Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(249)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(249)
    • 5 Star(234)
    • 4 Star(14)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/12/2020

    W końcu udało mi się przetestować gogle EV300o. Używałem EV200d wcześniej, więc mogę wymyślić pełną recenzję na EV300o. Zalety: 1. Jakość użytego materiału jest wyższa od EV200d. 2. Jakość obrazu oferowana przez oled jest wyraźnie lepsza od EV200d, dużo jaśniejsza. 3. Przyciski są wygodniejsze i dostępne i nie trzeba czekać dużo na aktywację DVD, jak w EV200d. 4. Recepcja wydaje się nieco lepsza i masz przewagę, że możesz używać czworaczków, jak stare gogle. 5.Akumulator będzie miał większą autonomię z jednym modułem i ekranami oledowymi w przeciwieństwie do EV200d. 6.Różnica FOV od 42 jak na goglach ev200d do 38 jest prawie nieznaczna. Przy ustawieniu 4:3 na ev300o obraz pojawia się bliżej. Wady: 1. Ulepszenia firmware muszą być wprowadzone, ponieważ istnieją pewne problemy z odbiorem z niektórych kamer prosto z pudełka. Dopóki nie pojawiły się aktualizacje, jeden z ekranów został wyłączony, problem, który nie utrzymywał się. Mam jednak nadzieję, że ten problem nie pojawi się w przyszłości, ponieważ widziałem recenzje na ev200d i ev300d, według których z czasem jeden z ekranów już nie działał. W tym przypadku nie wiem, kto zapewni wsparcie, każdy z nich czy Skyzone04, biorąc pod uwagę, że Skyzone04 wykorzystuje inne ekrany. 2. Obudowa modułu zewnętrznego jest luźna i jest niezgodna z innymi modułami, takimi jak szybkie ognisko, fuzja tbs. 3. Chociaż jakość obrazu jest imponująca, przeszkadza to trochę IPD, ponieważ widać ciasny okrąg nad ekranem

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/03/2021

    Świetne okulary! To moje pierwsze okulary, wcześniej używane tylko hełmy, ostatnie VR D2. Kiedy zakładałem okulary po raz pierwszy, wydawało się, że ekrany są bardzo małe i w żaden sposób oczy w „stosie" nie zostały zmniejszone, ale podczas lotu 4-5 oczy zostały użyte i obraz na raz w normie. A ekran okazuje się być spory, kiedy się do niego przyzwyczaisz. Najlepszą częścią jest dostosowanie диоптрий! widzę teraz wszystko. Mam VOD=0.3, VOS=0.6, nie noszę jeszcze okularów, a ile to jest w D nie wiem, ale mam wystarczająco dużo, aby dostosować ostrość w okularach i nadal jest zapas (ale jest niuans). Okulary są idealnie zmontowane, bierzesz w ręce i prosto - rzecz! Wentylator założył ósemkę i jest ledwo słyszany lub zamglony przez soczewki. Nie lubiłem rodzimych anten, po chwili pojawiły się zakłócenia na oświetlonych obszarach, na przykład jasne okno, zastąpione zestawem pagody i mini łaty i natychmiast obraz stał się doskonały. W trybie Mixa, znacznie mniej zakłóceń, latając przez mieszkanie na wup, więc go zostawił. Wiele funkcji, doskonałe DVR, wygodne ustawienia i sterowanie, wysokiej jakości odbiornik, bez opóźnień, jasne i chrupiące ekrany. Z minusów: bardzo obcisły pas, ale można łatwo wymienić lub kupić gumę i uszyć większą pętlę. I rozmycie wokół krawędzi obrazu, ale być może wynika to z potrzeby dostosowania диоптрий i przy 1,0 wizji obraz będzie wyraźniejszy. Nie spiesz się z klejeniem ochraniaczy na tablicy, w moim przypadku, im bliżej szkła do twarzy, tym lepszy obraz. Na przykład, bez miękkiej podszewki, nie ma praktycznie rozmycia na rogach i niebiesko-fioletowych linii na białej czcionce na krawędziach.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2021

    Świetnie! Bardzo ładne okulary. Bardzo eleganckie wykończenie. Lokalizacja przycisków i kastrów są po prostu idealne.La nawigacja w menu jest prawdziwą ucztą. 3 tryby użytkownika w predefiniowanych trybach są dla mnie plusem!. Jakość OLED-ów ze wszystkimi możliwymi ustawieniami, daje wspaniały wynik! Dla mnie 5 gwiazdek i.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2020

    Decom dostawy. Cała przyszła, nawet miętowa. Pierwsze wrażenia są pozytywne. Obraz to popiersie głowy. Poprawka диоптриев jest najlepsza! Jeszcze go nie przetestowałem. Spośród obserwowanych wad: w masce dla wąskiej twarzy obserwuje się mikroświatła w miejscach mocowania na zamkach. Soczewki mogły być trochę większe, ciężko jest wystawić cały ekran, ale może zbyt źle ustawiłem lancę. Nie należy brać baterii na pasku - zbyt ciężkie i przepina okulary na jedną stronę. W zestawie z długim drutem z xt60 na końcu, można bezpiecznie włożyć akumnę do kieszeni. Chociaż przewód nie jest tak elastyczny, jak chciał, myślę, że w zimnie będzie dubbingowany, ale jest rozpuszczalny. Tak długo jak jestem zadowolony z zakupu. Polecam!

