuchają w torbie!) W skrócie, nie jest drogi, ale gówno! Wyszedłem 3 razy, a teraz skończyłem więcej możliwości włożenia baterii do drona.

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 18/05/2021

    Très bon produit ! Conforme à la description et aux attentes. Stable en vol, pas trop rapide dans les mouvements en vol pour une bonne prise de vue. Autonomie des batteries de 20mns si charge sérieuse. Le sac est de bonne facture également. Les matériaux du drone en lui même sont visuellement agréable. Le retour vidéo est de bonne qualité sur le téléphone durant le vol. Bref, très content de mon achat !

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/05/2021

    Produkt zakupiony w piątek wieczorem i otrzymany we wtorek rano. Produkt jest nienaruszony, choć nie jest jeszcze badany, zawiera wszystko, co było obecne w opisie. Dron wygląda na dobrą jakość, ale po wypróbowaniu poddamy bardziej pełną recenzję. W tej chwili jestem zadowolony z zakupu.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2020

    Cześć, kupiłem go w wytwórni wina USA i zajęło mi miesiąc dotarcie do wybrzeża Oaxaca w Meksyku. W porządku, nie ma uszkodzeń pudełka, brakuje tylko kamery. Ledwo go załaduję i spróbuję. Przybywa kurierem z Meksyku i zajmuje więcej niż tydzień, aby dostarczyć go kurierowi. To trwa 7 dni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/10/2020

    Pełne zamówienie otrzymane (15 października w Niderlandach) po 22 dniach (z USA). Pakiet otrzymany w dobrym stanie. Pierwszy lot testowy został już wykonany, a dron jest nadal satysfakcjonujący. Filmik i zdjęcia wyglądają dobrze jak na drona. 3-osiowy gimbal działa prawidłowo, a GPS robi to, co powinien robić w otwartej przestrzeni. Dron pozostał bardzo stabilny w wietrznych warunkach. Jak na razie bardzo zadowoleni!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/04/2021

    Fajny quadcopter. Dlatego nie wiem, co opisać. Pilot i sam quadcopter są wykonywane jakościowo. Wygląda pięknie. Wziąłem czarno-białe. Szybko poradził sobie z programem i kontrolerem (no, jeszcze nie do końca) i podniósł go w powietrze. Trochę latanie po pokoju i podrzucanie go. To nie takie trudne. Pogoda się unormuje, a ja spróbuję polecieć na zewnątrz. To jest super! Ładny plecak. To ochroni Quadrica przed uderzeniami i wstrząsami. To wszystko jest tam. Paczka przyszła szybko. Sprzedawca i quadcopter polecany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft36 857
    • Ft63 970
    • Ft17 361
    • Ft73 538
    • Ft145 919
    • Ft137 081
    • Ft54 831
    • Ft112 409
    • Ft33 202
    • Ft63 025
    • Ft109 664
    • Ft5 785
    • Ft42 554
    • Ft42 341
    • Ft59 400
    • Ft75 853
    • Ft48 738
    • Ft53 612