Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(4402)
  • Obrazy
  • Wideo(29)
  • All Star
    • All Star(4402)
    • 5 Star(3925)
    • 4 Star(351)
    • 3 Star(80)
    • 2 Star(20)
    • 1 Star(26)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 31/03/2021

    To dobry gogle, ale kiedy zamówiłem, myślałem, że będzie z bateriami, ale zamiast tego był ze skrzynią na baterie i każda bateria kosztowała mnie 8€, Kiedy kupujesz zobacz bardzo dokładnie opis przed zakupem, ponieważ na banggood można mieć 2 linki z tym samym produktem, ale jeden ma baterię, a drugi nie. Więc uważaj przy zakupie, aby nie wydać więcej niż powinieneś. Same Googles są dobre i z dobrym zasięgiem też, inna sprawa, pianka, którą masz na twarzy jest słaba i może się rozerwać. Nie ma też DVR wbudowanego, ale to jest oczekiwane w tej cenie...

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2021

    Krótko mówiąc, okulary niskokosztowe Bardzo małe fov i słaby zasięg. Porady dla tych, którzy chcą zacząć. Używam ich od 2 miesięcy i nie mogę narzekać za dużo, poza tym, że źle przylegają do twarzy. Radzę natychmiast zmienić anteny Xon coś godnego Wiedz, że to nie jest prawdziwa różnorodność, zamontuj te same anteny po obu stronach

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2021

    Dobry zakup, chociaż podkładka może być lepszej jakości, okulary są poplamione luźnymi włosami. Próbowałem ich i wygląda świetnie, muszę tylko sprawdzić odległość z tymi antenami, chociaż można je lepiej dostosować, a także umieścić adapter DVR kupując go na części. Aby zacząć i nie wydać tyle pieniędzy, jak jest wiele rzeczy do kupienia, polecam je.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2021

    Przybyli bardzo szybko produkt dotarł bez śladów testowanego strzału jest sprawny.... Dziękuję, Bagood. W pudełku znajdują się 2 anteny o pojemności 5,8 G. Bateria 1000 Ma Li-po 7,4v (7,4wh) Kabel USB do mikrousb. I taśma z baterią

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2020

    Doskonałe okulary, pasują idealnie dzięki regulacji odległości międzypłonnej i oddzielnej ostrości dla lewej i prawej!Mimo że obraz jest trochę mały oferują naprawdę lepszy widok w nie do pobicia ceny za daną jakość!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2021

    Dobry obiektyw inicjacyjny, za cenę, która ma rozdzielczość jest optymalna. Radzę kupować anteny od każdego omni i grzybów, zasięg tych, które będą krótkie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2020

    To przyzwoite gogle. Obraz jest bardzo jasny i są godnie zbudowane. Gdybym zrobił to jeszcze raz, kupiłbym na początek gogle EV800. Fov na tym jest chyba za mały. Jedyne, co myślę, że są w porządku, to latanie małymi rzęsami. Albo kupić jakieś przyzwoite gogle, albo zaoszczędzić na coś ładniejszego. Obecnie używam starych gogli Skyzone i kocham je.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2020

    Świetnie pasują do tyro79s RtF. Zdecydowanie kup nowe anteny dla drona i gogli.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2021

    huge step up from the box goggles in the emax rtf kit for me, these are really nice and light. The video signal seems to be worse than on the box goggles for me at the same range, and sometimes they seem to overexpose the picture like crazy, not sure yet why that is. For better video I am going to install the skyzone receiver bay and a real diversity receiver which will keep these still under 150€ with some nice antennas. The fit is great for me and the strap is nice too, the fan is silent and the general build quality is good as well. The battery is in a little bit of a bad position for me but you can also power these with a powerbank through the micro-usb connector which I might do and have the big powerbank in my pocket, makes it even lighter too.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2021

    wygodne, tanie jak na swoje rozmiary i możliwości gogle fpv. zmiana możliwości ipd i odległość soczewek, daja duża ostrość. minusy to brak diversity i dosyć mały ekran. ale po czasie wystarcza spokojn

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 580
    • Ft4 580
    • Ft170 695
    • Ft4 580
    • Ft112 979
    • Ft11 634
    • Ft42 671
    • Ft26 096
    • Ft12 211
    • Ft1 679
    • Ft2 818
    • Ft4 544
    • Ft5 286
    • Ft109 926
    • Ft5 286
    • Ft2 818
    • Ft189 017
    • Ft85 497