Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(342)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(342)
    • 5 Star(321)
    • 4 Star(18)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/10/2021

    Wybieram tę parę gogli po obejrzeniu i przeczytaniu wielu recenzji. Moje oczekiwania były wysokie i ten produkt mnie nie zawiódł. Te gogle są dobrze wykonane, a dwa ekrany OLED są bardzo jasne i ostre. W goglach nie ma baterii. Możesz użyć kabla XT60 do podłączenia lipo lub możesz użyć tego samego zestawu gogli EV100 (jak ja!). Jedyną rzeczą, którą bym ulepszył, to koła ostrości, które są zbyt luźne i mają tendencję do poluzowania pozycji ostrości bardzo łatwo, jeśli nie obsługuje się gogli bardzo delikatnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2021

    Przesyłka dotarła w terminie. Towar dobrze zapakowany bo pomimo zgniecionego kartonu etui z goglami nienaruszone. Zarówno karton z goglami i same gogle zabezpieczone folią termokurczliwą. Zamówienie kompletne nic nie brakuje. Wszystko wygląda bardzo dobrze. Gogle wykonane bardzo estetycznie. Sprawdziłem czy wszystko działa. Połączyły się z dronem bez problemu pomimo że użyłem załączonych antenek i słabej antence w dronie jak również przeszkody w postaci zabudowania. Nadajnik w dronie ustawiony na 25 mW. Wygląda na to że odbiornik w goglach jest dobrej jakości. Testu dokonałem jeszcze bez wgranego najnowszego firmware. Bardzo wyrazisty obraz na ekranach oled. Jestem zadowolony z zakupu. Spokojnie mogę je polecić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/09/2021

    Dobra, opakowanie było bez skazy, super rzeczy, co jest szczególnie dobre w porównaniu do innych okularów fpv, że ma korekcję dioptrii. Więc mogę to płynnie regulować dla siebie, a ponieważ moje oczy nie są takie same, nie potrzebuję dwóch zestawów soczewek korekcyjnych.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/08/2021

    Przybyli w ciągu 8 dni od zapłaty, bardzo szczęśliwi w tej chwili, natychmiast podłączyli się do mojego Tyro 79, obraz jest bardzo jasny, daje poczucie, że jesteś w kinie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2021

    Wielki przeglądarka, wyświetlacz OLED doskonałe wykonanie.. Łatwy w obsłudze i regulowaniu, klawisze we właściwym miejscu pozwalają na szybkie użycie, bardzo funkcjonalne klawisze koła .. W rzeczy samej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/10/2021

    Za dużo gogli, żeby uruchomić fpv drony. Mniejszy talerz pasuje do mojej twarzy. Dostępne jest zasilanie USB, dzięki czemu można korzystać z baterii mobilnej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/09/2021

    Paczka dotarła w idealnym stanie i zgodnie z planem. Jak zawsze Banggood szybko i niezawodnie!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Arnonos
    FR
    25/12/2021

    Bardzo szybka dostawa we Francji (10 dni) Działa wspaniale, znakomita jakość, piękne wykończenie i znakomita jakość obrazu! Dziękuję, Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2021

    Uwielbiam te gogle, a odbiornik jest tak dobry, jak mówią. FOV jest duży nawet przy modernizacji z 31 stopni gogli. Kupiłem je na wyprzedaży i nie żałuj

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2021

    Nie ma ochrony paczki, ale okulary mają własne solidne etui, więc przybył bez uszkodzenia. Zaplanuj inne anteny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you