Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(4286)
  • Obrazy
  • Wideo(20)
  • All Star
    • All Star(4286)
    • 5 Star(3959)
    • 4 Star(266)
    • 3 Star(45)
    • 2 Star(9)
    • 1 Star(7)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/05/2017

    I own both the old EV800 and this new version and so far it is very nice. Diversity works fast, the fresnel lense has been replaced by a real lense of better quality. DVR menu text is in chinese tho, which is wierd.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 02/05/2020

    Po pierwsze: plastikowa obudowa jest bardzo dobrze zbudowana i ma miękkie wykończenie, które wydaje się bardzo miłe. Przyciski mają ładne kliknięcie i można je łatwo dosięgnąć, nawet podczas noszenia gogli. Po odpowiedniej regulacji taśmy trzymają gogle. Muszą być dość ciasne, ze względu na długość całego urządzenia. Dla mnie to nigdy nie było niewygodne. Ekran jest duży, jasny i ogólnie dobrej jakości. Dla mnie jako osoby krótkowidza (-1,75 diopterów) jest on ostry z soczewek kontaktowych, ale również bez pomocy wizualnej. Ogólny odbiór jest bardzo dobry, odbiornik różnorodności wydaje się działać bardzo dobrze. Zmieniłem antenę na inną antenę, którą dostałem jako prezent, gdy zamawiałem gogle. Ta wersja jest ze zintegrowanym rejestratorem. Rejestruje 720x576 30fps pliki MJPEG AVI ze średnią prędkością 12 Mbit/s bitów. Jakość wizualna tych nagrań jest dobra. Można je oglądać przez gogle. Ostatnie zdjęcie nakręcono przy użyciu DVR. Te gogle idealnie pasują do nowego pilota.

    Komentarze (8)
    Pokaż oryginał
  • 11/05/2021

    Zamówiłam drona na moją pierwszą melodię. Paczka była na pierwszym miejscu, i to mnie uszczęśliwiło. Świetne opakowanie. Wszystkie elementy są na miejscu. Plastik, bardzo przyjemny w dotyku. Wygodne mocowanie głowy. Film na monitorze pod obiektywem (trzeba oddzielić tylną i przednią stronę, aby ją usunąć). Obraz jest dobry (połączyłem wejście wideo). Nic więcej do powiedzenia, reszta części dronów jeszcze nie dotarła. Jeśli nie zapomnę, dodam kilka komentarzy później. Dzięki za dobry produkt!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/06/2017

    Received mine EV800D at yesterday. Well built with quality materials, are similar to previous EV800, but have better lens, diversity receiver with two type antennas, DVR for recording FPV coverage into SD card, AV IN (works as headphone socket as well), larger nose opening and face sponge installed by default. 12V charger have only US connector without converter from Europe mains - it should be obtained somewhere else - but works from 220V without issues. Can use 2S and 3S LiPo batteries as external backup power source in field through balance connector. Display part is detachable and may be used as monitor - very useful for new RC model testing and repairing. In diversity mode have awesome receiving capabilities. EV800 had a good receiving, but this new model are brilliant with that. Weight 378.5g with cloverleaf and 398.1g with both antennas - 20g more than EV800. Pay attention to head strap length before first use. With both antennas attached they must be set to tension exactly enough to keep googles firmly on your head and be comfortable with that.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/06/2017

    There have been several budget FPV googles with diversity and a DVR built in. They all have their pros and cons but without a doubt the Eachine EV800D googles have the BEST interface. It's extremely easy to use. You can use it with one hand without even looking at the buttons after just playing with it for a few minutes. See the full review at: https://www.youtube.com/watch?v=t1x9rjArpgo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/06/2020

    Bardzo mi się podobała jakość sprzętu, więc nie rozmawiacie nawet o 16 dniach pracy z BR. Banggod zawsze prześciga się sam, ani nie kupuję więcej na innej stronie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2020

    Okulary typu EV800D są doskonałej jakości do ceny. Posiada unikalny 5-calowy ekran, który pozwala na dobry widok pola lotu. Przyciski poleceń są w zasięgu ręki. Posiada dwie anteny i 40 kanałów na odbiorze sygnału wideo 5.8GHz. Rozdzielczość ekranu wynosi 800 x 480 pikseli. EV800D jest już wyposażony w wewnętrzną baterię 1200mAh i palnik DVR. Główny punkt negatywny: okulary są trochę ciężkie. (ale nic, do czego nie można się przyzwyczaić). Gorąco polecany dla każdego, kto chce rozpocząć lot FPV z niskimi inwestycjami w sprzęt. Każda szklanka EV800D ma doskonały stosunek kosztów do korzyści. Posiada unikalny 5-calowy ekran, który pozwala na dobry widok pola lotu. Przyciski sterowania są w zasięgu ręki. Posiada dwie anteny i 40 kanałów w 5,8GHz odbioru sygnału wideo. Rozdzielczość ekranu wynosi 800 x 480 pikseli. EV800D je z wewnętrzną baterią o pojemności 1200 mAh i rejestratorem DVR. Główny punkt negatywny: okulary są trochę ciężkie (ale nic, do czego nie można się przyzwyczaić). Gorąco polecane dla każdego, kto chce rozpocząć na FPV lot z niskimi inwestycjami w sprzęt.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 07/07/2020

    Świetny produkt CON: Mówi się, że przyciski się zerwą, jeśli przyłoży się zbyt dużo siły. Wzmocnić gorącym klejem. Zielony OSD się nie wyłączy. Ogniskowa długość Expertera może być komfortowa. Biedny Signal przestanie nagrywać. Trochę za ciężki z przodu, zwykle potrzebuje Zewnętrznego Batt Mod. Miernik napięcia bateryjnego niewłaściwie skalibrowany potrzeby naprawić mod (niezalecany) lepiej wdrożyć zewnętrzny alarm. Ktoś powiedział, że niektóre chipsy się przegrzeją. Może potrzebować silikonowego smaru na odłączanym sprzęganiu soczewek PROS: Akceptuje wideo IN, dzięki czemu można połączyć się z Symulatorem Lotu. Wiele dobrych modów i recenzji. Zamontuj bezpośrednio nad radio. Doskonały produkt ogólnie. Zalecane Podzielę się modami innych ludzi na ich Goglach, moje są nadal niemodne, kiedy pochodzą z fabryki

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2017

    Just got my EV800D's and I'm really impressed. Great picture quality at a good price. Bought a 64gig MicroSD class 10 card. Plugged the 64gig card in to the goggles and they shut down after 10 secs. SD card error. The goggles do NOT mention in the manual but they expect the SD card to be formatted in the old FAT32 format. Modern cards do not come formatted in FAT32. Win10 Home does not give you the option when formatting to use FAT32. Solved the problem by using a free program called "Rufus", web adress " https://rufus.akeo.ie/ " . Please note the web address is withought the quotes!!. Did a FAT32 quick format in "Rufus", Plugged the 64gig SD card into the EV800D's and everything now works fine. See screenshot of Rufus for settings I used.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2019

    The only thing is that the battery in the front makes them too heavy on my face, so i got it outside and stuck it on the straps. A lot more comfortable after that.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$62.99
    • US$125.99
    • US$89.99
    • US$19.99
    • US$20.99
    • US$32.99
    • US$99.99
    • US$358.59
    • US$18.90
    • US$22.99
    • US$115.59
    • US$25.90
    • US$21.99
    • US$17.99
    • US$31.50
    • US$16.99
    • US$49.99
    • US$319.99