Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(38)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(38)
    • 5 Star(35)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/04/2021

    Odebrano silnik po południu 17-Apr-21 z dobrym pakietem bez uszkodzeń. Zajęło to 20 dni włącznie z długim urlopem w moim kraju, Maszyna działa dobrze na fabrycznym miejscu bez problemu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/04/2021

    To pierwsze uderzenie w silnik, które mam do pracy przy pierwszej próbie. Fascynujące jest oglądanie i planuję kupić ich więcej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2021

    To naprawdę wspaniały mały silnik. Zaczęło się i wybiegło prosto z pudełka. Dokładność i wykończenie obróbki jest bardzo wysokiej jakości. Wprowadziłem kilka poprawek, żeby jeszcze lepiej działał. Zgodnie z poradami na temat wielu filmów z tymi silnikami, opóźniłem czas zapłonu z około 10 stopni wcześniej do stopnia lub dwóch za górnym środkiem. Sprawdzałem go już ze 20 razy. Działa przez około 35 min na 10 ml paliwa, co jest chyba połową zbiornika. Obsługa z Banggood była doskonała. Na szczęście wersja, którą zdecydowałem, była dostępna do wysyłki z Wielkiej Brytanii, więc zajęło to tylko 3 dni, aby dotrzeć. Zamówiłam zapasową świecę i pierścienie o-ringów jednocześnie. Musieli wysłać je z Chin, ale i tak zajęło 10 dni, więc bardzo mi miło. Moja jedyna skarga jest taka, że te małe silniki są bardzo wartościowe i uzależniające, więc zamówiłem ET1. To musi wysłać z Chin, więc zajmie trochę więcej czasu, ale mam nadzieję, że nie za długo.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/05/2021

    Bardzo zadowolony z silnika, bardzo dobrze wykonany, dodał paliwa i zaczął drugi ruch koła zamachowego, działał bez regulacji, ale potem świeca spakowała się po czyszczeniu i testowaniu działała bardzo nieregularnie, włożyła nowy i działa idealnie. Tylko wadliwa wtyczka, ale świetny silnik, dobra obsługa szybko,

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2021

    This is a lovely little engine. Ordered on 3rd April and delivered on the 8th, so very quick delivery. Must admit I had originally ordered this engine last November as a xmas gift but after 3 months waiting for delivery I cancelled the order. But this time, I can't believe how quickly it was delivered.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2021

    To jest beatyful silnik bardzo dobrze wykonany i działa fantastycznie Nie mogę patrzeć na niego i pozwalam mu pracować każdego dnia Poleć to każdemu miłośnikowi silnika, jego słowo cena duża czas, jestem bardzo szczęśliwy, że go mam. Dzięki Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2021

    Bardzo ładnie zaprojektowane i doskonałe wykonanie Bardzo zadowolony z tego był szczęśliwy, gdy przybył doskonały szczegół.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2022

    Wygląda tak samo dobrze jak inne, które kupiłem, ale brakuje korka paliwa. Ja też nie mam go jeszcze do uruchomienia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2021

    Fantastyczny model, dobrze zaprojektowany i działa pięknie prosto z pudełka. Bardzo dobrze zapakowane i dobra dostawa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/08/2021

    Przybył za 12 dni. Działa świetnie. Nie mogę się doczekać zmiany. Na pewno zamówi inne modele. 👍👍 Dobra robota, Jin.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$176.70
    • US$57.74
    • US$48.50
    • US$36.53
    • US$48.50
    • US$451.49
    • US$26.55
    • US$53.99
    • US$156.39
    • US$252.99
    • US$219.44
    • US$151.29
    • US$28.86
    • US$12.69
    • US$12.69
    • US$19.62
    • US$249.99
    • US$72.99