Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1454)
  • Obrazy
  • Wideo(15)
  • All Star
    • All Star(1454)
    • 5 Star(1335)
    • 4 Star(103)
    • 3 Star(11)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(5)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/11/2020

    Przesyłka dotarła w tydzień (4 dni robocze) zamówione 07.11 w sobotę, a dotarła 13.11 w piątek, pośrodku było święto 11 listopad. Ogólnie gogle fajne, szczerze polecam, choć miałem problem ze złapaniem wizji, ale udało się. Jest jeden poważny problem, gogle dostałem z połamanym joystickiem od DVR. Muszę jakoś to naprawić, może wkręcę w to miejsce małego wkręta lub śrubkę. Gogle dostaje się bez anten i bez aku.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/01/2021

    Te gogle są niesamowite, nie myśl, że będę szukał jeszcze przez długi czas! Świetny odbiór z dwoma lizakami i dwoma łatami! Komfortowe dopasowanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/10/2020

    Cena najlepszej jakości okularów, spełniają swoją funkcję, chociaż pakiet przyszedł z poważnym ciosem, mam nadzieję, że nie ma żadnych niedogodności funkcjonalności, na razie wszystko poprawne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2020

    Fantastyczne okulary, zamówienie przybyło w 2 dni, szybkość, dobra cena, opakowanie przybyło idealne, okulary działają dobrze, że więcej można zapytać. Polecam tego sprzedającego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/09/2021

    Otrzymano w dobrym stanie, ale nie otworzyłem go i przetestowałem. Im zaskoczony otrzymać go z modułem rx5808EVO. Nie spodziewałem się tego. Dzięki BG!!!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/08/2021

    arrived in good condition. yet to try it out. looks great 👍🏻👍🏻

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/02/2021

    Bardzo dobrze. Czysty i ładny ekran... Dobre odbiorniki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/08/2021

    Świetny Google ogromny ekran. Świetnie ci idzie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/04/2021

    Nie mogę się doczekać, żeby to wypróbować. Antena nie jest włączona, więc jedna gwiazda jest usunięta.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/02/2021

    Najlepsze gogle na rynku, doskonała jakość obrazu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 327
    • Ft3 494
    • Ft4 505
    • Ft54 491
    • Ft3 842
    • Ft4 541
    • Ft112 012
    • Ft8 737
    • Ft25 872
    • Ft6 291
    • Ft21 189
    • Ft13 284
    • Ft31 467
    • Ft39 160
    • Ft2 443
    • Ft5 749
    • Ft187 398
    • Ft26 109