Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(333)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(333)
    • 5 Star(296)
    • 4 Star(23)
    • 3 Star(9)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/11/2020

    Bardzo dobry produkt zarówno za jakość jak i cenę Materiał doskonały wzrok doskonały, nawet jeśli z ekranem trochę mały, ale z dobrą rozdzielczością po prostu zrobić nam chwilę nawyk Zalecane dla początkujących lub małych wydatków i potrzeb

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/03/2021

    Znalazłam je świetne, kocham je

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/10/2020

    Przybyło, ale brakuje baterii

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2020

    Super, dotarł na czas, tak jak oczekiwałem, dziękuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/09/2020

    Dobry podstawowy produkt zamówienie nie jest zbyt wygodne podstawowe.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2018

    Purchased together this is a good price, the goggles work great if all you want to fly is in the 100-150 foot range. Even with better antenna, believe me I have tried just about all of them, they do improve a little but not a whole lot over the stock provided antenna, but good enough for our park flying. Biggest plus is the adjustment for focal and eye width. DVR is NOT HD, but actually DVD quality.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2019

    すぐに送られてきました。 初めてのゴーグルには充分いいと思う。イヤホンも取り付けしました。試行錯誤してDVRの配線がすっきり収まりました。バッテリーはUSBで充電できます。モニターがもう少し大きい方が良かったけど、この金額でなら納得できます。

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/08/2020

    To był mój drugi zakup i miałem małe złe doświadczenie, zapłaciłem za transport z namierzaniem, ale po pierwszym dniu nie uaktualniłem statusu 24 dnia, zajęło 26 dni, aby dotrzeć do mojego miasta w Meksyku Są dobre na ich koszt, musiałem dostosować kilka starych soczewek, aby dobrze widzieć, to prawda, że ekrany są super małe

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/06/2018

    This is my first goggle after having used a monitor. It seems good and fits me fine. Even with the stock antennas I get decent reception within 100m. Once and a while the balance plug of the battery doesn't make contact with the DVR and I have to fiddle with it. It does get hot with prolonged use. For a period I had some lines in the recording but for whatever reason they went away. The video-out works with my old Nokia TV out cable and I can fly a whoop around the house looking at the television. Hope it keeps working.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/06/2018

    Visto il prezzo molto interessante ed il peso contenuto ho deciso di provarli a parte il disagio inizialmente a causa della visione dei due schermi separati una volta che ci si fa l'abitudine sono davvero impressionanti ottima vestibilità ottima la visibilità. La ricezione sul mio tiny non è granché viste le antenne stock che consiglio di sostituire con antenne migliori. Lo consiglio vivamente a chi vuole iniziare questo hobby senza dissanguarsi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft15 386
    • Ft10 085
    • Ft3 558
    • Ft47 005
    • Ft172 355
    • Ft2 846
    • Ft4 588
    • Ft8 898
    • Ft4 270
    • Ft139 950
    • Ft26 350
    • Ft7 474
    • Ft13 058
    • Ft4 314
    • Ft6 049
    • Ft2 488
    • Ft190 855
    • Ft2 488