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 16/10/2020

    To moje pierwsze gogle OLED FPV z dwoma ogniskowanymi obiektywami. Przetestowałem HDMI, żeby odtworzyć symulator VelociDrone i jest super. Moc USB-C jest świetna! Chociaż szybkość ramki będzie ograniczona w porównaniu do standardowego monitora. Osłonka zabezpieczająca złącze anteny SMA jest zbyt luźna. Łatwo się odpadnie, jeśli go przesunę, a zwłaszcza jeśli włożę to do sprawy Każdy z nich.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2020

    Używam tego jako następcy mojego EV200d. Zdjęcie jest naprawdę świetne! Piękne kontrasty z znacznie większym kolorem i wszystko to naprawdę ostre brzytwy. OSD też jest bez skazy. IChP i skupienie działają idealnie. Nawigacja menu i obsługa przycisków i kół przewijanych jest intuicyjne, szybkie i dokładne. Ustawienia są naprawdę zabawne! Osobiście, używam bardziej zakrzywionej powierzchni i muszę powiedzieć, że siedzenie jest ogromne. Na zdjęciach z tablicy mam też MINIMALNY wpis światła, który nie przeszkadza mi w żaden sposób. Wentylator może być ustawiony w prędkości przez kontrolę menu i działa bardzo cicho. Jakość sygnału jest również najwyższa (Używam 2x osi2 i tak, to będzie stubarwny i prawy kąt:-). Cena nie jest całkowicie bez, ale jak myślę, to jest naprawdę świetna para okularów, których nie oddam tak szybko. Wysoka jakość jest wygląd i przetwarzanie. Nigdy nie potrzebowałem usług z każdego, jestem bardzo zadowolony ze wszystkich części (7" monitor FPV & 1,5 roku ev200d & EV800d). Jedyna wada: Osobiście nie lubię uchwytu na baterie z boku taśmy, ponieważ prowadzi to do jednostronnego rozkładu masy ciała, ale kabel do liposu jest naprawdę wystarczająco długi, aby zaoszczędzić nawet dodatkowy ciężar akumulatora na głowie, Bateria może leżeć obok Ciebie (jeśli siedzisz). Albo wkładasz go do kieszeni, czy coś w tym stylu. Dostarczenie przez Banggood Express było bardzo szybkie: zamawiane 05.Październik. Otrzymano 12.Październik

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 10/10/2020

    Bardzo ładne gogle. Wygodne do noszenia, przyciski i interfejs użytkownika są ładnie wykonane. Kable USb-c i xt60 są wystarczająco długie, aby mieć powerbank / Lipo w kieszeni (Nie lubię mieć baterii na pasku głowy). Ekrany są niesamowite, FOV jest idealny, widzę wyraźnie cały obraz i odbiornik Rapidmix działa jak czar. Nie mogę powiedzieć, jak wytrzymałe są, ale jakość budowy jest dobra.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/02/2021

    Ten produkt jest zgodny z opisem i można go znaleźć w sprzedaży lub kupon. Wszystko działa świetnie rozdzielczość jest naprawdę dobra, jak również odbiór i dvr. To naprawdę dobre Google w cenie szczególnie, gdy jest w sprzedaży. Kolory nie są naprawdę dokładne, więc polecam zamówić pojedynczy kolor (zamówiłem start czarny), to jest z naprawdę ładny futerał, kabel avi, Dwie anteny liniowe (nie zalecam ich używania), złącze beczki do xt60, kilka powierzchni i kilka kasjek. Jedna jest skórzana, a druga jak gąbka. Zalecałbym zasilenie akumulatora 2 lub wersję z walizką z 1850. Przesyłka była bardzo szybka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2021

    Są naprawdę świetne! Piękne ekrany oledowe, nie aż tak ciężkie, dokładnie taka sama jakość budowy jak SkyO4x z wyjątkiem kół przewijania ostrości. W pobliżu idealnego odbioru wideo - takie same firmware jak w strefach nieba i łatwe do zrobienia. Upewnij się, że otrzymasz SD klasy 10 do nagrywarki. Naprawdę pod wrażeniem tego punktu cenowego!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/03/2021

    Co za wielki krok od moich starych transporterów. Jasne, żywe, głębokie detale. Nie mogę się doczekać, żeby spróbować rekina na tych złych Boisach. Bardzo szczęśliwy

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 968
    • Ft186 499
    • Ft111 475
    • Ft6 957
    • Ft115 994
    • Ft130 245
    • Ft16 869
    • Ft5 300
    • Ft5 631
    • Ft8 614
    • Ft45 236
    • Ft3 612
    • Ft6 625
    • Ft9 855
    • Ft4 607
    • Ft47 390
    • Ft50 888
    • Ft7 831