Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(49)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(49)
    • 5 Star(46)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/02/2022

    ET6... (ang.). Przybyli dzisiaj... Superszybka dostawa... Świetne opakowanie... gorąco polecam to... Wygląda świetnie w mojej szafce na wystawę... Bardzo się z tego cieszę, 😄👍👍👍👍👍😄

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/04/2021

    Odebrano silnik po południu 17-Apr-21 z dobrym pakietem bez uszkodzeń. Zajęło to 20 dni włącznie z długim urlopem w moim kraju, Maszyna działa dobrze na fabrycznym miejscu bez problemu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/04/2021

    To pierwsze uderzenie w silnik, które mam do pracy przy pierwszej próbie. Fascynujące jest oglądanie i planuję kupić ich więcej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2022

    Kocham ten silnik absolutnie pięknie wykonany, tylko problem jest to, że system zamka nie zawsze uderza i pomija dużo ruchu w zespole zaworu wydechowego do pracy blokady

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/06/2022

    Trochę zajęło dotarcie do mnie, ale dobrze zapakowana, piękna maszyna! Pracowała prosto z pudełka, nie ma żadnych skarg!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/05/2022

    Mały problem: Przewód świecy zapłonowej nie został rozebrany i nie ma zapłonu. W przeciwnym razie, bardzo dobry produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/04/2022

    I have like ten different motors this is one of the best one runs great right out of the box

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2022

    Świetny przedmiot, Otrzymany w idealnym stanie, zapakowany bardzo bezpiecznie, można kupić ponownie, A+A+A+

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2022

    Bardzo precyzyjne wykonanie

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2022

    Wygląda tak samo dobrze jak inne, które kupiłem, ale brakuje korka paliwa. Ja też nie mam go jeszcze do uruchomienia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$46.19
    • US$19.99
    • US$13.85
    • US$19.99
    • US$9.23
    • US$59.99
    • US$346.49
    • US$24.99
    • US$5.99
    • US$10.99
    • US$11.99
    • US$45.03
    • US$19.62
    • US$50.81
    • US$34.64
    • US$57.74
    • US$59.99
    • US$38.99