Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(630)
  • Obrazy
  • Wideo(3)
  • All Star
    • All Star(630)
    • 5 Star(595)
    • 4 Star(33)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/12/2020

    Poleciłem to więcej osób za jego jakość / cenę, i mogę potwierdzić, że jest naprawdę dobry produkt zarówno dla jego rachunku i jego funkcjonalności... Możliwość użycia zarówno z jednym, jak i z dwoma modułami (włączonymi do pakietu). I możliwość wkładania zewnętrznych soczewek z tymi, którzy noszą okulary.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 05/12/2020

    Naprawdę dobrzy widzowie, dobre nagranie i doskonały czas pracy na baterii.. Bardzo polecam, jeśli na początek nie chcesz wydać fortuny.. Na fakt opóźnienia na razie nie zauważam tak wiele, ale stwierdzam, że nie zrobiłem jeszcze aktualizacji oprogramowania, że wkrótce. (tłumaczone). Dla innych aktualizacji muszę spróbować je ponownie.. Ale gorąco polecam.. Jakość na pieniądze..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2020

    Dostawy są szybsze, niż sobie wyobrażałem. Nie jestem profesjonalnym pilotem, więc może nie czuję się z powodu spóźnienia. Dla mojego ustawienia IPD nie jest zbyt wygodne, trudno jest uzyskać właściwe i wygodne skupienie. Mam nadzieję, że nie żałuję zakupu tego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2020

    Dobra robota chłopaki. Szybka dostawa, ale zapłaciłem za to ekstra. Całkowicie zapakowany i dobrze zarządzany podczas wysyłki. Bez wątpienia świetna obsługa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2020

    Bardzo solidna konstrukcja, ekrany wyglądają świetnie, bardzo wygodne, a waga jest odpowiednia, idealnie pasują do widoku, są to doskonałe okulary, bardzo dobry zasięg z modułami, które przynosi jako standardowe.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2021

    Okulary analogowe świetne! Bardzo wygodne, są hipermetro (2,5) i astygmatyczne, dzięki sankom mogę dokonać drobnej regulacji i dodać soczewki au miarę dla astygmatystów!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/10/2020

    Cała klasa.!!!!!! Przybył bardzo szybko z rosyjskiego magazynu. Jak na razie wszystko działa. Wyłączyłem jeden odbiornik. Połączenie jest w porządku. Nie sprawdziłem jeszcze słuchawek. Po EV 100 jakość i wielkość wyświetlacza jest przytłaczająca. Podczas gdy istnieją dwie wady, regulowanie okularów jest powalone i aby naładować urządzenia, muszą zostać usunięte z pudełka. Boks bez systemu ładowania jest zły. I możesz też umieścić anteny. To jest dobre dla mnie i dla mnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/07/2021

    Mam okulary. Jest regulowany do moich oczu tak doskonały i nie ciężki. Jest wygodny, dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2021

    Wyśmienite okulary, bez baterii i anten. Doskonała jakość obrazu. Dobry kompromis. Polecam to.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2021

    Wygląda ładnie, przetestuję później. Ale tak zbyt długi czas dostawy do Kazachstanu - otrzymał go po 2 miesiącach, ze względu na Nowy Rok wakacji może.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft60 246
    • Ft2 782
    • Ft5 125
    • Ft166 505
    • Ft41 170
    • Ft4 841
    • Ft39 354
    • Ft5 240
    • Ft36 326
    • Ft2 443
    • Ft4 505
    • Ft187 398
    • Ft4 235
    • Ft9 079
    • Ft10 445
    • Ft160 151
    • Ft8 389
    • Ft9 700