Opinie klientów

4.99 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(288)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(288)
    • 5 Star(284)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/04/2021

    Oryginalne gąbki do gogli Eachine EV200D, bardzo wygodne, nie przepuszczają świata, dobrze przylegają do twarzy. Próbowałem zastąpić je innymi, ale jednak te są najlepsze. Szczerze polecam ten zakup, kupiłem 2 sztuki za zapas, ale te co były z goglami jeszcze są całe i spełniają swoją funkcję. Jestem szczęśliwy :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/07/2020

    Jeśli masz nos tak duży jak twój naprawdę będziesz zobowiązany do kupowania tej gąbki okresowo, w rzeczywistości ci z konkurencji mają wadę, którą będą naciskać na twój nos, wypuszczając światło z zewnątrz. Zaopatrz się w te, ponieważ szczególnie latem tkanina, która ma kontakt ze skórą mokro pot nieuniknione od podparcia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2021

    dotarlo w czasie, gąbka bardzo fajna i przyjemna, niestety nie pasuje do gogli Aomway v1 , myslalem ze dopasuje ale bez ciecia sie nie obejdzie. ale polecam napewno.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2021

    git majonez :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2021

    W sam raz rozmiar!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2020

    Zgodnie z opisem! Idealne dla EV300d!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/05/2020

    Bardzo gruba, dwie warstwy o różnej twardości, najwyraźniej nie jest stworzona do EV100, ale mimo to, udało mi się go zamontować bez wycieku światła, cienka pianka EV100 nie jest zbyt wygodna dla mojego nosa, więc spróbowałem tego i działa mi na rękę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2020

    Idealne identycznie jak te dostarczane z okularami EV200D. Dobre opakowanie przybyło w idealnym stanie. Polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/05/2020

    Oryginalny paralon. Wąski się nie sprzedają, trzeba brać grube i suszone, i ley

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2019

    Nice

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5,350
    • Ft123,100
    • Ft4,069
    • Ft110,451
    • Ft4,100
    • Ft2,373
    • Ft3,699
    • Ft3,391
    • Ft4,008
    • Ft133,031
    • Ft5,427
    • Ft200,227
    • Ft2,033
    • Ft4,409
    • Ft2,885
    • Ft43,498
    • Ft2,712
    • Ft7,463