Opinie klientów

4.91 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(3879)
  • Obrazy
  • Wideo(20)
  • All Star
    • All Star(3879)
    • 5 Star(3597)
    • 4 Star(233)
    • 3 Star(35)
    • 2 Star(8)
    • 1 Star(6)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/04/2021

    Посылка на Украину пришла очень быстро - за 13 дней с момента покупки. Под растаможку не попала. Целостность упаковки хорошая (чуть примята и разорвана была коробка с бесплатным подарком) Внешнее состояние шлема отличное. Комплектация: (коробка, шлем, две антены, зарядка, шнур зарядки, шнур видео, чехол-мешочек, микрофибра, инструкция)

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2020

    Okulary typu EV800D są doskonałej jakości do ceny. Posiada unikalny 5-calowy ekran, który pozwala na dobry widok pola lotu. Przyciski poleceń są w zasięgu ręki. Posiada dwie anteny i 40 kanałów na odbiorze sygnału wideo 5.8GHz. Rozdzielczość ekranu wynosi 800 x 480 pikseli. EV800D jest już wyposażony w wewnętrzną baterię 1200mAh i palnik DVR. Główny punkt negatywny: okulary są trochę ciężkie. (ale nic, do czego nie można się przyzwyczaić). Gorąco polecany dla każdego, kto chce rozpocząć lot FPV z niskimi inwestycjami w sprzęt. Każda szklanka EV800D ma doskonały stosunek kosztów do korzyści. Posiada unikalny 5-calowy ekran, który pozwala na dobry widok pola lotu. Przyciski sterowania są w zasięgu ręki. Posiada dwie anteny i 40 kanałów w 5,8GHz odbioru sygnału wideo. Rozdzielczość ekranu wynosi 800 x 480 pikseli. EV800D je z wewnętrzną baterią o pojemności 1200 mAh i rejestratorem DVR. Główny punkt negatywny: okulary są trochę ciężkie (ale nic, do czego nie można się przyzwyczaić). Gorąco polecane dla każdego, kto chce rozpocząć na FPV lot z niskimi inwestycjami w sprzęt.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 24/09/2020

    Wyglądają na długie, i jest dziwne rozcięcie nosa, ale po pięciu minutach nic nie zauważasz. Są wygodne, ekran ogromny. Świetny kask, ale nie nosiłem okularów.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 11/05/2021

    Zamówiłam drona na moją pierwszą melodię. Paczka była na pierwszym miejscu, i to mnie uszczęśliwiło. Świetne opakowanie. Wszystkie elementy są na miejscu. Plastik, bardzo przyjemny w dotyku. Wygodne mocowanie głowy. Film na monitorze pod obiektywem (trzeba oddzielić tylną i przednią stronę, aby ją usunąć). Obraz jest dobry (połączyłem wejście wideo). Nic więcej do powiedzenia, reszta części dronów jeszcze nie dotarła. Jeśli nie zapomnę, dodam kilka komentarzy później. Dzięki za dobry produkt!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2021

    Każdy z gogli EV800D FPV jest świetny! Każdy z gogli EV800D FPV jest super! 5 calowy obszar widzenia z systemem DVR i Dual antena o co jeszcze można prosić? Cena jest najniższym porównaniem do innych. 5 cali powierzchni wizualnej z DVR i podwójnym systemem antenowy. Czego więcej można chcieć? Cena jest najmniej w porównaniu z innymi Gogle są one najtańsze, ale z dobrej jakości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/09/2020

    To świetne gogle dla początkujących! Tak bardzo chciałem je zdobyć, że za 90 dolarów to okazja. Instrukcje są bardzo proste, a wyszukiwanie kanałowe jest świetne! Jestem nowy w fpv i jednostki AIO 3in1 fpv pracowały świetnie z tym urządzeniem. Ekran jest odpinany, a wraz z mocowaniem gogli ekran jest powiększony dla bardziej zanurzenia. Możesz używać jednej anteny na raz lub obie do różnorodności (dla mnie zalecane). Był z niską baterią, ale był tam adapter do baterii 3s, więc mogłem go zasilać z dowolnego wiodącego balansu 3s Lipo. Jest wyposażony w łatę i antenę koniczynową, idealne dla wszystkich początkujących! Ma statyw na stacji naziemnej! Świetna mała jednostka w tej cenie, zdecydowanie polecam nowiutkim fpv takim jak ja! 😁 Fpv to takie fajne doświadczenie!!!!! 👍👍👍👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2021

    Dobry produkt. Nie jest dobrze, jeśli nosisz okulary na receptę. ma znaczną wagę Duży 5-calowy ekran Jest z wbudowanym akumulatorem. Okulary są demontowane i mogą być używane jako ekran Zawiera: - Okulary - ładowarka - kable zasilające - Europejski adapter wtyczek - podłączenie kabla do zewnętrznej baterii, myślę, że do ładowania. - kabel do połączenia obrazu - Torba - podany do czyszczenia ekranu - 2 anteny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2021

    Produkt pojawił się bardzo szybko i wydaje się bardzo dobrej jakości, oczywiście jest to urządzenie budżetowe więc nie należy oczekiwać super jakości produktu, ale to rzeczywiście pokonało moje oczekiwania, jedynym minusem jest to, że myślałem, że są mniejsze, Są naprawdę ogromne i trochę niewygodne w noszeniu, ale chyba się do tego przyzwyczaję...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2020

    Co mogę powiedzieć o tym produkcie? To wszystko jest wspaniałe. Za taką cenę to najlepsze, co można kupić! Połączyłem go z moim Emaxem Tinyhawkiem i jakość obrazu była niesamowita.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2020

    Dostawa za tydzień do Stavropol. Widzisz zgodność. Monitor jest nietknięty, pudełko ledwo posiniaczone. Kompatybilność jest na zdjęciu. Kurier przyniósł go do domu. Nie ma jeszcze nic do sprawdzenia samego nagrania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft32,132
    • Ft8,885
    • Ft124,003
    • Ft6,492
    • Ft6,150
    • Ft35,740
    • Ft8,671
    • Ft111,261
    • Ft7,518
    • Ft2,732
    • Ft35,116
    • Ft9,569
    • Ft6,747
    • Ft5,389
    • Ft5,125
    • Ft7,518
    • Ft96,340
    • Ft73,156