Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(51)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(51)
    • 5 Star(47)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/08/2020

    Ta recenzja jest myląca. Pierwszy, nie otrzymałem jeszcze tego przedmiotu, nawet na nim jest napisane „Logistyka wskazuje przedmiot dostarczony". Minęły już 2 tygodnie od kiedy złożyłem zamówienie. Po drugie, dlaczego nie mogę uzyskać solidnego przygotowania, kiedy naprawdę mogę oczekiwać dostawy. Śledzenie informacji jest wątpliwe, to nie ma sensu.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 28/11/2020

    Przybyło dobrze spakowane i w świetnej formie. Nagrałem filmik na youtube z pierwszego startu, silnik jest znakomity! https://www.youtube.com/watch?v=ZsJwuPHPm0k

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/10/2020

    Gaźnik się zepsuł i nie chcieli mi wysłać nowego ani kupić. Nie za dobra jakość.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/04/2021

    Odebrano silnik po południu 17-Apr-21 z dobrym pakietem bez uszkodzeń. Zajęło to 20 dni włącznie z długim urlopem w moim kraju, Maszyna działa dobrze na fabrycznym miejscu bez problemu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/08/2020

    Doskonale, doskonale, świetnie, w 10 dni w Michigan (USA) i wybiegł idealnie, prosto z pudełka! To mój trzeci podobny silnik, pierwszy ET1, drugi, ETX, teraz ET6. Nie wiem, czy Emachines przebije ET6 i Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/04/2021

    To pierwsze uderzenie w silnik, które mam do pracy przy pierwszej próbie. Fascynujące jest oglądanie i planuję kupić ich więcej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/10/2020

    To moje drugie, poziome trafienie. Gubernator robi ciekawy ruch, ale nie nadaje się do kontroli prędkości. Dodałem bardzo małą podkładkę pod śrubę na ramię, żeby zmniejszyć grę w ramieniu. Pomogło gładko biegać. Niesamowite detale w tym silniku. Cieszę się, że go mam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2021

    To naprawdę wspaniały mały silnik. Zaczęło się i wybiegło prosto z pudełka. Dokładność i wykończenie obróbki jest bardzo wysokiej jakości. Wprowadziłem kilka poprawek, żeby jeszcze lepiej działał. Zgodnie z poradami na temat wielu filmów z tymi silnikami, opóźniłem czas zapłonu z około 10 stopni wcześniej do stopnia lub dwóch za górnym środkiem. Sprawdzałem go już ze 20 razy. Działa przez około 35 min na 10 ml paliwa, co jest chyba połową zbiornika. Obsługa z Banggood była doskonała. Na szczęście wersja, którą zdecydowałem, była dostępna do wysyłki z Wielkiej Brytanii, więc zajęło to tylko 3 dni, aby dotrzeć. Zamówiłam zapasową świecę i pierścienie o-ringów jednocześnie. Musieli wysłać je z Chin, ale i tak zajęło 10 dni, więc bardzo mi miło. Moja jedyna skarga jest taka, że te małe silniki są bardzo wartościowe i uzależniające, więc zamówiłem ET1. To musi wysłać z Chin, więc zajmie trochę więcej czasu, ale mam nadzieję, że nie za długo.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 28/02/2022

    ET6... (ang.). Przybyli dzisiaj... Superszybka dostawa... Świetne opakowanie... gorąco polecam to... Wygląda świetnie w mojej szafce na wystawę... Bardzo się z tego cieszę, 😄👍👍👍👍👍😄

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2021

    Bardzo ładnie zaprojektowane i doskonałe wykonanie Bardzo zadowolony z tego był szczęśliwy, gdy przybył doskonały szczegół.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$24.99
    • US$19.99
    • US$289.99
    • US$19.99
    • US$132.24
    • US$23.34
    • US$1,174.99
    • US$409.99
    • US$11.26
    • US$45.99