Opinie klientów

4.93 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1229)
  • Obrazy
  • Wideo(6)
  • All Star
    • All Star(1229)
    • 5 Star(1143)
    • 4 Star(83)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/03/2021

    Najlepsze okulary na początek. Super lekkie, super obraz i bardzo poręczne. Dla ludzi, którzy noszą okulary, bardzo godny polecenia, jestem krótkowzroczna, dlatego nie trzeba zostawiać okularów na głowie, może przejrzeć. Nie mogę ocenić, czy to w ogóle jest dalekowzroczność. Absolutnie godny polecenia!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2021

    Lekka, całkiem wygodna jak na moją maskę. Można je nosić z okularami lub bez. (zależy ditria i mocowanie gogli. Czy mocowanie jest duże czy bardzo duże. Szukaj alternatywy, będą niewygodne ). Mała filtracja światła, duży nos przyznaje. Wysokiej jakości podkładka. (Mam nadzieję, że opiera się zaciskaniu). Sprawiedliwy ekran. Nie przegapisz, ani przypływ w nadmiarze, w zależności od rodzaju lotu i lokalizacji źródła wideo). Ale jest na tyle szeroki, aby móc podziwiać widoki i zobaczyć szczegóły podczas lotu, ponieważ okno jest duże. (Skoncentrujesz się szybko). A test nie był oficjalny. ( idealny krótki dystans w tej chwili). Przesyłka, bardzo szybko i dobrze, opakowanie nietknięte, dziękuję bardzo. I jak dotąd testowałem je tylko z samochodem i wiertarką. Więc mam nadzieję, że później ich wyciśniemy na maksa.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2020

    Dostarczone przez IML w ciągu trzech dni z magazynu regionalnego. Opakowania i towary są nietknięte. Zestaw jest taki sam jak w opisie, jest adapter do gniazd domowych. Przy kasku. Wiedziałem, że efekt GAU z tak niedrogich urządzeń nie powinien być pożądany, ale aby wejść w temat jest całkiem odpowiedni, jest to lepsze niż oglądanie opinii innych ludzi na YouTube i marzenia o 3 odcieniach lub 4 ska. Nie powiem, że kask idealnie pasuje do mojej głowy, oczywiście liczy się na pewne cechy anatomiczne, a w Europie około 180cm nieco różne proporcje, jednak nie można powiedzieć, że wszystko jest złe. Jest bardzo dobry na górze, gorzej na dole, ale całe twoje „światło" i inne perfekcjonizm - cokolwiek, powtarzam, lepsze to niż nic. Nie znalazłem żadnych uszkodzonych pikseli. Obraz jest mały, ale dobry. Podłączyłem tunera, zobaczyłem jak wygląda film, trochę telewizora, próbowałem nagrać go na pendrive'a. Podczas korzystania z kasku w środku oczywiście coś się ogrzewa, prawdopodobnie oświetlenie ekranu, jest odczuwalne przez podgrzewane złącza anten, nie krytyczne, Ale czuje się, że proces jest w toku) Moje długie, młode oczy nie miały wystarczająco dużo ogniskowej i czułem komfort oglądania tylko przesuwając kask z oczu znacznie. Z tego powodu zamówiłem dodatkowe soczewki, czekając na jego przyjazd z Chin. Nie wiem, czy to rozwiąże problem, bo nie wiem, jaki jest plus tego obiektywu. Rozwiązaniem jest tutaj albo okulary, albo samo-soczewka może być złożona, kupując tutaj MG81003 1.2X 3.8X 4.5X 5.5X. Ręce Free Magnifier Szkło powiększające hełm lub coś podobnego. Są to okulary z wymiennymi soczewkami, podobne do dodatkowego obiektywu do tego hełmu. Więc możesz coś wypić i wsadzić. Nie powinniśmy robić żadnych szalonych apartamentów. To jak włożenie silnika odrzutowego do Запорожцу... głupie i zabawne. Ludzie mówią, że trzeba celować w okulary, ale kask nie jest tym, czym jest. Powodzenia i powodzenia w hobby.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2020

