Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(332)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(332)
    • 5 Star(312)
    • 4 Star(18)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/03/2021

    Świetne okulary! To moje pierwsze okulary, wcześniej używane tylko hełmy, ostatnie VR D2. Kiedy zakładałem okulary po raz pierwszy, wydawało się, że ekrany są bardzo małe i w żaden sposób oczy w „stosie" nie zostały zmniejszone, ale podczas lotu 4-5 oczy zostały użyte i obraz na raz w normie. A ekran okazuje się być spory, kiedy się do niego przyzwyczaisz. Najlepszą częścią jest dostosowanie диоптрий! widzę teraz wszystko. Mam VOD=0.3, VOS=0.6, nie noszę jeszcze okularów, a ile to jest w D nie wiem, ale mam wystarczająco dużo, aby dostosować ostrość w okularach i nadal jest zapas (ale jest niuans). Okulary są idealnie zmontowane, bierzesz w ręce i prosto - rzecz! Wentylator założył ósemkę i jest ledwo słyszany lub zamglony przez soczewki. Nie lubiłem rodzimych anten, po chwili pojawiły się zakłócenia na oświetlonych obszarach, na przykład jasne okno, zastąpione zestawem pagody i mini łaty i natychmiast obraz stał się doskonały. W trybie Mixa, znacznie mniej zakłóceń, latając przez mieszkanie na wup, więc go zostawił. Wiele funkcji, doskonałe DVR, wygodne ustawienia i sterowanie, wysokiej jakości odbiornik, bez opóźnień, jasne i chrupiące ekrany. Z minusów: bardzo obcisły pas, ale można łatwo wymienić lub kupić gumę i uszyć większą pętlę. I rozmycie wokół krawędzi obrazu, ale być może wynika to z potrzeby dostosowania диоптрий i przy 1,0 wizji obraz będzie wyraźniejszy. Nie spiesz się z klejeniem ochraniaczy na tablicy, w moim przypadku, im bliżej szkła do twarzy, tym lepszy obraz. Na przykład, bez miękkiej podszewki, nie ma praktycznie rozmycia na rogach i niebiesko-fioletowych linii na białej czcionce na krawędziach.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 21/02/2021

    Ten produkt jest zgodny z opisem i można go znaleźć w sprzedaży lub kupon. Wszystko działa świetnie rozdzielczość jest naprawdę dobra, jak również odbiór i dvr. To naprawdę dobre Google w cenie szczególnie, gdy jest w sprzedaży. Kolory nie są naprawdę dokładne, więc polecam zamówić pojedynczy kolor (zamówiłem start czarny), to jest z naprawdę ładny futerał, kabel avi, Dwie anteny liniowe (nie zalecam ich używania), złącze beczki do xt60, kilka powierzchni i kilka kasjek. Jedna jest skórzana, a druga jak gąbka. Zalecałbym zasilenie akumulatora 2 lub wersję z walizką z 1850. Przesyłka była bardzo szybka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/03/2021

    Co za wielki krok od moich starych transporterów. Jasne, żywe, głębokie detale. Nie mogę się doczekać, żeby spróbować rekina na tych złych Boisach. Bardzo szczęśliwy

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2021

    Przesyłka dotarła w terminie. Towar dobrze zapakowany bo pomimo zgniecionego kartonu etui z goglami nienaruszone. Zarówno karton z goglami i same gogle zabezpieczone folią termokurczliwą. Zamówienie kompletne nic nie brakuje. Wszystko wygląda bardzo dobrze. Gogle wykonane bardzo estetycznie. Sprawdziłem czy wszystko działa. Połączyły się z dronem bez problemu pomimo że użyłem załączonych antenek i słabej antence w dronie jak również przeszkody w postaci zabudowania. Nadajnik w dronie ustawiony na 25 mW. Wygląda na to że odbiornik w goglach jest dobrej jakości. Testu dokonałem jeszcze bez wgranego najnowszego firmware. Bardzo wyrazisty obraz na ekranach oled. Jestem zadowolony z zakupu. Spokojnie mogę je polecić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2021

    Wybieram tę parę gogli po obejrzeniu i przeczytaniu wielu recenzji. Moje oczekiwania były wysokie i ten produkt mnie nie zawiódł. Te gogle są dobrze wykonane, a dwa ekrany OLED są bardzo jasne i ostre. W goglach nie ma baterii. Możesz użyć kabla XT60 do podłączenia lipo lub możesz użyć tego samego zestawu gogli EV100 (jak ja!). Jedyną rzeczą, którą bym ulepszył, to koła ostrości, które są zbyt luźne i mają tendencję do poluzowania pozycji ostrości bardzo łatwo, jeśli nie obsługuje się gogli bardzo delikatnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/09/2021

    Dobra, opakowanie było bez skazy, super rzeczy, co jest szczególnie dobre w porównaniu do innych okularów fpv, że ma korekcję dioptrii. Więc mogę to płynnie regulować dla siebie, a ponieważ moje oczy nie są takie same, nie potrzebuję dwóch zestawów soczewek korekcyjnych.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/08/2021

    Przybyli w ciągu 8 dni od zapłaty, bardzo szczęśliwi w tej chwili, natychmiast podłączyli się do mojego Tyro 79, obraz jest bardzo jasny, daje poczucie, że jesteś w kinie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2021

    Wielki przeglądarka, wyświetlacz OLED doskonałe wykonanie.. Łatwy w obsłudze i regulowaniu, klawisze we właściwym miejscu pozwalają na szybkie użycie, bardzo funkcjonalne klawisze koła .. W rzeczy samej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/10/2021

    Za dużo gogli, żeby uruchomić fpv drony. Mniejszy talerz pasuje do mojej twarzy. Dostępne jest zasilanie USB, dzięki czemu można korzystać z baterii mobilnej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2021

    Dobre i jakościowe knebelki, których jeszcze nie próbowałam na zewnątrz Bardzo mnie to cieszy. Dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$89.99
    • US$33.99
    • US$18.56
    • US$14.29
    • US$9.82
    • US$25.29
    • US$23.09
    • US$10.90
    • US$69.00
    • US$119.99