Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(3992)
  • Obrazy
  • Wideo(20)
  • All Star
    • All Star(3992)
    • 5 Star(3692)
    • 4 Star(248)
    • 3 Star(38)
    • 2 Star(8)
    • 1 Star(6)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/04/2021

    Посылка на Украину пришла очень быстро - за 13 дней с момента покупки. Под растаможку не попала. Целостность упаковки хорошая (чуть примята и разорвана была коробка с бесплатным подарком) Внешнее состояние шлема отличное. Комплектация: (коробка, шлем, две антены, зарядка, шнур зарядки, шнур видео, чехол-мешочек, микрофибра, инструкция)

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 11/05/2021

    Zamówiłam drona na moją pierwszą melodię. Paczka była na pierwszym miejscu, i to mnie uszczęśliwiło. Świetne opakowanie. Wszystkie elementy są na miejscu. Plastik, bardzo przyjemny w dotyku. Wygodne mocowanie głowy. Film na monitorze pod obiektywem (trzeba oddzielić tylną i przednią stronę, aby ją usunąć). Obraz jest dobry (połączyłem wejście wideo). Nic więcej do powiedzenia, reszta części dronów jeszcze nie dotarła. Jeśli nie zapomnę, dodam kilka komentarzy później. Dzięki za dobry produkt!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/05/2021

    Moim zdaniem najlepsze gogle w zależności od ich kosztów. Odbierają sygnał w różnorodności, mają wbudowaną baterię, DVR do nagrywania wideo. Anteny dostarczane działają dobrze, ekran jest świetny, a także „dopasowanie" tych gogli, które nie są ciężkie i męczące. Jestem bardzo szczęśliwy. Moim zdaniem, być może najlepsze gogle oparte na ich kosztach.Otrzymują sygnał w różnorodności, mają wbudowaną baterię, DVR do nagrywania wideo. Dostarczone anteny działają dobrze, ekran jest doskonały, a także „dopasowanie" tych gogli, które nie są ciężkie ani męczące. Jestem naprawdę szczęśliwy.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2021

    Każdy z gogli EV800D FPV jest świetny! Każdy z gogli EV800D FPV jest super! 5 calowy obszar widzenia z systemem DVR i Dual antena o co jeszcze można prosić? Cena jest najniższym porównaniem do innych. 5 cali powierzchni wizualnej z DVR i podwójnym systemem antenowy. Czego więcej można chcieć? Cena jest najmniej w porównaniu z innymi Gogle są one najtańsze, ale z dobrej jakości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2021

    Dobry produkt. Nie jest dobrze, jeśli nosisz okulary na receptę. ma znaczną wagę Duży 5-calowy ekran Jest z wbudowanym akumulatorem. Okulary są demontowane i mogą być używane jako ekran Zawiera: - Okulary - ładowarka - kable zasilające - Europejski adapter wtyczek - podłączenie kabla do zewnętrznej baterii, myślę, że do ładowania. - kabel do połączenia obrazu - Torba - podany do czyszczenia ekranu - 2 anteny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2021

    Produkt pojawił się bardzo szybko i wydaje się bardzo dobrej jakości, oczywiście jest to urządzenie budżetowe więc nie należy oczekiwać super jakości produktu, ale to rzeczywiście pokonało moje oczekiwania, jedynym minusem jest to, że myślałem, że są mniejsze, Są naprawdę ogromne i trochę niewygodne w noszeniu, ale chyba się do tego przyzwyczaję...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2020

    Co mogę powiedzieć o tym produkcie? To wszystko jest wspaniałe. Za taką cenę to najlepsze, co można kupić! Połączyłem go z moim Emaxem Tinyhawkiem i jakość obrazu była niesamowita.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2020

    Dostawa za tydzień do Stavropol. Widzisz zgodność. Monitor jest nietknięty, pudełko ledwo posiniaczone. Kompatybilność jest na zdjęciu. Kurier przyniósł go do domu. Nie ma jeszcze nic do sprawdzenia samego nagrania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/09/2021

    To przyszło z nerwami. Zamówienie zrealizowano na początku sierpnia, a następnie „poleciał do Rosji" i leciał przez cały miesiąc. Ale nagle nie oczekiwano, że się pojawił i w sumie prawie 2 miesiące, chciał już odstąpić od sporu. Pakiety z bateriami są lepiej zamawiane w magazynie RU.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2021

    Dostawa w Rosji w nieco ponad tydzień, wszystko przyszło w jednym kawałku, działa bez skarg. Sprzedawca ostrożnie umieścił w pudełku przełącznik na widelec euro. Jestem zadowolony z zakupu, polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft8 009
    • Ft143 117
    • Ft3 639
    • Ft127 459
    • Ft37 834
    • Ft10 194
    • Ft7 643
    • Ft5 061
    • Ft36 572
    • Ft7 564
    • Ft1 435
    • Ft8 898
    • Ft127 459
    • Ft11 442
    • Ft5 095
    • Ft5 458
    • Ft198 640
    • Ft4 096