Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1476)
  • Obrazy
  • Wideo(6)
  • All Star
    • All Star(1476)
    • 5 Star(1316)
    • 4 Star(133)
    • 3 Star(19)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(7)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/08/2021

    Dostawa była bardzo szybka i szybsza niż oczekiwano. Dron jest najlepszym VFM! Musisz poświęcić trochę czasu, aby zrozumieć niezbędne kroki przed lotem: 1. Uruchom drona i pozwól mu wykonać autodiagnostykę 1-2 minuty, aż migające niebieskie światło zmieni się w niebieskie. 2. Następnie włącz pilota i podłącz telefon do zdalnego WiFi. 3. Otwórz APP, ale NIE zalecone. Spróbuj C-FLY, myślę, że jest najlepszy! 4. Poczekaj aż aplikacja połączy się z dronem 5. Zawsze wykonywać kalibrację kompasu i żyroskopu za każdym razem, gdy nim latasz, aby uniknąć muszli klozetowej (latania nieregularnie). Jest to łatwe i zajmuje 10 sekund. 6. Ustaw tryb na „POZYCJA" 7. Gdy zobaczysz 7 lub więcej satelitów, możesz zacząć latać od naciśnięcia przycisku startu. 8. Jeśli wykonasz wszystkie te kroki, dron jest bardzo stabilny i bardzo łatwy w kontroli. Jakość i funkcje są świetne w cenie! Jest to doskonała alternatywa dla DJI Mavic Mini.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2021

    Bardzo ładny dron, przybyłem dokładnie w 23 dni, pudełko przybyło trochę wgniecione, ale w środku wszystko było nienaruszone, przybyłem tą fetą do Meksyku, nie miałem żadnych dodatkowych kosztów przez celników, już naładowałem baterie i sterowałem. Pozostaje tylko sprawdzić w mikro SD, aby przechowywać filmy, dziękuję bardzo.

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2020

    Zwykle kupuję produkty Każda z nich. Kiedy to zobaczyłam, pokochałam połączenie cech i zasobów. Podobał mi się dron, mój pokazał, że działa dobrze, ale nie mogę potwierdzić, czy wszyscy tacy są, firma zraniła wielu użytkowników sprzedających wadliwy produkt. Więc jeśli „zaktualizowana" wersja będzie bezproblemowa, to świetnie, ale nie włożę ręki do ognia. Z moim, w porządku, ale czy inne wyglądają tak samo? Kupuj tylko, jeśli jesteś pewien 👍

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2020

    To bardzo dobry dron, doskonała opcja dla początkujących jak ja. W rzeczywistości to mój pierwszy zakup drona i na razie działa bardzo dobrze, odpowiada temu, czego oczekiwałem. Zrobiłem tylko jeden lot: fale radiowe są silne i FPV jest doskonałe do 500 metrów bez przerwy, zrobię test dalekiego zasięgu w przyszłości. Szybka dostawa, schludne opakowanie, dzięki za dobry produkt.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 11/05/2021

    Produkt zakupiony w piątek wieczorem i otrzymany we wtorek rano. Produkt jest nienaruszony, choć nie jest jeszcze badany, zawiera wszystko, co było obecne w opisie. Dron wygląda na dobrą jakość, ale po wypróbowaniu poddamy bardziej pełną recenzję. W tej chwili jestem zadowolony z zakupu.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/05/2021

    Très bon produit ! Conforme à la description et aux attentes. Stable en vol, pas trop rapide dans les mouvements en vol pour une bonne prise de vue. Autonomie des batteries de 20mns si charge sérieuse. Le sac est de bonne facture également. Les matériaux du drone en lui même sont visuellement agréable. Le retour vidéo est de bonne qualité sur le téléphone durant le vol. Bref, très content de mon achat !

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2020

    Cześć, kupiłem go w wytwórni wina USA i zajęło mi miesiąc dotarcie do wybrzeża Oaxaca w Meksyku. W porządku, nie ma uszkodzeń pudełka, brakuje tylko kamery. Ledwo go załaduję i spróbuję. Przybywa kurierem z Meksyku i zajmuje więcej niż tydzień, aby dostarczyć go kurierowi. To trwa 7 dni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/10/2020

    Pełne zamówienie otrzymane (15 października w Niderlandach) po 22 dniach (z USA). Pakiet otrzymany w dobrym stanie. Pierwszy lot testowy został już wykonany, a dron jest nadal satysfakcjonujący. Filmik i zdjęcia wyglądają dobrze jak na drona. 3-osiowy gimbal działa prawidłowo, a GPS robi to, co powinien robić w otwartej przestrzeni. Dron pozostał bardzo stabilny w wietrznych warunkach. Jak na razie bardzo zadowoleni!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/04/2021

    Fajny quadcopter. Dlatego nie wiem, co opisać. Pilot i sam quadcopter są wykonywane jakościowo. Wygląda pięknie. Wziąłem czarno-białe. Szybko poradził sobie z programem i kontrolerem (no, jeszcze nie do końca) i podniósł go w powietrze. Trochę latanie po pokoju i podrzucanie go. To nie takie trudne. Pogoda się unormuje, a ja spróbuję polecieć na zewnątrz. To jest super! Ładny plecak. To ochroni Quadrica przed uderzeniami i wstrząsami. To wszystko jest tam. Paczka przyszła szybko. Sprzedawca i quadcopter polecany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2020

    Bardzo dobry dron. Nie ma tajemnicy, aby z nim latać, jeśli jest to pierwszy dron, zalecam przeczytanie instrukcji i obejrzenie wielu filmów na YouTube przed lotem. Bardzo szybka dostawa, najszybszy ze wszystkich chińskich stron internetowych. Szczerze, Banggood ma być gratulowany 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft46 246
    • Ft36 996
    • Ft67 829
    • Ft212 743
    • Ft40 080
    • Ft58 274
    • Ft132 578
    • Ft151 078
    • Ft26 513
    • Ft41 128
    • Ft47 791
    • Ft48 235
    • Ft5 855
    • Ft37 135
    • Ft17 445
    • Ft12 638
    • Ft110 690
    • Ft2 464