Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1512)
  • Obrazy
  • Wideo(7)
  • All Star
    • All Star(1512)
    • 5 Star(1397)
    • 4 Star(79)
    • 3 Star(17)
    • 2 Star(10)
    • 1 Star(9)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/08/2021

    Małe i malutkie DVR dla moich okularów EV-100, trochę niewygodne w obsłudze na początku, ale potem jest łatwe w obsłudze, gdy jest podłączony do okularów włącza się czerwone światło, naciskasz przycisk 1 i czerwone światło błyska, ponieważ zaczyna się nagrywanie. Naciśnij ponownie przycisk 1 i nagrywanie się zatrzymuje. Zauważyłem, że kiedy okulary są podłączone do banku zasilania nie ma możliwości wizualizacji wyjścia wideo z DVR, ale można nagrywać wideo. Po podłączeniu do zestawu baterii można zobaczyć menu i odtwarzanie nagrywanego filmu normalnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2020

    Otrzymane z pewnym opóźnieniem, po opłaceniu przesyłki w ciągu 3-7 dni. Poza tym wszystko bez zarzutu i dobrze zapakowane. Dvr jest dość mały i jest wyposażony w 2 naklejki 3M i kable audio.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2021

    Otrzymane w dobrym stanie. Przetestowany i jest w dobrym stanie. Cieszę się, że teraz mamy opcję dodawania dvr do gogli Ev100!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2020

    Produkt dotarł bardzo szybko, ale nie bardzo dobrze jest, że nie można go śledzić do momentu zakupu powiedział mi tylko darmowa wysyłka, Nie przybywam tak szybko jak miało to być w tej samej Unii Europejskiej

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/10/2021

    Znakomita część sprzętu fpv. Nawet ja nie chcę umieścić gopro, ma trochę fotage. działa ładnie 👌

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2021

    Niezłe urządzenie!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2020

    Bardzo szybka dostawa. Wszystko działa tak, jak powinno. Polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2020

    Doskonały do zapisu sygnału okularów, bardzo dobry zakup

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2020

    Dobry produkt. Teraz to udowodnij

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2020

    Produkt dotarł dobrze i bardzo szybko 12 dni do Kolumbii... Doskonała obsługa. Dziękuję bardzo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft30 024
    • Ft3 161
    • Ft3 126
    • Ft1 438
    • Ft52 201
    • Ft4 378
    • Ft10 219
    • Ft72 695
    • Ft33 969
    • Ft5 073
    • Ft47 409
    • Ft164 045
    • Ft4 738
    • Ft27 815
    • Ft5 370
    • Ft5 370
    • Ft3 761
    • Ft7 899