    Moja opinia na temat pierwszego spojrzenia, poza testami lotu. Zalety: - Ważą niewiele - Dotyk jest gumowy jakości, nie sprawia wrażenia złego plastiku - Są łatwe w użyciu, nagrywają i mogą być używane w symulatorze. Wady: - Są trochę duże i nie pasują do estetyki, ale to jest wspólne we wszystkich rodzajach pudeł (ekonomicznych) - Dolna dziura na nos jest dla mnie za duża i wpuszcza światło W skrócie są to dobre okulary na początek i nie wydają dużo pieniędzy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/12/2020

    Dobry stosunek jakości, mały problem z wygodą w nosie i kościach policzkowych. Jako prezbitet wybrałem go dla możliwości noszenia okularów, potrzeba raczej cienkich gałęzi, by nie czuć się zakłopotany. Zamówiłem opcjonalny obiektyw powiększenia, mając nadzieję na lepszą widoczność, bo nawet ustawienie ostrości ma lekkie rozmycie. Działanie DVR jest doskonałe, jakość nagrywania jest całkiem akceptowalna. Dobra maska w cenie, ale nie idealna.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2021

    Przybyło wystarczająco szybko, pomimo porządku w styczniowych świętach. Martwili się, że będą wisieć na głowach, ale siedzą cicho i bardzo lekko. Zanim spróbowałem wlecieć w 100 szklankach, wydawało mi się mała recenzja, w tych znacznie więcej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/06/2021

    Na początek są idealne, ponieważ nie są bardzo drogie, wygląda świetnie, chociaż zależy to również od aparatu, anteny działają całkiem dobrze, jak próbowałem z innych anten i musiałem odłożyć te, które są standardowo. To, że możesz nagrywać, coś, co polecam, jest idealne, bo wtedy możesz pokazać jaja, że uderzasz w drona, bo w końcu to jedyna rzecz, która uczy, W końcu mówisz: „Spójrz na to, co przeżył dron", a do tego musisz przyzwyczaić się do nagrywania na samym początku. Są wygodne, chociaż nie mogę porównywać, i zalecam, aby pasy były zaciśnięte, jeśli nie wylądujesz na ziemi. Zasięg do freestyle jest dobry, chociaż w tej chwili nie dostałem się do zamkniętych obszarów, i nie mogę nic powiedzieć przez długi zasięg, bo wciąż nie mogę tego udowodnić

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2021

    Przybywa zgodnie z harmonogramem, bardzo lekki (w dotyku wygląda trochę plastikowo), ekran jest wyraźnie widoczny i możliwość regulacji odległości jest świetną rzeczą, aby zawsze mieć jasny widok. Dla tych, którzy jak ja są krótkowzroczni (zobacz nas dobrze z bliska) mogą być również używane bez okularów

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2020

    Bardzo wygodne, dobry odbiór sygnału, jasny obraz i nagranie doskonałe spróbuję więcej rzeczy z nich i opowiem później moje doświadczenia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/10/2020

    Produkt jest bardzo dobry. Jestem całkiem zadowolony. Narysowaliśmy ekran europejskiego konwertera, który włożyli do pudełka. W przeciwnym razie, to się uda. Ci, którzy chcą zamówić z Turcji, powinni zdecydowanie dostać opakowanie z ubezpieczeniem recepturowym. Pobierają 367,60 TRY podatek za 693,60TRY.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft29 499
    • Ft43 021
    • Ft4 392
    • Ft36 567
    • Ft6 758
    • Ft19 358
    • Ft18 436
    • Ft5 221
    • Ft76 826
    • Ft9 800
    • Ft4 299
    • Ft119 546
    • Ft5 329
    • Ft5 529
    • Ft9 988
    • Ft187 432
    • Ft4 339
    • Ft52 241