Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(53)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(53)
    • 5 Star(48)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/10/2020

    Szybko i szybko zostały dostarczone. Wykonanie jest naprawdę dobre na pierwszy rzut oka tylko początek nad załączonym linkiem można uratować siebie. Po kilku próbach rozpoczyna się (igła 2,5-3 obrotów otwiera) i musi być powtarzana jeszcze raz. Zamierzam zacząć przebudowy i dostosować się do mojego modelu dzisiaj. Więcej zdjęć do pokazania.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 27/12/2020

    Silnik jest mniejszą repliką silnika „Deuz Mah", silnik działa bardzo dobrze, gaźnik jest trochę wrażliwy Ale z odrobiną cierpliwości, może być bardzo dobrze przystosowany. Dodać 1-2 krople oliwy lub więcej WD40 do benzyny i smarować tłok. W Niemczech używa się spirytusu pralki lub spirytusu osikowego. W przeciwnym razie gaz zapalniczek może być również użyty.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/03/2021

    Towary dotarły w dniach 20-mar-2021, 10 dni po złożeniu zamówienia. Doskonałość w czasie poprzedzającym porównanie do podobnego produktu, który ma prawie taką samą cenę na innych sprzedających online. Silnik działa dobrze przy pierwszym starcie

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/04/2021

    Just received nee ET5 engine today. It took 16 days included long holidays in my country BG still the best lead-time for delivery. Machine IS running well with very low idle speed without any issue.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2021

    Dzień dobry. Dziękuję za zaufanie, a paczka jest dobrze zapakowana i czysta.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2021

    What a beautiful enige. It run very well. Exeptional engineering! Enige was very well packed. It took 11 days from order to delivery to South Africa. It took a while to get the hang of it.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/06/2021

    I already had the ET1 STEM machine and was thrilled but this machine the ET5 STEM is the hammer 1A processing oiled where it must be oiled batteries pure water pure fuel pure and after 3 times anschmeisen the machine ran smoothly. I am absolutely thrilled by the engine it really makes fun to run in. I'm really glad to have got this machine too!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • TimVIP3
    CA
    07/12/2021

    Jakość jest dobra, ale łożyska wału korbowego są bardzo luźne i można poruszać korbą w górę i w dół. Poza tym działa ok, ale również chciałbym, aby bezczynność była regulowana dla węglowodanów jak rc, dzięki czemu można go naprawdę dostroić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/09/2021

    /Witaj ekspedycja była błyskawiczna Na artykule muszę powiedzieć, że znalazłem wiele bullongini luźne, ale po krótkiej recenzji wszystko poszło dobrze i zaczął pierwszy błąd dzięki!! 👍👍👍👍🤣🤣🤣

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/09/2021

    Zamówienie przybyło bardzo szybko, pojawił się problem produkcyjny i nie wahali się rozwiązać problemu, wysyłając nowy, bardzo polecony, bardzo zadowolony ze sprzedającego, kupię ponownie bez wahania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$85.46
    • US$57.74
    • US$45.03
    • US$11.54
    • US$80.49
    • US$12.69
    • US$25.40
    • US$13.65
    • US$34.64
    • US$19.99
    • US$269.99
    • US$404.24
    • US$32.19
    • US$243.99
    • US$73.91
    • US$107.40
    • US$66.98
    • US$44.99