Opinie klientów

4.95 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(38)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(38)
    • 5 Star(36)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/10/2020

    Szybko i szybko zostały dostarczone. Wykonanie jest naprawdę dobre na pierwszy rzut oka tylko początek nad załączonym linkiem można uratować siebie. Po kilku próbach rozpoczyna się (igła 2,5-3 obrotów otwiera) i musi być powtarzana jeszcze raz. Zamierzam zacząć przebudowy i dostosować się do mojego modelu dzisiaj. Więcej zdjęć do pokazania.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 27/12/2020

    Silnik jest mniejszą repliką silnika „Deuz Mah", silnik działa bardzo dobrze, gaźnik jest trochę wrażliwy Ale z odrobiną cierpliwości, może być bardzo dobrze przystosowany. Dodać 1-2 krople oliwy lub więcej WD40 do benzyny i smarować tłok. W Niemczech używa się spirytusu pralki lub spirytusu osikowego. W przeciwnym razie gaz zapalniczek może być również użyty.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/03/2021

    Towary dotarły w dniach 20-mar-2021, 10 dni po złożeniu zamówienia. Doskonałość w czasie poprzedzającym porównanie do podobnego produktu, który ma prawie taką samą cenę na innych sprzedających online. Silnik działa dobrze przy pierwszym starcie

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/04/2021

    Just received nee ET5 engine today. It took 16 days included long holidays in my country BG still the best lead-time for delivery. Machine IS running well with very low idle speed without any issue.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2021

    Dzień dobry. Dziękuję za zaufanie, a paczka jest dobrze zapakowana i czysta.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2021

    Bardzo ładny silnik, oparty na silniku Deutza. Różnica: Deutz jest silnikiem Diesla, ale ET5 firmy Każdyine działa na benzynie. Zgodnie z instrukcją silnik rozpoczął się przy drugiej próbie po otwarciu gaźnika tylko trochę. Nie było konieczne dostosowanie zaworu igły. Silnik pracuje ładnie od około 800 do 2000 obr./min (bez obciążenia). Dla jasności: silnik ten nie jest silnikiem Stirlinga, ale właściwym 4-suwowym silnikiem benzynowym z odpowiednią świecą zapłonową i zapłonem magnetoelektronicznym. Wyporność wynosi 1,6 cc, a NIE 2,6 cc, jak podano w kilku opisach. Ostatnia, ale nie mniej ważna: bardzo szybka dostawa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/09/2020

    Otrzymałem mój zakup wcześniej. Opakowanie również było solidne. Cieszymy się trudnościami z silnikiem jednocylindrowym. Dobrze było mieć klucz do otwarcia śruby, która zatrzymała pokrywę skrzyni korbowej. Czułem, że zajęło mi to zbyt dużo czasu od momentu otrzymania depozytu do raportu moich pomysłów. Dziękuję za fajny produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/06/2021

    I already had the ET1 STEM machine and was thrilled but this machine the ET5 STEM is the hammer 1A processing oiled where it must be oiled batteries pure water pure fuel pure and after 3 times anschmeisen the machine ran smoothly. I am absolutely thrilled by the engine it really makes fun to run in. I'm really glad to have got this machine too!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2021

    Cześć, kupiłem od ciebie ten ET5. Trzeba było wiele prób, żeby go uruchomić, strzelał od czasu do czasu, ale nie uciekał. W końcu po 30 minutach w końcu się zaczął i działał przez około 4 minuty, i został wyłączony. Później spróbowałem jeszcze raz, ale nie chciał zapalić, bo nie było iskry. Dokładnie sprawdzając wszystko z multimetrem, bateria była w porządku, przełącznik był w porządku, i stwierdziłem, że cewka się zawiodła. Proszę o kolejną cewkę do montażu. To drugi z trzech silników, które kupiłem. ET7 jest doskonały, trzeci; dwa uderzenia jeszcze nie dotarły.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/10/2020

    Po raz pierwszy korzystam z tej firmy i na pewno kupię od nich ponownie, jak bardzo szybka i efektywna obsługa i stałe wsparcie klienta i pomoc.. Przesyłka jest dobrze opakowana i oznaczona. Bardzo godny zaufania towarzystwo.. Daję im 5 gwiazdek. Zadowolona klientka w Manchesterze, Anglia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 045
    • Ft80 049
    • Ft15 238
    • Ft10 496
    • Ft2 706
    • Ft8 310
    • Ft2 368
    • Ft12 621
    • Ft18 471
    • Ft2 706