Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(193)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(193)
    • 5 Star(186)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/05/2021

    Ten silnik ET1 jest doskonały! Otrzymałem zamówienie w ciągu zaledwie 3 tygodni (Francja), i było idealnie spakowane. Jestem całkowicie zadowolony z tego silnika. Obróbka części jest naprawdę bardzo dobra biorąc pod uwagę cenę sprzedaży tego silnika! Oczywiście, trzeba zrobić kilka małych regulacji, aby silnik działał dobrze, ale nic złego dla małej rączki! Obracam + benzyną 98, 2% olejem 2T do kartingu, i smaruję różne łożyska i osie kroplą MECARUN P18 (dodatek przeciw tarcia). Punktami krytycznymi tego silnika są zbyt ważne zagranie 2 łożysk łożysk wału korbowego (łatwo zastąpić gładkie pierścienie z brązu), i drewniane podparcie (szkolny styl Plumier), które jest do dupy! W przeciwnym razie reszta jest naprawdę bardzo dobrej jakości i ten silnik jest naprawdę wart zakupu przez entuzjastów małych mechaniki precyzyjnej! REG

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2021

    ET1 przyjechał @ do domu bardzo szybko ( po 2 tygodniach ), ładnie zapakowany, bez uszkodzeń transportu zewnętrznego, ale podczas testowania nie ma wysokiego napięcia ( iskra ) uchwyt akumulatorów ma problem z utrzymaniem baterii w dobrej pozycji ( patrz zdjęcie. ), wymieniłem go na jeden, który miałem z innego projektu, a teraz zapłon jest w porządku, test jest na później, ale myślę, że to powinno zadziałać, informujcie was na bieżąco.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2020

    Motro jest bardzo ładne i dobrej jakości, dostawa nie chciał wiele czekać, przybył w odpowiednim czasie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2019

    日本から頼みましたが、しっかり包装されて届きました。 追加で、手回しスターターが装備されてました。 あと、フラグの接続はされてなかったので、工夫して接続してみたいと思います。 なので、まだ、始動は出来ていません。

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/09/2020

    Doskonały model, dobrze zbudowany i precyzyjny inżynieria. 15 dni z Chin do Nowej Zelandii. Moje oczekiwania zostały nagrodzone. Dobrze zapakowane z wytrzymałym kartonem i pianką, która pasuje do silnika. Działa dobrze. Dostarczany z rozrusznikiem, ale zaczyna się łatwo od obracania kołem zamachowym z otwartą dłonią 😃

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/07/2019

    I have always wanted a hit and miss model engine. But the casting kits cost many hundreds of dollars and you must be a qualified machinist with a lathe and mill to build one. This engine is beautifully made and runs like a Swiss watch. It is a bargain price compared to the DIY kits. It is the most fun engine I have run in a long time!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/07/2019

    少し点火時期の調整が必要だったが、非常に良くできたエンジン。スプリングで回転数の調整も簡単。 カスタムも手軽に出来る。

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/07/2020

    Ładny silnik, łatwy w obsłudze, szybka wysyłka, zrobiłem z nim zbiornik parowozowy, można było zobaczyć na: https://www.youtube.com/watch?v=4l4UVwXZitM

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/08/2019

    I love this little machine. You need to buy the upgrade, the others are for display but the upgrade is very nicely engineered. You need sewing machine oil, lubrication is done by you so don't forget. Fill the little brass fuel tank with two stroke mix, the engine has no circulating oil so a little in the fuel will keep the cylinder sweet. Open the fuel needle valve about two thirds of a turn, switch on the coil, and spin the wheel away from the cylinder. Mine usually goes on the second flick, experiment with fuel settings, you'll soon find out what works. You want the leanest setting that's compatible with the engine firing slow and steady. When correctly tuned the engine makes little smell or noise. I'm getting old and my workshop seems a long way from my bedroom, it's great to have an engine to run whilst I wait for the billy to boil.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/07/2020

    Ładny model, nie może być tak drogi, Gubernator Spring może być łagodniejszy, aby obniżyć rpm, główne łożyska z zbyt dużym prześwitem. Wydech może być prostą rurą. BR Wiceprezes

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 910
    • Ft87 762
    • Ft21 119
    • Ft7 280
    • Ft76 109
    • Ft12 924
    • Ft15 292
    • Ft103 310
    • Ft16 383
    • Ft22 447
    • Ft100 895
    • Ft2 545
    • Ft109 250
    • Ft2 910
    • Ft16 749
    • Ft2 910
    • Ft13 470
    • Ft9 456